Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا پدیدار، رئیس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست اتاق بازرگانی تهران، با اشاره به اجلاس اخیر اوپک از تصمیم این نهاد برای کاهش اندک تولید نفت و اثرگذاری آن بر تعادل بیشتر بازار گفت.

رئیس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست اتاق بازرگانی تهران با اشاره به برگزاری اجلاس یکصد‌و‌هشتادم اوپک که پنج‌شنبه گذشته برگزار شد و آخرین تصمیماتی که کشورهای صاحب نفت گرفتند، توافق صورت گرفته در این اجلاس مبنی بر اصلاح میزان کاهش تولید نفت از سوی کشورهای تولیدکننده را گامی در مسیر تعادل این بازار طی ماه‌های آتی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، رضا پدیدار با یادآوری اینکه کشورهای عضو اوپک و غیراوپک طی اجلاس گذشته تصمیم گرفتند که میزان کاهش تولید نفت کشورهای این اتحادیه بین‌المللی را به 7 میلیون و 700 هزار بشکه در روز برسانند، تصریح کرد که کشورهای صاحب نفت در جلسه اخیر تصمیم گرفتند که این میزان را به 7 میلیون و 200 هزار بشکه در روز اصلاح کنند.

به گفته عضو هیات نمایندگان اتاق تهران، برخی از کشورهای عضو این اتحادیه از جمله عراق، به تعهدات خود مبنی بر کاهش تولید نفت پایبند بودند و در اجلاس اخیر به سه کشور عضو اوپک و غیراوپک که تعهد خود را ایفا نکردند فرصت داده شد تا پایان ماه مارس 2021 تعهدات خود را اجرایی کنند. وی در عین حال یادآور شد که کشورهای ایران، ونزوئلا و لیبی همچنان از هرگونه کاهش تولید نفت مستثنی هستند.

پدیدار با بیان اینکه تصمیم اخیر اجلاس اوپک، می‌تواند ثبات نسبی و تعادل قیمتی را به بازار جهانی نفت بازگرداند، افزود: پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که دامنه قیمت جهانی نفت خام طی ماه‌های پیش رو، همچنان در بازه 40 تا 50 دلار برای هر بشکه در نوسان باشد و طی زمستان امسال و در اوج مصرف آن نیز نرخ 50 دلار را به ثبت برساند.

به گفته این فعال حوزه اقتصاد انرژی، این بازه قیمتی می‌تواند وضعیت پایداری را برای کشورهای تولیدکننده نفت ایجاد کند، هرچند اقتصاد برخی از کشورهای این حوزه با قیمت‌های بالاتر از 50 دلار برای هر بشکه نفت، روی آرامش نسبی را خواهد دید که در میان کشور عربستان اقتصادش با نفت 80 دلاری که در بودجه این کشور نیز پیش‌بینی شده، به تعادل می‌رسد و برای کشور عراق نیز نفت 90 دلاری مناسب خواهد بود.

رئیس کمیسیون انرژی و محیط‌زیست اتاق تهران، همچنین یادآوری کرد که در اجلاس 180 اوپک، پیرامون بازگشت ایران به بازار جهانی نفت به دنبال انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا و احتمال لغو تحریم‌های ایران، بحث و گفت‌و‌گوهایی میان نمایندگان کشورهای عضو صورت گرفت.

به گفته وی، همچنین در این جلسه بنا بر آماری که دبیرکل اوپک اعلام کرد، آخرین میزان تولید نفت کشورهای عضو اوپک طی ماه نوامبر امسال، 25 میلیون و 300 هزار بشکه در روز بود که در مقایسه با ماه اکتبر، 750 هزار بشکه افزایش داشته است.

پدیدار همچنین تصریح کرد که اجلاس یکصد و هشتادم اوپک در حالی به کار خود پایان داد که اعضای این اتحادیه بزرگ نفتی بر اتخاذ تصمیماتی که منجر به تضمین امنیت انرژی در جهان شود، تاکید کردند.

همچنین به گفته وی، قرار بر این شد طی 3 ماه آینده کمیته نظارتی و راهبردی اوپک کماکان به وظایف خود در دبیرخانه این اتحادیه بپردازند و گزارش خود را به رئیس اجلاس ارائه کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اوپک کاهش تولید نفت اقتصاد جهان کاهش تولید نفت کشورهای عضو هزار بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۴۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر آشتیانی عازم قزاقستان شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به‌منظور شرکت در اجلاس وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، تهران را به مقصد آستانه پایتخت قزاقستان ترک کرد.

سخنرانی و گفت‌وگو با وزرای دفاع حاضر در این اجلاس از برنامه‌های امیر سرتیپ آشتیانی در این سفر خواهد بود.

سازمان همکاری‌های شانگهای(SCO) سازمانی اوراسیایی میان‌دولتی است که برای همکاری‌های چندجانبه امنیتی، اقتصادی و سیاسی تشکیل شده‌است، استفاده از ظرفیت‌های سازمان شانگهای به منظور تحکیم و اعتماد سازی بیشتر به منظور توسعه وگسترش همکاری‌های دفاعی و نظامی با کشورهای عضو، فرصت‌های جدیدی برای جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها در حوزه دفاعی و نظامی قرار داده است.

کد خبر 6088546 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی
  • محکومیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا
  • امیر آشتیانی عازم قزاقستان شد
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن