Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@09:57:30 GMT

اطلاعات مسلمانان به ارتش آمریکا فروخته می شود

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۱۰۸۴۵

اطلاعات مسلمانان به ارتش آمریکا فروخته می شود

روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی اعلام کرد: اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا خواستار پس گرفتن اطلاعات فروخته شده مسلمانان به ارتش آمریکا شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از عربی 21، روزنامه انگلیسی «گاردین» در گزارشی اعلام کرد: اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا با همکاری دانشگاه «سیتی» در نیویورک تلاش می کند تا اطلاعات جمع آوری شده در طول سه سال از برنامه مورد استفاده میلیون ها مسلمان را به دست بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این گزارش آمده است: این درخواست را این اتحادیه به همراه دانشکده حقوق در دانشگاه سیتی روز پنجشنبه گذشته براساس قانون آزادی اطلاعات ارایه کرد. یک شرکت فناوری مربوط به برنامه «مسلم پرو» داده های شخصی کاربران خود را به پیمانکاران دفاعی و نظامی آمریکا فروخته است.

 

برنامه مسلم پرو را نزدیک به 100 میلیون مسلمان بارگیری کرده اند . این برنامه برای تعیین مکان قبله، اوقات نماز و اطلاعات مغازه های حلال موجود و زمان روزه داری در ماه رمضان استفاده می شد.

فروش اطلاعات از برنامه «Gregislist» که زمان ملاقات بین مسلمانان مایل به ازدواج را ترتیب می دهد و از یک برنامه دیگر در آمریکا انجام گرفته است.

 

شورای آزادی های مدنی آمریکا در توئیتی در صفحه توئیتر خود نوشت: برداشت اطلاعات مربوط به کاربران برنامه مسلم پرو در جهان تهدید جدی برای حریم خصوصی و آزادی های دینی است.

 

این شورا اعلام کرد: این اقدام خیانت جدیدی به اعتماد مردم است که از دخالت طولانی در زندگی خود رنج می برند.

 

در دادخواست ارایه شده ضد 10 آژانس فدرال از جمله شعبه های ارتش، اطلاعات آمریکا(CIA) و اداره تحقیقات فدرال (FBI) اعلام شد که فروش داده ها تبعیض علیه مسلمانان و نقض اصلاحیه چهارم در قانون اساسی است که مصادره و جستجوی غیر منطقی را ممنوع کرده است.

 

 

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسلمانان برنامه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۰۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی

یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • اطلاعات نادرست چت جی پی تی در اتریش دردسرساز شد
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • آمریکا روادیدِ نماینده روسیه را صادر نکرد
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند