Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@18:46:46 GMT

۱۵ هکتار زمین کشاورزی حومه شهر مشهد رفع تصرف شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۱۱۰۸۱

۱۵ هکتار زمین کشاورزی حومه شهر مشهد رفع تصرف شد

امید طهماســبی زاده روز شنبه در حاشیه عملیات رفع تصرف از این زمینها در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به موضوع با اهمیــت تغییر کاربری‌های غیرمجــازی کــه گاهــی در زمینهای کشاورزی صورت می‌گیرد و آینده بسیار خطرناکــی دارد رصــد و پایش مناطق مســتعد تغییر کاربری مدتهاست که به صــورت ویژه‌ در دســتورکار جهاد کشاورزی شهرستان مشهد قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که این عملیات با همراهی دســتگاه قضایی، نیروی انتظامــی و سایر نهادهای همراه انجام شد ادامه داد:با رفع تصرف این سطح زمین کشاورزی از نابودی امنیت غذایی پایدار حدود ۳۰۰ نفر جلوگیری خواهد شد

مدیر جهاد کشــاورزی مشــهد در خصوص کم و کیف اجرای این عملیات گفت: اقدامات اطلاعاتی نشان داد برخی افرادســودجو روی پهنه‌ حدود ۱۵ هکتار در حوالی منطقه پرکندآباد مشهد در حال خرید و فروش زمینهای کشاورزی برای ایجاد باغ ویلا هســتند.

طهماســبی‌زاده افزود: در تمامی این اقدام‌های خلاف قانون، ســودجویان از کم اطلاعی خریداران سوء استفاده کرده بودند و با بیان اطلاعات کذب مبنی بر ایجاد جاده آســفالته و رساندن انشعابات آب و برق به شکلی وانمود کرده بودند که احداث دیوار، ایجاد بنا و ساختن باغ - ویلا در منطقه هیچ ممنوعیتی ندارد.

وی ادامه داد: پس از تکمیل اطلاعات و هماهنگی با دستگاه قضایی و همراهی مقام قضایی و نیروی انتظامی تعداد زیادی باغ ویـلـای غیرمجــاز در محل تخریب شد همچنین برخی بناهای برپا شــده روی زمینهای کشاورزی مدنظر هــم در مراحل پی‌کنــی، دیوارسازی و ســاخت بنا قرار داشــتند که قلع و قمع انجام گردید.

مدیر جهاد کشــاورزی مشــهد گفت: در گذشته تمامی این زمینها زیر کشــت جو، گندم و دیگر محصولات بود که به طور مستقیم در تامین زنجیره غذایی نقش داشــت اما به دلیــل زیاده خواهــی و مال اندوزی عده‌ای به باغ ویلاهای غیرمجاز تبدیل شده بود.

طهماســبی‌زاده با اشــاره به این که تخریب زمینهای کشــاورزی و تبدیل آن بــه باغ ویلا چه پیامدهایــی در بر دارد افزود: هر هکتار زمین کشــاورزی که برای آزادســازی آن اقدام می‌شــود،غذای ۲۰ نفــر را به طور مداوم و مستمر تأمین می‌کند لذا این ۱۵ هکتاری که در این اقدام رفع تصرف شــد و به حالت اول بازگشت در تأمین غذایی حداقل ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر نقش مستقیم و مستمری دارد.

هم اکنون بیش از ۹۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مشهد تحت پوشش و نظارت جهاد کشاورزی این شهرستان قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مشهد تغییر کاربری اراضی ویلاسازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مشهد تغییر کاربری اراضی ویلاسازی وزارت جهاد کشاورزی مشهد تغییر کاربری اراضی ویلاسازی اخبار کنکور رفع تصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۱۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان