Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-07@10:49:43 GMT

ساخت دقیق ترین نقشه سه بعدی از کهکشان راه شیری

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۷۳۹۴

ساخت دقیق ترین نقشه سه بعدی از کهکشان راه شیری

آژانس فضایی اروپا قصد تصویربرداری دقیق از کهکشان راه شیری و ساخت دقیق ترین نقشه سه بعدی از این کهکشان را دارد.

به گزارش شریان نیوز،‌نمی‌توان با راندن خودرو گوگل مپ در اطراف کهکشان راه شیری آن را به تصویرکشید. خوشبختانه، اطلاعات جدید جمع آوری شده توسط رصدخانه فضایی گایا، متعلق به آژانس فضایی اروپا دقیق‌ترین نقشه این کهکشان تاکنون را ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقشه این پروژه اکنون شامل تقریباً ۲ میلیارد ستاره می‌شود و به این آژانس کمک می‌کند تا به تاریخچه کهکشان راه شیری پی ببرد. دانشمند و معاون پروژه ماهواره گایا وابسته به آژانس فضایی اروپا در بیانیه‌ای گفت: «داده‌های جدید گایا برای ستاره شناسان مانند یک گنج کشف شده خواهد بود».

این اطلاعات جدید نه تنها تعداد کل ستارگان که طی هفت سال نگاشته شدند را نزدیک ۲ میلیارد نشان می‌دهد، بلکه شامل «یک آمار دقیق از بیش از ۳۰۰ هزار ستاره در همسایگی کیهانی ما» یعنی ستارگانی با فاصله ۳۲۶ سال نوری از خورشید، هم می‌شود. دانشمندان معتقدند عدد ۳۰۰ هزار ۹۲ درصد از ستارگان آن ناحیه را در بر می‌گیرد. این آمار از داده‌های قدیمی که به سال ۱۹۹۱ برمی‌گردد، ۱۰۰ برابر بیشتر است.

از اطلاعات قدیمی در دسترس گذاشته است. در حقیقت، این داده‌ها آنقدر دقیق هستند که معلوم شده است مسیر خورشید یک خط صاف نیست، بلکه کمی انحنا دارد.

نقشه سه بعدی کهکشان راه شیری امکان پیش بینی دقیق حرکت ستاره‌ها را دارد

رئیس علوم فضایی در آژانس فضایی بریتانیا گفت: «گایا در هفت سال گذشته به آسمان‌ها چشم دوخته بود، و از محل قرارگیری و شتاب ستارگان نقشه برداری می‌کرده است». «به کمک تلسکوپ‌های آن، اکنون دقیق‌ترین اطلس سه بعدی از میلیارد‌ها ستاره را در اختیار داریم که تاکنون سابقه نداشته است».

به گزارش آژانس فضایی، این نقشه جدید به منجمان کمک می‌کند حرکت ۴۰ هزار ستاره را تا ۱.۶ میلیون سال آینده پیش بینی و تجسم کنند. عرضه این هفته اولین بخش از دو قسمت است، که انتظار می‌رود از دومین قسمت در سال ۲۰۲۲ رونمایی شود. شروع جمع آوری آمار ستاره‌ای گایا در سال ۲۰۱۳ بود.

منبع: شریان

کلیدواژه: کهکشان راه شیری آژانس فضایی دقیق ترین سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۷۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌های هواشناسی کشاورزی

هواشناسی کشاورزی، برای کشاورزان یزدی توصیه‌هایی کاربردی داشت.

مهمترین توصیه‌های کاربردی هواشناسی کشاورزی بدین شرح است:
۱. در زمان مساعد بودن شرایط جوی یعنی عدم باد و بارندگی به محلول پاشی درختان پسته برای جلوگیری از عارضه لکه پوست استخوانی پسته با استفاده از ترکیبات کلسیم دار و نیز اسید امینه و یا جلبک دریایی اقدام شود.

۲. با توجه به بارش‌های اخیر احتمال بیماری الترناریا در درختان پسته وجود دارد لذا بامشورت کارشناسان نسبت به سمپاشی با قارچکش مناسب اقدام گردد.

۳. پوشش‌های گلخانه با مواد مناسب جهت کاهش نور پوشش داده شود و مصرف کلسیم در دستور تغذیه گلخانه قرار گیرد.

۴. در مزارع گندمی که در مرحله شیری خمیری یا پرشدن دانه هستند محلول پاشی با کود‌های اسید آمینه و جلبک جهت کاهش اثرات تنش‌های محیطی

۵. واحد‌های گاو شیری جهت کاهش استرس گرمایی در ساعات با دمای بیش از ۳۰ درجه به استفاده از دستگاه‌های خنک کننده در سالن شیر دوشی و استفاده از مه پاش در واحد اقدام گردد.

۶. رها سازی بچه ماهیان گرمابی با وزن بالای ۲۵ گرم و خرید از مراکز معتبر در استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در هفته جاری و در اوایل صبح

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • ساخت پوست الکترونیکی با قابلیت تقلید دقیق رفتار پوست انسان (فیلم)
  • ساخت پوست الکترونیکی با قابلیت تقلید دقیق رفتار پوست انسان + فیلم
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • ویدیو/ ساخت پوست الکترونیکی با قابلیت تقلید دقیق رفتار پوست انسان