Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، خبرگزاری کردپرس یادداشتی از محمدهادیفر منتشر کرده است که متن آن در ادامه می‌آید.

حذف تکراری دانشمندان هسته ای توسط  نظام سلطه در چند سال اخیر ظالمانه بوده است اما ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده اوج این جنایت بودکه غرور ملی ایرانیان را جریحه دار نمود خصوصا اینکه برای اولین بار آوازه خدمات این دانشمند ایرانی به گوش جهانیان می رسید که  نشان از غربت زمینی و قرابت آسمانی او بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناشناخته بودن او بیانگر این بود که خدمات ایشان در کارگاه های علمی و پژوهشی اهمیت داشته که دشمنان اقدامات  او  را زیر نظر داشته و نهایتا در کمال دنائت در کنار خانواده، ایشان را بخاک و خون می کشانند.

 تکرار این ترورها نشان می دهد که کینه قدرت های متصلب از نخبگان ایرانی را پایانی نمی باشد. آسیب پذیری آنان بیشتر به علت اهمیت کار درعین قلت این دانش آموختگان می باشد. دستگاههای عملیات.روانی آمران  این ترورها درصدد معرفی دانش هسته ای  ایران یعنی دسترسی به بمب اتم می باشد. درحالیکه علوم هسته ای دریچه بزرگی پیش روی  بشریت گشوده که بسادگی قابل بستن نمیباشد.

 از تغییرات ژنتیک محصولات کشاورزی تا علوم پزشکی و انرژی های بازیافت پذیر تا مهندسی آنالیز مواد در بهبود شرایط زندگی بشر و هزاران کاربرد دیگر می تواند دست آوردی از انرژی هسته ای باشد که کاربرد نظامی بخش کوچکی از این دانش می باشد. حال از منظر نظامهای انحصار طلب جهانی دسرسی به این دانش برای کشورهای مستقل منوط به مجوز ازسوی آنان میباشد که این خود بدترین نوع ظلم به شعور بشریت بوده  و ناشی از خوی ماجراجویی رژیم های سلطه می باشد.

پس از ترور اخیر اقداتی برجسته ای از جمله مصوبه مجلس و ایجاد نفرت عمومی ایرانیان نسبت به آمران وعاملان این جنایت بود که می تواند شرط لازم مقابله با ترورهای سریالی باشد و تاحدودی این پیام به گوش جهانیان رسانده شد. به نظر می رسد سر این حقه جادویی علم هسته ای به همت دانشمندان متعهد ایرانی باز شده  و آثار و خدمات بی بدیل آن در همه جامعه منتشر گشته است  و کسی نمی تواند جلوی این مولود وحشی را بگیرد (چون در یک تعریف متفاوت گفته می شود علم مولود وحشی ست و در هر سرزمینی می تواند روئیده شود). ولی جای نگرانی آن وجود دارد که همچنان موتور ترور با شیوه های متعدد در این عرصه از حرکت باز نایستد. بنابراین شرط کافی مقابله علمی و عملی با این شیوه غیر انسانی گشودن دروازه این علم آینده دار با ایجاد دانشگاهی ویژه ای به نام «دانشگاه فخر ایران» مخصوص علوم هسته ای و شاخه های متنوع برای همیشه بر روی جوانان ایرانی باشد تا اینکه  کثرت فعالین این عرصه به حدی برسد که قطع رشته حیاتی این علم تحول آفرین ناممکن شود و دیگر شاهد خزان عمر جوانان نخبه علمی در این حوزه نباشیم.

چرا که شکار معدود انسان هایی برای وحوش بین المللی آسان خواهد بود اما  هرچند هم که قدرت تخریب و ترور قوی باشد نمی تواند یک مرکز بزرگ علمی با زیرشاخه های متنوع را حذف کند. بنابراین نهادینه کردن نهاد تولید علوم هسته ای می تواند جوابی سترگ و باصلابت به نظام سلطه جهانی و نیز صیانت از جوانان آینده ساز و توسعه جهشی کشور باشد این بنیان علوم بنیادی ملهم از بیانیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر استمرار فعالیت شهید فخری زاده می باشد که راه نیمه تمام این دانشمند متعهد ایرانی با اقتدار تکمیل شود تا اینکه در آینده دانش آموختگان این مکتب خود به  مولد علوم متنوع هسته ای تبدیل گردد.

 آمران این نحله خبیثه می دانند شکار معدود افراد به اتهام  تلاش برای رسیدن به سلاح هسته ای برایشان میسور است اما اگر این دانش به جریانی علمی تبدیل شود باهیچ مکانیزمی نمی توان آن را مهار کرد.. چنانچه استاد سخن، سعدی علیه رحمه در مناقب مقابله با حرکت جریانی سرودند؛

درختی که اکنون گرفتست پای/ به نیروی شخصی برآید زجای

وگرهمچنان روزگاری هلی/ به گردونش از بیخ برنگسلی

سرچشمه شاید گرفتن به بیل/ چوپرشد نشاید گرفتن به پیل

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ترور هسته ای دانشگاه شهید شهید فخری زاده دانشگاه هسته ای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۳۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد

سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌الملل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در خانه نوآوری و فناوری ایران توانمندی‌های صادراتی فناوران نخبه کشورمان را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشت که سبب گشودن دریچه بزرگ صادراتی به روی دانش‌بنیان‌ها شد.

به گزارش ایسنا، امیرحسین میرآبادی اظهار کرد: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمندی های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاوردها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته وی، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشورهای مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش مؤثری را ایفا کرد.

وی «نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور» را یکی از بخش های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاوردهای درخشان علمی کشورمان و صنعتی‌سازی این دستاوردها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاوردها به بازار جهانی نقش بسزایی در جهش شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد داشت.

به گفته رئیس سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره‌ پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاوردهای علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود : در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته میرآبادی، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت‌های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین‌المللی کالا و خدمات آنها می‌دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان به شمار می آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان‌ دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.

میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازارهای جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی‌ را سبب ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رئیس‌جمهور اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد