Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت، در ارتباط با وضعیت بیماری کرونا بعد از دو هفته تعطیلی، توضیحاتی ارائه داد و گفت: هر کدام از مرگ‌های کرونایی یک تراژدی غم‌انگیز برای کادر درمان است.

به گزارش مشرق، ایرج حریرچی، صبح شنبه با حضور در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سه سیما، اظهار داشت: در این روزها و به دنبال تعطیلی‌های دو هفته‌ای در شهرهای قرمز، شاهد کاهش موارد مراجعه سرپایی، بستری و مرگ و میر بیماران کرونایی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: حریرچی: واکسن کرونای ایرانی دو هفته آینده وارد فاز انسانی می‌شود

وی با عنوان این مطلب که مرگ و میر بیماران کرونایی روند نزولی گرفته است، افزود: در این مسیر، اجرای طرح شهید سلیمانی می‌تواند منجر به تداوم این وضعیت شود.

ببینید: فیلم/ کنایه حریرچی به مجری تازه عروس!

حریرچی ادامه داد: محدودیت‌های هوشمند و قرنطینه افراد مبتلا و حمایت از گروه‌های در معرض خطر و…، با کمک گروه‌های جهادی، در طرح شهید سلیمانی گنجانده شده است.

وی در ارتباط با وضعیت مدافعان سلامت در این روزها، گفت: واقعیت این است که خستگی کادر درمان یک خستگی مزمن و البته روحی و روانی است، چون در مواجهه با بیماران و فوتی‌ها هستند.

معاون کل وزارت بهداشت، تاکید کرد: هر کدام از مرگ‌های کرونایی یک تراژدی غم‌انگیز برای کادر درمان است.

حریرچی در ارتباط با تعیین تکلیف محدودیت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در شهرهای قرمز، نارنجی و زرد، گفت: هر دوشنبه در خصوص وضعیت شهرهای زرد، نارنجی و قرمز، تصمیم‌گیری می‌شود.

وی با اشاره به سهم بالای انتقال بیماری از درون خانه‌ها، افزود: اگر ۱۰ درصد خانوارها شب نشینی‌های دورهمی داشته باشند جمعیتی بالغ بر دو میلیون و چهار صد هزار نفر می‌شود که بسیار خطرناک است.

حریرچی در ارتباط با معیار تعیین شهرهای قرمز کرونایی، گفت: اگر هر شهری به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت روزانه ۱۰ بیمار کرونایی داشته باشد که بستری شوند، آن شهر قرمز تلقی می‌شود.

وی با عنوان این مطلب که نگران پیک زمستانه هستیم، ادامه داد: شواهدی از شروع موج جدید بیماری در مناطق سرد را داریم. زیرا، عامل اصلی انتقال ویروس، فضاهای سربسته است.

حریرچی با گلایه از سلبریتی‌ها و هنرمندان مشهور که در این روزهای سخت آن طور که باید و شاید در بین مردم حضور ندارند، گفت: در این روزهای سخت که مردم بیش از پیش به آرامش روحی و روانی نیاز دارند، انتظار داشتیم که هنرمندان و افراد سلبریتی، بیشتر با مردم گفتگو و ارتباط برقرار می‌کردند. زیرا، افراد مشهور هر آنچه را دارند، از مردم است. بنابراین، تا جایی که ممکن است از هنر خود برای آرامش مردم در این روزها کمک بگیرند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید محسن فخری زاده ویروس کرونا ایرج حریرچی سلامت آمار مبتلایان به کرونا اخبار کرونا دورهمی خانواده اخبار سلامتی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • آیت الله مکارم شیرازی: مردم از گرانی، فوق العاده رنج می‌برند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • میدان شهرت در ایران
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • (ویدئو) لحظه ترور سلبریتی مشهور عراقی
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر