Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت‌اسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: با اقداماتی که در آبان ماه برای ۴۶ شهر انجام شد و سپس در اول آذر ماه با اعلام عمومی و تقسیم شهرها به سه دسته قرمز، نارنجی و زرد تقسیم شدند، کار خوبی انجام شده و از سوی وزارت بهداشت اعلام شد که ‌آثار مثبت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر لزوم همکاری مردم گفت: تا زمانی که مردم احساس می‌کنند که این بیماری مسری و خطرناک است و برای حفظ سلامتی خود، خانواده، هم‌وطنان و باید پروتکل‌ها را رعایت کنند پیشرفت می کنیم البته محدودیت‌هایی هم لازم است اعمال می‌کنیم، براساس مصوبات و چارچوب‌ها عمل خواهیم کرد و امیدواریم با همکاری مردم شاهد یک شرایط مناسب‌تری باشیم.  

رییس‌جمهوری گفت: ما به کانال ۵۰۰ نفر فوتی در روز نزدیک شده بودیم و حتی برخی پیش‌بینی‌ها حاکی از آن بود که با همان روند شرایط بسیار بدتری داشتیم ولی با اقداماتی که انجام شد از کانال ۴۰۰ نفر به کانال ۳۰۰ نفر رسیدیم و امیدواریم با همکاری مردم شرایط بهتری داشته باشیم.  

روحانی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم تجمع را اصولی دانست که باید همیشه رعایت شود و خاطرنشان کرد: اگر ترددها بیشتر شود و تجمع‌ها شروع شود، مشکل ما بیشتر می‌شود.  در اروپا با وجود همه محدودیت‌های سختی که وضع شده بود، در تابستان هم گشایش ایجاد شده بود، می بینیم دچار چه وضعی شدند.  به محض آنکه مراعات در جامعه مورد توجه قرار نگیرد و  مردم حس کنند شرایط عادی شده، یک ماه بعد به شرایط سخت و بد برمی‌گردیم.  

وی ادامه داد: همیشه باید مراقبت‌ها را ادامه دهیم حتی اگر واکسن مطمئن و دوز مناسب در اختیار ما قرار گیرد و بتوانیم به مردم بدهیم باز هم باید پروتکل‌ها را رعایت کرد. برای اینکه اولا واکسن وقتی تزریق می‌شود، اثر گذاری آن چند هفته زمان لازم دارد. هنوز آثار و عوارض واکسن‌ها مشخص نیست و معلوم نیست آثار واکسن‌هایی که قرار است در کشورهایی که می‌خواهند واکسیناسیون را شروع کنند چه مقدار است و عوارض این واکسن‌ها هم برای دنیا روشن نیست.

رییس دولت تدبیر و امید ادامه داد: شاید برخی از این واکسن‌ها دارای عوارضی باشد؛ پس ما نمی‌توانیم به واکسنی که هنوز در اختیار قرار نگرفته امیدوار باشیم.  هر وقت هم واکسن مطمئنی پیدا شود به اندازه دوز مورد نیاز تولید نمی‌شود و ظرفیت تولید در دنیا محدود است. ضمن اینکه انجام واکسیناسیون برای همه افراد مورد نیاز زمان می‌برد  بنابراین نباید به امید واکسن مراقبت‌ها کاهش یابد.

رییس جمهوری گفت: فکر می‌کنیم واکسن می‌رسد و مشکلات ما حل می‌شود در حالی که هیچ واکسنی ۱۰۰ درصد اثربخش نیست و نمی‌دانیم آیا این ویروس تغییر ژنتیکی انجام می‌دهد یا نه و اگر چنین تغییری ایجاد شود واکسن‌ها هم باید تغییر کنند. بنابراین باید همه پروتکل‌های بهداشتی را به همان شکل اعلام شده به دقت اجرا و عملیاتی کنیم.

وی با تاکید مجدد بر توسعه آزمایشات افزود: این توسعه آغاز شده است و به رقم ۱۰۰ هزار آزمایش در روز می‌رسیم و این می‌تواند در بیماریابی سریعتر کمک کند تا افراد گرفتار تخت‌بیمارستان نشوند و زودتر بهبود یابند. افراد مبتلا باید دوره قرنطینه را مراعات کنند و در صورت نقض قرنطینه حتماً باید با آنان برخورد شود.

رییس جمهوری گفت: بسیار تاسف بار است فرد مبتلا که آزمایش او مثبت است و به او اعلام هم می‌شود، خودش خانه را ترک کند و حتی می‌خواهد سوار قطار یا هواپیما شود و به شهر دیگر برود که تعدادی از این افراد از فرودگاه‌ها و از مبادی که می‌خواستند حرکت کنند، برگردانده شدند.  

وی اضافه کرد: همه ما وظیفه داریم نسبت به این موارد سخت‌گیری‌هایی را اعمال کنیم. هر جا روشن شود فرد مبتلا تخلف و قرنطینه را نقض کرده است، جریمه باید برای این افراد اعمال شود. همچنین افرادی که با افراد بیمار ارتباط دارند باید مورد معاینه، درمان و آزمایش قرار بگیرند تا شرایط روشن شود.

روحانی تاکید کرد: هر زمان مراعات‌ها زیاد و دقت‌ها بیشتر و پروتکل‌ها بهتر رعایت شد، چند هفته بعد شرایط مناسب‌تری را تجربه کردیم. آثار اقداماتی که مردم در فروردین و اوایل اردیبهشت انجام دادند، را در اواخر اردیبهشت و خرداد مشاهده کردیم و دو مرتبه که مردم حس کردند این بیماری مشکلی ایجاد نمی‌کند و از آن عبور کردند، فاصله‌ها کم و رفت و آمدها زیاد شد و دوباره با موج بسیار بزرگ و گسترده‌ای مواجه شدیم.

رییس جمهوری با بیان اینکه اگر اقدامات دو هفته اخیر نبود امروز با مشکلات بسیار گسترده مواجه بودیم، ادامه داد: از همه آنانی که برای اجرای مصوبات تلاش کردند، از وزارت بهداشت و درمان که بار سنگین بر دوش این وزارتخانه است،  وزارت کشور که فرمانده قرارگاه عملیاتی است، قدردانی می کنم.

رییس دولت تدبیر و امید گفت: وقتی ما پروتکلی را الزامی می‌کنیم و ستاد ملی کرونا آن را تصویب و ابلاغ می‌کند استحقاق خود ما مسئولین برای اجرا و وظیفه ما برای اجرا از مردم عادی بیشتر و بالاتر است.

روحانی با ذکر آیه‌ای از قرآن اظهار داشت: کسی که مسئولیت بالاتر دارد و مردم در حکومت به وی نگاه می‌کنند،عمل وی می‌تواند تاثیرگذار باشد. وزیران و دستگاه‌های دیگر و همه آنهایی که در کشور مسئول هستند بیش از دیگران باید مراعات کنند و اگر مراعات نکنند موجب می‌شود که مردم احساس کنند این مصوبات خیلی لازم و ضروری نیست و اگر ضروری بود چرا فلان اداره و وزارتخانه و فلان مقام عمل نکرد.

وی عنوان کرد: همه ما مسئولیت داریم و بسیار مهم است که ما بیش از مردم مراعات کنیم و مردم این را برای خودشان الگو قرار دهند و ان‌شاءالله با تلاش‌هایی که انجام می‌دهیم به نقطه‌ مطلوب برسیم.

 ادامه دارد 

منبع: الف

کلیدواژه: رییس جمهوری پروتکل ها واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۰۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر اینکه اقدامات دولت سیزدهم در سفر به استان بر اساس نیاز خراسان شمالی بود گفت: در ابتدای دولت سیزدهم شاهد کاهش چهار درصدی عقب ماندگی استان در حوزه راه بودیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمدرضا حسین‌نژاد امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در آئین افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های بهداشت و درمان خراسان شمالی اظهار کرد: خراسان شمالی پس از مستقل شدن در بسیاری از شاخص‌ها عقب ماند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات دولت سیزدهم در سفر به استان بر اساس نیاز خراسان شمالی بود، افزود: در ابتدای دولت سیزدهم شاهد کاهش چهار درصدی عقب ماندگی استان در حوزه راه بودیم.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به احداث بیمارستان مادر و کودک، خاطرنشان کرد: ابتدا به دنبال ساخت این بیمارستان درون شهر بودیم اما به دلایلی اتفاق رقم نخورد.

مهدی شهریاری، منتخب مردم بجنورد در مجلس نیز در این مراسم تصریح کرد: در دولت سیزدهم خدمات مختلفی ارائه شده که همه این خدمات مربوط به جمهوری اسلامی است و نباید آن را مختص یک دولت دانست.

وی اضافه کرد: سرانه تخت بیمارستانی و مراکز درمانی در خراسان شمالی کمتر از میانگین کشور است.

منتخب مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی جانمایی بیمارستان مادر و کودک را نامناسب دانست و تاکید کرد: مردم استان باید دسترسی راحت‌تری به این بیمارستان داشته باشند.

شهریاری از کمبود پزشک متخصص در استان گلایه کرد و گفت: خراسان شمالی در عموم شاخص‌ها محروم است.

کد خبر 748468

دیگر خبرها

  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟
  • گواردیولا: مقابل ناتینگهام فارست خوش‌شانس بودیم؛ فقط با مالکیت توپ دوام آوردیم
  • کلاس‌های پیام نور امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • تن‌هاخ: منچستریونایتد سرگرم‌کننده ترین تیم است!
  • توخل: الان وقت هوینس نیست، به رئال فکر می‌کنم
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • امروز حکومت اسرائیل منفورتر از همیشه است