Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  سیدمحمد حسینی دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی پیرامون مسائل روز و انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با اشاره به عملکرد کانون گفت: این کانون در انتخابات‌های گذشته حضور فعالی در صحنه داشته؛ مثلا در انتخابات سال ۹۶ دوستان ما و اعضای کانون در سراسر کشور در حمایت از آیت الله رئیسی بسیج شدند و فعالیت‌های خوبی هم داشتند و مسئولیت کمیته دانشجویی ستاد آقای رئیسی هم با کانون دانشگاهیان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر اسبق ارشاد ادامه داد: کانون دانشگاهیان ایران اسلامی یک تشکل فراگیر در سراسر کشور است؛ ما احزاب و تشکل‌های زیادی در کشور داریم، اما برخی از این احزاب و تشکل‌ها در استان‌ها امتداد ندارند، ولی کانون دانشگاهیان در سراسر کشور شورای استانی و دبیر استانی را دارد.

وی اظهار کرد: ما در استان‌های مختلف با شورای استانی جلسات مختلفی را داریم و وضعیت هر استان و اولویت‌های استان مورد بحث قرار می‌گیرد و نیرو‌های نخبه و پرتوان استان شناسایی؛ جذب و به دستگاه‌های مختلف معرفی می‌شوند.

حسینی در ادامه به ترور شهید فخری زاده اشاره کرد و یادآور شد: ما شهید فخری زاده را استاد تراز انقلاب اسلامی می‌دانیم. اگر چه تا کنون بنابر مسائلی از این شهید بزرگوار نامی برده نشده بود، اما اکنون این دانشمند هسته‌ای و دفاعی باید ویژگی‌هایش بیان شود، باید از صمیمیت؛ صفا؛ اخلاص، تدبیر، برنامه ریزی، دانش و... ایشان سخن بگوییم.

این استاد دانشگاه ادامه داد: شهید فخری زاده و دانشمندانی مانند ایشان نماد ما می‌توانیم و در عین حال بسیار متواضع و فروتن هستند. قطعا باید درباره چنین شخصیت‌هایی بیشتر کار شود.

دبیر کل کانون دانشگاهیان در ادامه با اشاره انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: در این رابطه برنامه‌های کانون شروع شده؛ رایزنی‌ها و گفت‌وگو‌هایی هم با دو ائتلاف بزرگی که شکل گرفته انجام شده و امیدواریم گزینه مشخص و یکسانی هم در نهایت درنظر گرفته شود.

وی افزود: کسی که در آینده می‌خواهد وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شود باید برنامه مشخص داشته باشد و دوستان ما در کانون می‌توانند با توجه به ظرفیت و نیروی توانمندی که در کانون وجود دارد در این عرصه کمک کنند.

بیشتر بخوانید

دولت ۱۴۰۰؛ دولتی اصلاح‌طلب یا اصولگرا؟ شاید جریان سومی در راه است

حسینی در ادامه با انتقاد از عملکرد دولت در حوزه‌های مختلف گفت: متاسفانه در طی این هفت سال گذشته دولت نشان داده توان کار کردن ندارد و نتوانسته مطالبات مردم را برطرف کند. اما در مقابل در قوه قضائیه بعد از روی کار آمدن آقای رئیسی شاهد تحولات مثبتی هستیم؛ در مجلس هم خوشبختانه شاهد اتفاقات خوبی هستیم.

وی افزود: با این حال یکی از مشکلات مجلس این است که دولت کارآمدی لازم و از طرفی همراهی لازم با با برنامه‌های مجلس را ندارد.

این استاد دانشگاه گفت: ما فکر می‌کنیم در انتخابات ریاست جمهوری آینده مثل گذشته دو جریان اصلی کشور یکی جریان انقلابی و یکی هم جریان اصلاحات حضور خواهند داشت. باید تفکرات و عملکرد این دو جریان به درستی تبیین شود و کانون دانشگاهیان آمادگی دارد با افراد مختلف جریان اصلاحات و همچین مسئولان دولتی در هر حوزه‌ای مناظره و گفتگو کند.

وی یادآور شد: کارنامه دولت فعلی می‌تواند در همه حوزه‌ها با دولت‌های قبل مقایسه شور و دوستان ما این آمادگی را دارند که در این باره نقش داشته باشند.

وی ادامه داد: ما با نامزد‌های مختلف دیدار‌ها و نشست‌هایی خواهیم داشت؛ البته هنوز فضای کشور فضای انتخاباتی نشده و تشکل‌ها باید شرایط را به گونه‌ای تبیین کنند که مجددا کسی نتواند با شعار‌های خود مردم را فریب دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری کانون دانشگاهیان تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۴۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»

دولت رئیس‌جمهور ایالات متحده با فشار مجدد از سوی دیگر دموکرات‌ها برای تحت تأثیر قرار دادن رژیم صهیونیستی برای عدم تهاجم گسترده به رفح، شهری که تقریبا نیمی از ۲.۳ میلیون نفر ساکنان نوار غزه در آن پناه گرفته‌اند، مواجه است.

به گزارش ایسنا، ۵۷ نفر از ۲۱۲ دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا نامه‌ای را امضا کردند که در آن از دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواستند تا هر اقدام ممکنی را برای منصرف کردن کابینه تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از حمله همه‌جانبه به این شهر نزدیک مرز مصر انجام دهد.

در نامه این چهره‌های دموکرات آمریکا آمده است: «ما از شما می‌خواهیم با استناد به قوانین و سیاست‌های موجود، فورا از برخی کمک‌های نظامی تهاجمی به کابینه اسرائیل، از جمله کمک‌هایی که با تکیه بر قوانین کنونی است، استفاده کنید تا از حمله تمام‌عیار به رفح جلوگیری شود.»

به گزارش رویترز، کاخ سفید به درخواست برای اظهارنظر در مورد این نامه که به رهبری نمایندگانی چون «پرامیلا جایاپال» و «مادلین دین» تدوین شده بود، پاسخ نداده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پیشتر گفت هنوز طرحی برای حمله وعده داده شده رژیم صهیونیستی به رفح که از غیرنظامیان محافظت کند، ندیده است و تکرار کرد که واشنگتن نمی‌تواند بدون چنین طرحی از چنین حمله‌ای حمایت کند.

حمایت بایدن از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ملت فلسطین، آن هم در سالی که آمریکا انتخابات ریاست جمهوری در پیش دارد، فشار سیاسی مضاعفی بر دوش این رئیس‌جمهور دموکرات، به‌ویژه از سوی دموکرات‌های جوان وارد کرده است. این امر موجی از آرای اعتراضی «عدم تعهد» را در انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها ایجاد کرد و همچنین موج اعتراضات طرفداران فلسطین را در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده به راه انداخته است.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اعلام حمایت کارمندان دولت بایدن از خیزش دانشجویان حامی فلسطین
  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»