Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:43:52 GMT

تست کرونا برای بازاریان آستارا رایگان شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۱۳۰۲۶

تست کرونا برای بازاریان آستارا رایگان شد

به گزارش خبرنگار ایرنا فرید بصیری مقدم روز شنبه در دیدار با جمعی از بازاریان آستارا در فرمانداری این شهرستان گفت: هزینه تست کرونا برای افراد غیر بازاری ۲ میلیون و ۳۱۰ هزار ریال است و در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان شهید بهشتی آستارا بستری شده اند.

وی افزود: یکی از مهمترین گام ‌های مؤثر در مقابله با کرونا، شناسایی بیماران و ناقلان این ویروس است و شهروندان در صورت مشاهده علائمی نظیر تب، سردرد، اسهال خونی و سرفه های خلط دار به پزشک مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار آستارا هم گفت: هزار و ۶۲۰ واحد صنفی در بازار ساحلی آستارا فعال است و دولت، حمایت و پشتیبانی از اصناف و بازاریان را در دستور کار قرار داده اما شیوع کرونا فشار اقتصادی بسیاری را بر مردم و به خصوص بازاریان آستارا وارد کرده است.

عباس صابر افزود: تا امروز هیچ کدام از کسبه بازار ساحلی آستارا به دلیل بیماری کرونا فوت نکرده اند و رعایت اصول بهداشتی توسط بازاریان، وضعیت کرونا را در آستارا از قرمز به سوی نارنجی و زرد سوق خواهد داد.

فرماندار آستارا بیان کرد: نگاه حمایتی از اصناف باید با عدالت اجتماعی و اقتصادی همراه باشد و حفظ آبروی افراد، جزو اولویت های کاری ماست اما چاره ای جز اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا نداریم.

وی ادامه داد: سیاست های دولت برای رفاه عمومی جامعه را پیگیری می کنیم و بازاریان در پی گردش مالی و توسعه اقتصادی مشاغل خود هستند و برای تامین تسهیلات حمایتی برای بازاریان تلاش می کنیم.

فرمانده سپاه آستارا هم در این جلسه گفت: اقتصاد کشور در کنار امنیت و سلامت جامعه نتیجه می دهد و تصمیمات ستاد مقابله با کرونا در حد قانون است و دولت نباید بازار را به عنوان قلب تپنده اقتصادی کشور فراموش کند.

سرهنگ بهزاد قنبری افزود: باید با تشکیل صندوق قرض‌ الحسنه و با اعطای تسهیلات از مشکلات اقتصادی بازاریان کاسته شود و اداره امور مالیاتی و بانک ها مشکلات بازاریان آستارا را درک و با آنها مدارا کنند.

وی ادامه داد: بازاریان آستارا در تمام مواقع بحرانی مانند سیل و زلزله به یاری دولت و مردم شتافته اند و باید در این شرایط حساس از این قشر حمایت شود.

شیوع ویروس کرونا جهان را درگیر خود کرده و خسارات جانی  مالی بر جا گذاشته و بهترین راهکار قطع زنجیره انتقال آن، ماندن در خانه، خودداری از سفر و رعایت پروتکل های بهداشتی است.

بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و بیش از ۶ هزار واحد صنفی در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا آستارا دانشگاه های علوم پزشکی اصناف بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آستارا دانشگاه های علوم پزشکی اصناف بهداشت و سلامت ویروس کرونا آستارا دانشگاه های علوم پزشکی اصناف بهداشت و سلامت اخبار کنکور بازاریان آستارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۳۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به‌دلیل زیان‌ده‌بودن، رایگان واگذار شود، سال پیش به سوددهی ۱۲ هزار میلیارد تومانی رسید
  • پالایشگاه آبادان که در دولت گذشته قرار بود رایگان واگذار شود، به سوددهی رسید
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد