Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمال الدین عزیزی بُندرآبادی روزشنبه در نشست بررسی این طرح افزود: یزد، چندی پیش به عنوان شهر نمونه( پایلوت) دسترس‌پذیر انتخاب شد که برای ایجاد دسترسی شهری بهتر و اجرای موفق آن در شهر جهانی، مناسب سازی معابر عمومی در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه طرح یادشده در همین راستا در دست مطالعه و اجراست، افزود: فعلا قدم بعدی اجرای آزمایشی مناسب سازی شهری در یک معبر مشخص اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عزیزی مبدا شروع طرح هفت خوان را میدان همافر و ادامه مسیر ۱۰ کیلومتری آن را میدان های باهنر، آزادی، شهید بهشتی، امیرچقماق (چهارراه شهدا)، برج ساعت و خیابان مسجد جامع ذکر کرد. و یاد آور شد: این طرح در یک مسیر رفت و برگشت اجرا می شود.
وی هدف از اجرای طرح را استفاده آسان از معابر شهری برای همگان برشمرد و گفت: در اجرای این طرح نگاه ویژه ای به معلولان داریم اما با مناسب‌سازی این معبر تردد برای همه شهروندان راحت‌تر می شود.
شهردار یزد ادامه داد: مشکلات مسیر یادشده از سوی یک گروه پایش شناسایی شده است و هم اکنون در حال ارایه طرح برای رفع موانع است ،امیدواریم تجربه خوب و موفقی باشد و بتوانیم از آن در سایر نقاط شهر استفاده کنیم.
وی، مناسب سازی شهری را الزام در تمامی شهرها دانست و افزود: هم اکنون جهت گیری شهرها به سمت پیاده محوری است و با توجه به نقص زیرساخت‌های مرکز استان این مهم باید به سرعت عملیاتی شود.
شهردار یزد در ادامه گفت: در شرایط فعلی مدیریت شهری از اجرای پروژه های کلان به پروژه های خرد و کوچک به داخل محله ها تعریف شده و رویکرد شورای شهر نیز همین است و از بودجه شهرداری مناطق یزد با توجه به مشارکت آنها در این طرح استفاده می شود.

یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۶۰ درصد آن در مرکز استان سکونت دارند و از مجموع استان ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند. 

برچسب‌ها مناسب سازی معابر یزد سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناسب سازی معابر یزد سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور معلولان مناسب سازی معابر یزد سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور معلولان اخبار کنکور مناسب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           

محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بازآفرینی شهری منجر به ایجاد ارزش افزوده در محلات می‌شود،گفت: از پروژه‌های مرتبط با طرح کلید به کلید استقبال می‌کنیم و از استان‌ها نیز می‌خواهم که این طرح را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده و با جدیت بیشتری پیگیر این مهم باشند.

وی افزود: تعیین محدوده‌ها و زمین‌های مناسب و نیز شناسایی محلات دارای اولویت، گام اول اجرای طرح مذکور به شمار می‌رود که باید با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و نیز شهرداری‌ها صورت گیرد.

آیینی  با اشاره به اینکه برای تامین زمین از تمام ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی می‌توان استفاده کرد، گفت: در شهر‌هایی که املاک و اراضی مناسب وجود ندارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین به شهر مشکل کمبود زمین را برطرف کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که طرح کلید به کلید فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری به شمار می‌رود، افزود: این طرح علاوه بر این که یک قانون و لازم‌الاجراست در برنامه هفتم توسعه نیز پیش‌بینی شده است، بنابراین اجرایی شدن این طرح باید با جدیت پیگیری شود و از مزایای آن به نحو مطلوب بهره‌مند شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که این طرح فرصت خوبی برای شهرداری‌ها نیز به شمار می‌رود، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند با هوشمندی تعامل خوبی با ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برقرار کرده و پروژه‌های مشترک تعریف کنند و از این فرصت برای گره گشایی و نفوذپذیر کردن بافت‌های ناکارآمد استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • فریاد خوان کوادرادو در جشن قهرمانی اینتر: هرکس نَپرد، یوونتوسی است! + فیلم
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی