Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در دیدار با «علیرضا رزم‌حسینی» وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مدیران این وزارتخانه همواره همکاری‌های خوبی با سازمان پدافند غیرعامل کشور داشته‌اند، اظهار داشت: در وزارت صمت و زیرمجموعه‌های آن همانند ایمیدرو و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اقداماتی خوب و شایان تقدیری در زمینه رعایت الزامات پدافند غیرعامل انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به نقش وزارت صنعت، معدن و تجارت در مقابله با جنگ اقتصادی که علیه ملت ایران در جریان است پرداخت و گفت: هدف از این جنگ اقتصادی، اثرگذاری بر معیشت و سفره مردم است تا از طریق بستری به نام اقتصاد و تأثیرگذاری بر فکر، ذهن و باور مردم، زمینه نارضایتی و تصور ناکارآمدی ایجاد شود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: نمونه تأثیرگذاری شبکه‌های اجتماعی خارج پایه بر افکار عمومی با شایعه‌سازی در مورد کمبود کالاها، ایجاد صف‌های خرید دلار و اقلام ضروری و به‌دنبال آن کمبود مصنوعی کالا و تشویق مردم به ایجاد انبارهای خانگی قابل مشاهده است.

لزوم شناسایی اقشار آسیب‌پذیر برای توزیع دقیق و هدفمند حمایت‌های معیشتی

سردار جلالی با تأکید بر لزوم شناسایی اقشار آسیب‌پذیر برای توزیع دقیق و هدفمند کمک‌ها و حمایت‌های معیشتی از سوی دولت، تصریح کرد: این اقدام ضمن جلوگیری از تضییع منابع، کوتاه کردن دست دلالان و واسطه‌ها را به‌دنبال خواهد داشت. همچنین رصد دائمی سرانه ذخایر ملی کالا و اقلام ضروری، سبب می‌شود تا در مواقع ضروری بتوان بازار مصرف را به خوبی تنظیم و مدیریت کرد.

وی با تأکید بر اهمیت رگولاتوری مدرن پدافند اقتصادی، خاطرنشان کرد: تنظیم ضوابط و مقررات تجارت و بازرگانی و گمرک متناسب با شرایط جنگ اقتصادی بسیار مهم است و نیازمند یک ساز و کار مجازی و چابک است تا روند تامین نیازهای اساسی کشور تسهیل شود.

تنوع سبد محصولات راهبردی پدافند سایبری در حوزه صنعت

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به موضوع تهدیدات سایبری در صنایع و زیرساخت‌های حیاتی کشور توضیح داد: برای مقابله با تهدیدات ناشی از استفاده از نرم افزارهای خارجی در صنایع زیرساختی کشور باید به طور مرتب نسبت به رصد و پایش سایبری اقدام شود.

سردار جلالی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به توان و تجارب علمی کشور در این عرصه نرم‌افزارهای بومی خوبی تولید شده است به‌طوری که امروزه سبد محصولات راهبردی پدافند سایبری با بیش از ۲۰۰ محصول راهبردی از تنوع خوبی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از نرم افزارها و خدمات بومی، تحلیل حوادث و آسیب‌پذیری‌ها و ارزیابی مستمر میزان آمادگی‌های امنیتی و پدافندی با برگزاری رزمایش‌های سایبری از دیگر اقدامات مهم برای تامین امنیت سایبری در زیرساخت‌های صنعتی است که باید به آن‌ها توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

راه‌اندازی مرکز ایمنی شیمیایی با همکاری وزارت صمت

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین با اشاره به لزوم توجه به اقدامات پیشگیرانه حوزه صنایع در بخش پدافند شیمیایی متذکر شد: این اقدام به‌ویژه در شهرک‌های صنعتی و صنایعی که با مواد شیمیایی سروکار دارند باید مورد توجه قرار گیرد.

سردار جلالی با بیان اینکه در این زمینه با برخی کاستی‌ها روبه‌رو هستیم، تصریح کرد: با راه‌اندازی یک نظام و مرکز ایمنی شیمیایی واحد در کشور که امیدواریم وزارت صمت در اجرای آن همکاری لازم را داشته باشد می‌توان نظامات، ضوابط و پروتکل‌ها در صنایع شیمیایی را تدوین کرده و در اختیار صنایع قرار داد.

لزوم تداوم کارکرد برخی صنایع در صورت بروز بحران

وی با اشاره به لزوم تداوم کارکرد برخی صنایع در صورت بروز بحران‌ها تصریح کرد: این مهم یکی از اصول اساسی و الزامی پدافند غیرعامل است از همین رو از جمله مهمترین مصوبات کمیته دائمی پدافند غیرعامل، اضافه شدن وظیفه پدافند زیستی به ضوابط HSE همه صنایع است که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ادامه داد: در راستای تثبیت، تجهیز، آموزش، تمرین، کنترل و ارتقای آمادگی و برطرف کردن نقاط ضعف در حوزه پدافند غیرعامل دستورالعملی با عنوان «نظام آمادگی و رزمایش دستگاه‌های اجرایی کشور» در شورای عالی پدافند غیرعامل کشور تهیه و به تصویب رسید. در این نظام‌نامه تکالیف و آمادگی‌های همه دستگاه‌های اجرایی کشور مشخص شده است.

آمادگی کامل وزارت صمت برای همکاری با سازمان پدافند غیرعامل کشور

علیرضا رزم‌حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت رعایت الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل، آمادگی این وزارتخانه برای همکاری هرچه بیشتر با سازمان پدافند غیرعامل کشور را اعلام کرد.

وی تصریح کرد: در حوزه‌ای درو، ایمیدرو و سایر بخش‌های حوزه صنعتی و معدنی رعایت اصول و الزامات پدافند غیرعامل یک ضرورت انکارناپذیر است و نباید نسبت به آن غفلت صورت گیرد.

وزیر صمت همچنین با اشاره به لزوم آموزش و آگاهی از الزامات پدافند غیرعامل برای پیشگیری از حوادث و سوانح در صنایع کشور، آمادگی خود را برای همکاری با سازمان پدافند غیرعامل کشور در زمینه‌های مختلف آموزشی و آگاهی‌بخشی اعلام کرد.

وی با بیان اینکه در اقدامات راهبردی و سیاست‌گذاری‌های سازمان صمت، حتماً باید مردم و افکار عمومی در نظر گرفته شوند تصریح کرد: ما برای جلب رضایت مردم تلاش می‌کنیم و در این امر رصد نیازهای اساسی مردم و تحولات بازار جزو الزامات اصلی است؛ همچنین باید به این نکته توجه داشت که تدابیر و تصمیمات وزارت صمت بدون اقناع مردم و اطمینان‌بخشی به آنان برای تامین نیازهای آنان به طور کامل کارآمد نخواهد بود.

رزم‌حسینی خاطرنشان کرد: در اولین فرصت، جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت صمت را با حضور همه دست‌اندرکاران تشکیل داده و نکات و ضوابط لازم را ابلاغ خواهیم کرد.

کد خبر 5088294 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت معدن و تجارت سردار غلامرضا جلالی پدافند غیرعامل وزارت صمت علیرضا رزم حسینی سازمان پدافند غیرعامل صحن مجلس مجلس شورای اسلامی محسن فخری زاده محمد باقر قالیباف طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها لایحه بودجه ۱۴۰۰ شورای نگهبان برجام حجت الاسلام حسن روحانی حسن روحانی هیئت دولت کاظم غریب آبادی محمد جواد ظریف علی نیکزاد رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور سازمان پدافند غیرعامل کشور وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۵۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳ با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتور‌های تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات افتخارآمیز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تحرکات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی