Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رییس جمهور گفت: ما به کانال ۵۰۰ نفر فوتی در روز نزدیک شده بودیم و حتی به ما می‌گفتند که وضعیت بدتر نیز می‌شود اما امروز به کانال ۳۰۰ نفر بازگشتیم و امیدواریم از این نیز کمتر شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه در این مدت ۴۲۰ مصوبه داشته‌ایم و به دستگاه‌ها ابلاغ کردیم، گفت: تاکنون ۸۵ درصد مصوبات ما عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کار بسیار خوبی در این مدت محدودیت‌ها انجام شده که آثار مثبتی داشته است و همه این‌ها با همکاری مردم به وجود می‌آید. تا زمانی که مردم به مسری بودن این بیماری واقف باشند و به پروتکل‌ها عمل کنند، وضعیت بهتر می‌شود.

روحانی تأکید کرد: البته هر کجا وضعیت قرمز باشد ما محدودیت‌ها را اجرایی و اعمال می‌کنیم. ما به کانال ۵۰۰ نفر فوتی در روز نزدیک شده بودیم و حتی به ما می‌گفتند که وضعیت بدتر نیز می‌شود اما امروز به کانال ۳۰۰ نفر بازگشتیم و امیدواریم از این نیز کمتر شود.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه اگر مراعات در جامعه ما مورد توجه قرار نگیرد و مردم حس کنند شرایط عادی شده، یک‌ماه بعد باز به شرایط بحرانی باز می‌گردیم، تاکید کرد: حتی اگر واکسن مفید و موثر به دست ما برسد و ما هم برای مردم آن را فراهم کنیم، لازم است که همچنان پروتکل‌ها رعایت شود، چرا که نه مشخص است آثار این واکسن‌ها چقدر است، نه مشخص است که چه عوارضی دارد و نه به محض تزریق، تأثیر می‌گذارد.

روحانی یادآور شد: به امید واکسن نباید مراقبت‌ها کاهش پیدا کند. هیچ واکسنی نیز صد درصد اثربخش نیست و همچنین نمی‌دانیم که این ویروس چقدر تغییر ژنتیکی در آینده خواهد داشت. پس در این شرایط لازم است پروتکل‌ها مراعات شود.

وی با بیان اینکه افراد مبتلا باید دوران قرنطینه را بگذرانند، تصریح کرد: تأسف‌بار است که فردی مبتلا می‌شود، به او اعلام می‌شود و بازهم او از خانه و قرنطینه خارج می‌شود و حتی می‌خواهد سوار هواپیما و وسایل حمل و نقل عمومی شود. این موارد از سوی ما حتماً باید با برخورد مواجه شود و جریمه‌ها برای این افراد اعمال شود. ما ناچار از سختگیری نسبت به چنین افرادی هستیم.

رییس جمهور تاکید کرد: اگر اقدامات دو سه‌ هفته اخیر نبود ما با مشکلات بسیار گسترده در زمینه شیوع کرونا مواجه می‌شدیم. وقتی ما پروتکلی را الزامی می‌کنیم و ابلاغ می‌شود، خود ما مسئولان وظیفه اجرای آن را بیش از مردم عادی برعهده داریم.

روحانی ادامه داد: همه آنانی که مسئول هستند باید بیش از دیگران آن را رعایت کنند. اگر چنین نشود مردم می‌گویند پس این مراقبت‌ها چندان اهمیتی ندارد، اگر داشت چرا فلان اداره یا فلان مسئول رعایت نکرد؟ پس باید طوری عمل کنیم که مردم، مسئولان را در این زمینه الگو قرار دهند.

وی با اشاره به تاثیر اعمال محدودیت‌ها در دو هفته اخیر، اظهار کرد: از ۱۶۰ منطقه قرمزی که در دو هفته پیش داشتیم اکنون با تلاش‌ها و مراعات مردم به ۶۴ منطقه قرمز کاهش داشته‌ایم. اما طبق گزارش‌ها ۷ شهرستان نیز وضعیت فوق‌ قرمز دارند که باید حتماً برای این شهرستان‌ها اقدامات فوری انجام گیرد، چرا که نرخ ابتلا به کرونا در این شهرستان‌ها صعودی است.

رییس‌ جمهور در پایان با اشاره به شرایط امروز تهران در زمینه شیوع کرونا اظهار کرد: تهران در شرایط نارنجی است اما ما لب مرز قرمز شدن شرایط قرار داریم و اگر مراقبت‌ها و نظارت و کنترل کافی انجام نگیرد بازهم بعد دو هفته ممکن است شرایط تهران قرمز شود.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلر یا شرارهٔ منحرف کننده در هواپیماهای جنگنده چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، فلر (Flare) یا شَراره منحرف کننده برای جلوگیری ازحرارت یابی موشک زمین‌به‌هوا یا موشک هوابه‌هوا، به عنوان یک عمل متقابل یا بازدارنده توسط هواپیماهای عمدتا جنگنده به کار می‌رود.

شَراره منحرف کننده را می توان به صورت فعال یا واکنشی مورد استفاده قرار داد.

هنگامی که فلر به طور پیشگیرانه استفاده می شود، عملکرد اصلی این است که عمدتا دمای مورد نیاز برای تشخیص و ردیابی هدف که خود هواپیمای جنگنده باشد را به سطحی کاهش دهد که دیگر توسط سنسورهای سیستم موشک پرتاب شده قابل استفاده نباشد.

در استفاده واکنشی، و در تعریف علمی فلر برای تقلید از امضای الکترومغناطیسی یک شی هدف از پیش انتخاب شده (علامت گذاری شده) به منظور هدایت سنسور سیستم سلاح از هدف به فلر (قفل شکست) در نظر گرفته شده است.

برای فلر و تولید جرقه مادون قرمز، دو روش ممکن است: شعله های آتش زا و آتش زا ذخیره شده، تمامی فلرها دارای منابع انرژی شیمیایی حاوی ترکیبات آتش زا، مواد پیروفوریک مایع یا جامد بسیار قابل اشتعال هستند.

با شعله ور شدن شعله فلر، یک واکنش گرمازا شدید شروع می شود و انرژی مادون قرمز و دود و شعله قابل مشاهده آزاد می شود که بسته به ماهیت شیمیایی فلر مورد استفاده منتشر می شود.

طیف گسترده ای از کالیبرها و اشکال برای فلرهای فریب در هوا موجود است. به دلیل محدودیت‌های ذخیره‌سازی حجمی روی پلتفرم‌ها، بسیاری از هواپیماهای ایالات متحده از کارتریج‌های شعله‌ور فریب مربعی استفاده می‌کنند. با این حال، کارتریج های استوانه ای در هواپیماهای آمریکایی نیز موجود است. با این حال، کارتریج های استوانه ای عمدتاً در هواپیماهای فرانسوی و هواپیماهای منشأ روسی استفاده می شود.

شراره‌ها پس از رها شدن در هزاران درجه سانتیگراد می سوزند، درجه ای که بسیار داغتر از اگزوز موتور جت است. موشک‌های رها شده به دنبال شعله‌ای داغ‌تر می‌گردند و سنسور آنها به دنبال پس سوز یا ابتدای منبع اگزوز موتور هواپیمای جنگنده است.

از آنجایی که جستجوگرهای مادون قرمز مدرن تمایل به حساسیت طیفی دارند که به بهترین وجه عمدتاً با موتورها و اگزوز موتور هواپیما مطابقت دارد، شعله‌های فریبنده مدرن طیف انتشار خود را برای مطابقت با آن بهینه می‌کنند. علاوه بر تمایز طیفی، می توانند شامل تشخیص مسیر و تشخیص اندازه منبع تشعشع باشند.

برخی فلر ها حاوی فسفر قرمز به عنوان یک پرکننده پر انرژی هستند. فسفر قرمز با چسب‌های آلی مخلوط می‌شود تا خمیرهای قابل برس‌کشی به دست آید که می‌توانند روی پلاکت‌های نازک پلی‌آمید پوشانده شوند. احتراق این پلاکت‌ها نشانه‌ای وابسته به دما ایجاد می‌کند. افزودنی های آندرگونیک مانند سیلیس بسیار پراکنده یا هالیدهای قلیایی ممکن است دمای احتراق را بیشتر کاهش دهند.

شراره های پیروفوریک

شراره های پیروفوریک بر اساس اصل بیرون ریختن یک ماده آتش زای خاص از یک کارتریج هوابند، معمولاً با استفاده از یک ژنراتور گاز (به عنوان مثال یک آتش کوچک یا گاز تحت فشار) عمل می کنند. سپس این ماده در تماس با هوا مشتعل می شود. پلاکت های آهن با آلومینیوم بسیار ریز یا مایع، اغلب ترکیبات آلی فلزی پوشیده شده اند. به عنوان مثال، ترکیبات آلکیل آلومینیوم (به عنوان مثال تری اتیل آلومینیوم). شراره های پیروفوریک ممکن است در ارتفاعات موثر نباشند زیرا دمای هوا کمتر است و اکسیژن کمتر در دسترس است. با این حال، اکسیژن می تواند با سوخت پیروفوریک آزاد شود.

مزیت آلکیل های آلومینیوم و ترکیبات مشابه محتوای کربن و هیدروژن بالای آنها است که در نتیجه خطوط انتشار درخشانی شبیه به امضای طیفی سوخت جت در حال سوختن است. محتوای کنترل شده محصولات احتراق جامد، امکان تطبیق بیشتر ویژگی های انتشار را با انتشار خالص مادون قرمز سوخت داغ خروجی از موتور و اجزای آن فراهم می کند.

شعله های سوخت های پیروفوریک در مقایسه با شعله های کمتر از یک متری فلرهای دیگر می تواند به اندازه چندین متر برسد. مسیر را نیز می توان با تنظیم خواص آیرودینامیکی ظروف پرتاب شده نیز تحت تأثیر قرار داد.

آخرین بروز رسانی May ۵, ۲۰۲۴ - یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

کد خبر 849431 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها همشهری آنلاین مجله نظامی جهان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • فلر یا شرارهٔ منحرف کننده در هواپیماهای جنگنده چیست؟
  • شرایط فروش قسطی جک J۴ و کی ام سی T۸ اعلام شد
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • پیام امیر قلعه‌نویی با قلب قرمز!
  • پیام اینستاگرامی امیر قلعه‌نویی با قلب قرمز + عکس
  • فلفل قرمز: ادویه جدید دنیای مد! (عکس)
  • سلامی : مالیات باید بر عایدی سرمایه باشد و نه بر تورم/ طرحی به نام حمایت از محرومان، به کام یک درصد مرفه جامعه /هشدار نسبت به تشدید بحران در بازار مسکن
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • راه های افزایش گلبول های قرمز
  • نباید با ایجاد دوقطبی‌های کاذب دشمن را به طمع بیندازیم