Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لنده؛ سید مجتبی بنی‌هاشمی؛ در عصر فناوری اطلاعات که حتی دور افتاده ترین نقاط نیز از میزان سرعت اینترنت بالا بهره‌مند هستند متأسفانه روستای مونه از توابع شهرستان لنده از نبود اینترنت رنج می‌برند.

به گزارش فارس، روستای مونه‌ در ۱۲ کیلومتری شهر لنده مرکز شهرستان و تابع بخش موگرمون است این روستا دارای جمعیتی قریب به ۲۰۰ خانوار و ۷۰۰ نفر بوده اما این روزها که شرایط بحرانی ویروس کرونا مردم را خانه‌نشین کرده و تنها سرگرمی آنها اینترنت موبایل‌ است و بچه‌ها باید با آن درس بخوانند و بیشتر کارها مجازی شده مردم روستای مونه از نبود آنتن اینترنت رنج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرعت اینترنت در این روستا به حدی پایین است که متون ساده هم به سختی ارسال می‌شود و تقریباً می‌توان گفت ارسال فایل تصویری و ویدیویی محال است.

یکی از ساکنان این روستا در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: برای برقراری ارتباط و برگزاری آزمون‌های آنلاین و  برنامه آموزشی شاد فرزندانمان مجبور هستیم مسافت‌های طولانی تا مرکز شهرستان برویم تا بتوانیم به اینترنت وصل شویم.

یکی از جوانان روستای مونه در این خصوص گفت: دانشجوی کارشناسی هستم و در زمانی که کلاس‌های دانشگاه به صورت مجازی برگزار می‌شود به خاطر نبود اینترنت مجبور هستم به شهر بروم یا هم در نقطه ای از بالای کوه قرار بگیرم تا بتوانم حداقل در کلاس شرکت کنم.

یکی دیگر از اهالی این روستا ضمن ابزار گلایه مندی از وضعیت جاده روستا گفت: روستای مونه با وجود پنج شهید گلگون کفن و بارگاه ملکوتی امامزاده سید عمادالدین ولی (ع) هنوز از نبود جاده مناسب رنج می برد و این باعث نارضایتی مردم شده است.

به گزارش فارس؛ انتظار است مسئولان مربوطه نسبت به مشکلات این روستا از جمله نبود اینترنت و راه ارتباطی مناسب چاره ای بیاندیشند.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت روستا فناوری جاده روستای مونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۴۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در سیلاب نیشابور

به گزارش «تابناک»، اسماعیل شاه بیگی در گفت‌وگو با ایسنا از وقوع بارش‌های سیل‌آسا در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: امروز نیز وقوع بارش‌های سنگین در شهر بار موجب خسارت‌های بسیاری به باغات و ابنیه راه شده بود.

وی همچنین با بیان اینکه تعداد بسیاری خودرو و شهروندانی که برای طبیعت‌گردی به این شهر آمده بودند براثر وقوع باران شدید گرفتار سیلاب شدند، عنوان کرد: علیرغم هشدارهای داده شده اما امروز همزمان با بارش‌ها، همایشی با حضور جمعیت قابل توجهی از مسافران و گردشگران در این شهر در حال اجرا بود.

رییس جمعیت هلال احمر نیشابور با اشاره به اینکه تعدادی از خانواده‌ها حدود ۱۷ خودرو در قالب ۵۴ نفر در بالای آبشار بار گرفتار شده بودند، اظهار کرد: پس از ایمن‌سازی تمامی این افراد رهاسازی شده و به مکانی امن منتقل شدند.

وی با بیان اینکه اکثر این افراد از شهرستان‌های اطراف از جمله مشهد و سبزوار و... برای گردشگری به این منطقه آمده بودند، بیان کرد: این افراد از روز گذشته به این منطقه آمده و غافلگیر شده بودند.

شاه بیگی همچنین خاطرنشان کرد: جاده دامنجان به بار به مدت ۴ ساعت به دلیل بارش سنگین باران و ریزش کوه مسدود شده بود و حدود ۵۰۰ خودرو در دو طرف گرفتار شده بودند که با همکاری نیروهای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و هلال احمر شهرستان اقدامات لازم صورت گرفت.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در سیلاب‌های امروز تلفات جانی نداشته‌ایم، اذعان کرد: بر اساس گفته محلی‌های منطقه طی ۳۰ سال گذشته چنین بارانی با این شدت آن هم در این مدت کم ندیده بودند، بر اساس خسارت‌های برجای مانده بخش عمده‌ای از محور دامنجان به بار باید مجددترمیم شود.

رییس جمعیت هلال احمر نیشابور با بیان اینکه با حضور به موقع نیروهای هلال احمر خوشبختانه خسارتی به خودروها وارد نشد، عنوان کرد: تا زمان بازگشایی جاده و برای حفظ سلامتی شهروندان و گردشگران و مسافران اجازه تردد به خودروها داده نشد.

وی ادامه داد: در مجموع ۵ اکیپ در قالب ۱۸ نفر در بارش‌ها و سیلاب‌های امروز کار خدمات‌رسانی به شهروندان و گردشگران و مسافران را در نقاط مختلف برعهده داشتند. البته شهرداری بار و نیروهای راهداری هم کمک‌های شایانی را داشتند.

شاه بیگی گفت: هرچند اکنون تمامی محورهای منطقه باز و تردد جریان دارد، اما درخواست داریم با توجه به خسارت‌هایی که به جاده وارد شده رانندگان حتماً نکات ایمنی را رعایت کنند.

وی از شروع مجدد بارش‌ها از فردا یک شنبه خبر داد و افزود: علیرغم اینکه هواشناسی به طور مداوم هشدارهای لازم را ارائه می‌دهد اما متأسفانه بسیاری از شهروندان توجهی ندارند.

رییس جمعیت هلال احمر نیشابور با اعلام آماده‌باش هلال احمر، به هم‌وطنان توصیه کرد که به هشدارهای هواشناسی توجه کنند و در صورت بروز حادثه با شماره تماس ندای امداد، ۱۱۲، تماس بگیرند. همچنین حتی‌الامکان در شرایط آب و هوایی نامساعد از صعود به قله‌ها و تردد غیرضروری خودداری کنند.

همچنین فرماندار بردسکن از جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های این شهرستان خبر داد و گفت: در بیشتر نقاط با جاری شدن سیل و روان آب‌ها خساراتی به برخی زیرساخت‌های شهرستان وارد کرد که برآورد اولیه کارشناسان راهداری بیش از ۳ میلیارد تومان است.

علی دهقان‌زاده خاطرنشان کرد: ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان بردسکن در حالت آماده‌باش است تا در صورت بروز هرگونه مشکلی نسبت به رفع آن اقدام لازم و فوری انجام شود.

در سبزوار نیز فرماندار این شهرستان از بازگشایی راه‌ ارتباطی ۲ روستای سیل‌زده که به دلیل جاری شدن سیلاب مسدود شده بود خبر داد و گفت: بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب امروز راه روستای ساروق این شهرستان را مسدود کرده و با تخریب پل جاده روستای بهانگر، مسیر ارتباطی این روستا را نیز قطع کرده بود.

مهدی سالاری بیان کرد: با فروکش کردن آب رودخانه و با تلاش راهداران، راه روستای ساروق باز شده و برای اهالی روستای بهانگر نیز مسیر جایگزین تعیین شده است تا در روزهای آینده با مرمت پل تخریب شده، مجدداً راه ارتباطی این روستا سامان بگیرد.

دیگر خبرها

  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • بازگشایی راه ارتباطی ۲ روستای سیل‌زده شهرستان داورزن
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در سیلاب نیشابور
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار