Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ورایتی، «پرش» روایتی واقعی از تیم ملی والیبال زنان چین است و ماجراهای آن را در چند دهه به تصویر می‌کشد؛ از نخستین قهرمانی جهان در ۱۹۸۱ تا قهرمانی و کسب مدال طلا در المپیک ۲۰۱۶ ریو در برزیل. گنگ لی، ستاره سرشناس سینمای چین نقش سرمربی افسانه‌ای این تیم را ایفا می‌کند که در ۶۰ سالگی همچنان مسئولیت هدایت تیم ملی والیبال زنان چین را بر عهده دارد و هوانگ بو بازیگر نقش مقابل اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته عجیب و جالب درباره نماینده چین در اسکار ۲۰۲۱ اینکه تهیه‌کننده «پرش» جوجو هوی است؛ سینماگر هنگ‌کنگی که همزمان با درام جوانانه «روزهای بهتر» به نمایندگی از هنگ‌کنگ در رقابت اسکار بهترین فیلم بین‌المللی حضور دارد. به این ترتیب، او می‌تواند با دو فیلم بخت خود را برای درخشیدن در مراسم اسکار بیازماید. «پرش» و «روزهای بهتر» به فاصله کمتر از یک هفته به آکادمی اسکار معرفی شدند.

«پرش» هفته گذشته در مراسم اعطای جوایز خروس طلایی چین جایزه بهترین فیلم را برد و حالا پیش از درخشش احتمالی در اسکار، مهر تایید حزب حاکم کمونیست را هم بر خود دارد. این فیلم قرار بود ژانویه گذشته در تعطیلی‌های سال نو چین روی پرده برود که به دلیل شیوع گسترده کرونا، اکران آن عقب افتاد. «پرش» سرانجام در تعطیلی‌های روز ملی موسوم به هفته طلایی به نمایش عمومی درآمد و ۱۲۷ میلیون دلار فروخت.

پیتر چان که شنبه گذشته ۵۸ ساله شد، از معدود فیلمسازانی است که برترین جوایز سینمایی را در چین، هنگ‌کنگ و تایوان برده است. پیش‌تر گفته می‌شد مسئولان سینمایی در چین می‌خواهند درام حماسی تاریخی و میهن‌پرستانه «هشت‌صد» را به اسکار معرفی کنند اما ارائه تصویری مثبت از حزب رقیب باعث شد اکران آن حدود یک سال عقب بیفتد. «هشت‌صد» با ۴۶۹ میلیون دلار پرفروش‌ترین فیلم سینمای جهان در سال ۲۰۲۰ است.

کد خبر 570214 برچسب‌ها سینمای جهان سینما اسکار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان سینما اسکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۹۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین جوایز اسکار تغییر کرد

آکادمی اسکار قوانین جدیدی را برای فصل آینده این جوایز اعلام کرد که بر فیلم‌ها در شاخه‌های بهترین فیلم بین‌المللی، انیمیشن، موسیقی متن و فیلمنامه‌نویسی تأثیر می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، بر اساس قوانین جدید آکادمی، انیمیشن‌های بلندی که در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی از سوی کشور‌ها معرفی شده‌اند به شرط دارا بودن شرایط، امکان رقابت در شاخه بهترین انیمشن بلند را نیز خواهند داشت.

همچنین پنجره اکران فیلم‌ها برای شرکت در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی برای اسکار ۲۰۲۵ از ۱ نوامبر ۲۰۲۳ (۱۰ آبان ۱۴۰۲) تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۴ (۱۰ دی ۱۴۰۳) خواهد بود و فیلم‌ها برای واجد شرایط شدن باید در این بازه زمانی در کشور مبدا اکران سینمایی داشته باشند.

در بخش موسیقی متن نیز فهرست نامزد‌های اولیه اسکار از ۱۵ به ۲۰ عنوان افزایش می‌یابد و سه آهنگساز در صورتی که همه آن‌ها به طور کامل در موسیقی مشارکت داشته باشند، مجاز به دریافت تندیس‌های فردی خواهند بود.

در بخش‌های فیلمنامه‌نویسی، آکادمی اکنون از رقابت کنندگان می‌خواهد تا فیلمنامه نهایی را ارسال کنند.

با ورود به فصل جوایز اسکار ۹۷، تغییراتی در جوایز گاورنرز ایجاد شده است. جایزه یادبود «ایروینگ جی. تالبرگ» که به تهیه‌کننده خلاقی داده می‌شود که مجموعه آثارش نشان‌دهنده کیفیت بالای تولید تصلویر متحرک است، اکنون به عنوان تندیس اسکار اعطا می‌شود.

تعریف جایزه بشردوستانه «ژان هرشولت» نیز برای شامل شدن گسترده وسیع‌تری از تلاش‌های بشردوستانه بازنگری شده است و به فردی در صنعت فیلم داده می‌شود که تلاش‌های انسان دوستانه‌اش به ارتقای رفاه انسانی و کمک به اصلاح نابرابری‌ها کمک کرده است.

دو جایزه ویژه ارائه شده در جوایز فنی اسکار نیز تغییر نام داده‌اند: جایزه «گوردون‌ای ساویر» به جایزه یک عمر دستاورد علمی و فنی و جایزه «جان آ. بونر» به جایزه خدمات علمی و فنی تغییر نام دادند.

برای واجد شرایط شدن فیلم‌های بلند در جوایز اسکار، این آثار باید بین ۱ ژانویه ۲۰۲۴ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۴ اکران سینمایی داشته باشد. اکران در سینما-ماشین‌ها دیگر وسیله‌ای برای احزار صلاحیت نخواهند بود و منطقه دالاس-فورت نیز به شش منطقه لس آنجلس، نیویورک، منطقه خلیج سانفرانسیسکو، شیکاگو، ایلینویز، و آتلانتا (جورجیا) اضافه شد که در آن فیلم‌ها می‌توانند با اکران سینمایی واجد شرایط می‌شوند.

هنگامی که یک فیلم اکران اولیه حداقل یک هفته‌ای خود را در یکی از شش منطقه معرفی شده بالا در ایالات متحده داشته باشد، باید استاندارد‌های نمایشی خاصی را نیز برای واجد شرایط بودن در شاخه بهترین فیلم بلند رعایت کند.

نود و هفتمین دوره جوایز اسکار در تاریخ ۲ مارس ۲۰۲۵ (۱۱ اسفند) برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پیشنهاد به ژاوی: دستیار پپ را جای برادرت بیاور!
  • معرفی برترین‌های روز دوم هفته سوم مسابقات سوارکاری گنبدکاووس
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • رکورد لیگ برتر شکست: بیشترین گل زده تاریخ
  • لیورپول با این وضع جایی در کورس قهرمانی ندارد
  • اعزام پسران کشتی فرنگی قم به جام بین المللی صفوی
  • قرارداد بی‌غم با مس سونگون تمدید شد
  • هفته بد مشهدی‌ها در لیگ دسته سوم فوتبال
  • رقابت دو هفته‌ای تنیسور‌های ساحلی جهان به میزبانی کیش
  • قوانین جوایز اسکار تغییر کرد