Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حاج عابدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح قابلیت اجرا به صورت شهرستانی و هم استانی دارد تا در این بستر  همه تولیدات روستاییان به صورت مستقیم و با قیمت مناسب به مصرف کنندگان برسد.

وی بیان ‌کرد: اجرای چنین برنامه، واسطه ها را در این بخش مهم اقتصادی حذف کرده و قیمت اجناس مناسبت تر برای مشتریان و با سود بیشتر برای تولیدکننده روستایی عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در اجرای این پروژه اقتصادی و حمایت از تولید محلی، به همکاری شرکت‌های تعاونی و اتحادیه های تحت نظر این سازمان نیاز است، تصریح‌ کرد: این تشکل های مردم نهاد در مناطق مختلف قادر به ایجاد چنین ظرفیت خواهند بود و در استان  هر اتحادیه مکانی برای عرضه محصولات خواهد داشت.

مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان با اشاره به ضروت توجه به رویه فعالیت گروهی و تعاونی در بین مردم روستایی و تولیدکنندگان خرد و کلان، گفت: راه اندازی شرکت های تعاونی به هم افزایی در تولید و ایجاد زنجیره برای رفع مشکلات تولید لازم است.

وی اضافه‌ کرد: راه اندازی شرکت‌های تعاونی دام سبک برای عرضه تولیدات این قشر مثل شیر، گوشت قرمز و محصولات لبنی در روستاهای مناطق مختلف لازم است که این کار منافع اقتصادی خوبی را با افزایش حجم عرضه محصولات تامین می‌کند.

استان اصفهان دارای ۴۶۰ تشکل و اتحادیه روستایی و کشاورزی است که ۳۵۰ هزار عضو از خدمات آن استفاده می کنند و سهم بالایی را در بین دیگر استان های کشور در این حوزه دارد.

حوزه کشاورزی اصفهان ظرف هفت سال گذشته موید کامیابی سیاست‌های مولد محور این خطه بوده، بگونه‌ای که در مدت مزبور، درآمدزایی ۹۶۰ میلیون دلاری صدور محصولات کشاورزی آن سبب رشد پنج برابری صادراتش به خارج و بالمال ارتقا ظرفیت اقتصاد ملی شده است.

بر اساس آمار سازمان توسعه تجارت، صادرات محصولات کشاورزی کشور در چهار ماه نخست امسال نسبت به دوره مشابه سال گذشته از نظر ارزش و وزن به ترتیب ۱۶ و ۲۵ درصد و صادرات محصولات صنایع غذایی نیز در همین دوره از نظر وزن ۱۱ درصد رشد نشان می‌دهد.

در سه سال گذشته ۹۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای اشتغال در روستاهای استان اصفهان اختصاص یافته است.

برچسب‌ها تعاون روستایی روستائیان رونق تولید جهش تولید بازار محصولات کشاورزی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعاون روستایی روستائیان رونق تولید جهش تولید بازار محصولات کشاورزی اصفهان تعاون روستایی روستائیان رونق تولید جهش تولید بازار محصولات کشاورزی اصفهان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۶۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است

به گزارش خبرنگار مهر، بابک مؤمنی پیش ازظهر پنجشنبه در دیدار با امام جمعه آمل تولید محصول سالم و طیب، توجه به الگوی کشت و بهره برداری از جنگل با توجه به اقلیم، استفاده از افکار و سیاست‌های کشور هلند در بخش کشاورزی برای بهره برداری از علم روز کشاورزی، توجه و برنامه ریزی برای تأمین نهاده‌ها، سوخت و آب کشاورزی، حمایت از محصولات تولیدی استان و برنامه ریزی در راستای خرید محصولات کشاورزی استراتژیک تولیدی و کمک به رشد اقتصاد کشاورزی و تنظیم برنامه بلندمدت انتظارات امام جمعه آمل از سازمان جهاد کشاورزی مازندران بود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ضمن گرامیداشت روز معلم و تسلیت ایام شهادت امام صادق (ع)، جایگاه کشاورزی، صنعت و گردشگری شهرستان آمل در سطح کشور را ویژه دانست و گفت: بالاترین تولید استان در کشت برنج مربوط به دشت هراز و شهرستان آمل بوده و تولید محصولات کشاورزی استراتژیک و تأمین امنیت بازار پایتخت کشور از سوی این استان خود مبین جایگاه ویژه مازندران در کشاورزی کشور است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان آمل ثابت کرد تولید محصولات کشاورزی از لحاظ اقتصادی می‌تواند وارد رقابت با اقتصاد صنعتی شود.

وی افزود: مسائل و مشکلات فراوانی در بخش کشاورزی وجود دارد که این سازمان با تمام توان در حال پیگیری موضوعات می‌باشد و به همین منظور انتظاراتی هم در راه خدمت رسانی مناسب‌تر به بهره برداران بخش کشاورزی از ائمه جمعه و جماعات دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نظر دارد در راستای تحقق شعار سال، استفاده از مشارکت مردمی را سرلوحه امور خود قرار دهد که در این راه نیازمند سازماندهی نظام‌های مردم نهاد مانند اتحادیه‌ها و نظام‌های صنفی است و کمک ائمه جماعات بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

این مسئول تصریح کرد: حفظ کاربری اراضی به عنوان یکی از محورهای برنامه‌ای باید با ارائه پیوست فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094989

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند