Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - ایجاد امنیت شغلی پایدار و حمایت از تولیدات داخلی با رویکرد کمک به جهش تولیدمعاون امور استان‌ها و بازاریابی بانک توسعه تعاون از بزرگترین شرکت انحصاری و تولیدی با نام شرکت یاتاقان بوش تولیدکننده انواع قطعات موردنیاز خودروهای سبک و سنگین بازدید نمودند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون استان قزوین سعید معادی معاون مدیرعامل در امور استان‌ها و بازاریابی در حاشیه بازدید از شرکت انحصاری یاتاقان بوش بزرگترین تولیدکننده یاتاقان در کشور، بانک توسعه تعاون را بازوی توانمندی در پیکره عظیم صنعت کشور برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و اذعان داشت: خوشبختانه بانک توسعه تعاون یکی از بانک‌های پیشرو و موفقی است که تا به این لحظه در حمایت از شرکت‌های تولیدی وظیفه ذاتی خود را به نحو مطلوبی انجام داده است و در ادامه نیز در مسیر منویات مقام معظم رهبری جهش توسعه و تولید را با گام‌های استواری طی خواهد نمود.
در این بازدید محمدی مدیر امور استان‌ها و شعب و کلانتری مدیر شعب استان قزوین با همراهی معادی از بخش‌های مختلف کارخانه موصوف بازدید به عمل آوردند. گفتنی است شرکت تولیدی یاتاقان بوش که در 5 کیلومتری قزوین واقع گردیده است با 480 پرسنل و در زمینه ساخت قطعات یاتاقان و بوشن خودروهای سبک و سنگین فعالیت نموده و انحصار ساخت و تولید این قطعه مهم صنعتی را در دست دارد. این شرکت با صادرات به کشورهای همجوار و خاورمیانه با اخذ تسهیلات سرمایه در گردش از بانک توسعه تعاون توانست ضمن چابک سازی مجموعه، نسبت به حفظ اشتغال خود اقدامی مهم نماید و این در شرایطی است که کرونا رکود و تعدیل نیرو را در برخی شرکت‌ها به همراه داشته است.
در انتهای بازدید مدیرعامل کارخانه و مدیران بخش تولید و کنترل کیفیت که میزبان مدیران ارشد بانک توسعه تعاون بودند از عملکرد و خدمات‌دهی مطلوب بانک توسعه تعاون تقدیر و تشکر نمودند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۵۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه

علی‌اصغر صادقی مجرد، نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تولید و به تیراژرساندن محصولات دانش‌بنیانی به عنوان یکی از موضوعات مهم در مورد دانش‌بنیان‌ها، اظهار کرد: درصنعت نفت، تیراژ دغدغه مهم نیست به این دلیل که شرایط چاه‌های نفت با یکدیگر متفاوت است و به طور مثال برداشت در میدان مسجد سلیمان و مارون با هم تفاوت‌های عمده دارند.

تولید قطعات دانش‌بنیانی در بخش نفت ایده‌محوراست نه خدمت‌محور

وی ادامه داد: همچنین تولید قطعات در این بخش‌ها بیشتر ایده‌محور است نه خدمت محور. البته ممکن است به طور مثال یک شیر پالایشگاهی تولید شود که میزان معینی از دما و فشار را تحمل کند که البته تیراژی هم نه برای آن تعریف می‌شود و نه نیازی به تیراژ در آن وجود دارد و در این جا تنها یافتن آلیاژ مناسب اهمیت دارد.

متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است

وی افزود: در آن بخش‌هایی که بحث نرم‌افزاری و هوشمندسازی است یا نسخه بر اساس چاه و مخزن نفتی تعیین می‌شود، دانش‌بنیان‌ها می‌توانند براساس مسئله مشخص در میدان مشخص برای شرایط عملیاتی مشخص در پالایشگاه مشخص و در میدان مشخص، محصول یا ایده دهند و مانند سایر بخش‌های صنعتی نیست که به طور مثال کارخانه تولید ژل پلیمر، بحث تیراژ مورد نیاز باشد؛ بنابراین متناسب با هر میدان نفتی نیاز به محصولات و قطعات یا پلیمر‌های متفاوت مورد نیاز است.

مهمترین کار حمایتی از دانش‌بنیان‌ها رعایت قانون است

صادقی مجرد در مورد حمایت یا عدم حمایت از دانش‌بنیان‌ها نیز، خاطرنشان کرد: مهمترین حمایت رعایت قانون است. قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها قانونی جامع و کامل است که مشخص کرده است چه بستر‌ها و ساختاری برای رشد وجود دارد. اگر دولت در حمایت از دانش‌بنیان‌ها موفق بود که نتایج آن تاکنون به دست آمده بود، اما واقعیت این است که دولت قادر به حل مشکلات آنها نیست و البته به عقیده من وظیفه‌ای هم در این زمینه ندارد.

وی افزود: اگر شرکتی دانش‌بنیان باشد و به سازمان و پالایشگاه یا صنعتی وارد شد و توانست ایده‌ای ارایه دهد که نیاز به حمایت دارد نباید وارد مناقصه شود و خارج از مناقصه این خدمت را ارایه دهد.

صادقی‌مجرد ادامه داد: همچنین اگر قرار باشد که تولید باراولی توسط دانش بنیانی در قطعه یا محصولی برای اولین بار در ایران ارایه شود، باید تسهیلاتی در اختیار او قرار داده شده و تعیین شود که خرید تضمینی آن محصول انجام شود و در صورت عدم موفقیت نیز هزینه‌های انجام‌شده به او داده شود.

نایب رییس دوم کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: تسهیل اجرای قانون و تسهیل استاندارد‌ها از جمله حمایت‌های مهم از شرکت‌های دانش‌بنیان است. باید اجازه داد تا دانش‌بنیان‌ها، طرح خود را برای تولید ایده‌های خود ارایه دهند و با این شیوه بتوانند در به ثمررساندن تولیدات باراولی اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • حمایت یک هزار و ۱۲۷ میلیارد تومانی از سبد امنیت غذایی مردم سیستان و بلوچستان
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید