Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سوی ستاد نانو وبینارهای دو روزه در حوزه‌های روش‌های ساخت و تولید نانوساختارها، نوپاهای فناوری‌های همگرا، آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در پزشکی و سلامت و نانواستارتاپ‌ها برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سایت آموزش فناوری نانو به مناسبت روز دانشجو، رویداد دو روزه برخط نانو را در روزهای ۱۶ و ۱۷ آذرماه از ساعت ۱۳ تا ۱۹ به صورت آنلاین و در بستر اسکای روم برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام ستاد نانو، عناوین این رویداد در روز ۱۶ آذرماه به این شرح است:

ردیف عنوان ارائه دهنده ۱ آشنایی با فناوری نانو حامدبنانی مدرس نانو ۲ بنیاد آموزش فناوری ‌نانو گفتمان ‌دانشگاهی ‌فناوری ‌نانو مهندس باقری مطلق مدیر بنیاد آموزش فناوری نانو ۳ آشنایی با روش‌های ساخت و تولید نانوساختارها مریم عمو مدرس نانو ۴

آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در صنایع مختلف

جلال شبان طاهری مدرس ‌نانو ۵ آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در زمینه انرژی و محیط‌زیست نجمه سروری مدرس نانو ۶ نوپاهای فناوری‌های همگرا؛ برنامه حمایت از کسب‌وکارهای نوپا در حوزه فناوری‌های همگرا علی رسولی مدیر برنامه نوپاهای فناوری‌های همگرا ۷ گفتگو با تیم موفق برنامه نوپاهای فناوری‌های همگرا دکتر احمد سلسبیلی

عناوین وبینار روز ۱۷ آذرماه به این شرح است:

ردیف عنوان ارائه دهنده ۱ آشنایی با کاربردهای فناوری نانو در پزشکی و سلامت نیما معصومی مدرس نانو ۲ آشنایی با روش‌های آنالیز و مشخصه‌یابی نانوساختارها گل‌آرا کفیلی مدرس نانو ۳ ایمنی در فناوری نانو ریحانه خضری مدرس نانو ۴ آشنایی با نانومحاسبات و نرم‌افزارهای مورد استفاده دکتر گلناز پرهیزکار مدرس نانو ۵ نانواستارتاپ؛ از ایده تا نمونه اولیه محمد اصغری مدیر دبیرخانه برنامه نانواستارتاپ ۶ گفتگو با تیم موفق برنامه نانواستارتاپ مهندس نیما حق‌شناس ۷ آشنایی با استارتاپ‎‌ها امیرحسین خواجه پور

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وبینار نانو فناوري نانو روز دانشجو 16 آذر آشنایی با کاربردهای فناوری نانو نوپاهای فناوری های همگرا مدرس نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۸۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • آشنایی با جانشین یورگن کلوپ در لیورپول؛ قمار پر ریسک؟