Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر نظارت بر آزمایشگاه‌های تشخیص طبی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: استفاده از تست سریع کرونا در بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها ممنوع است.

دکتر سید محمدرضا یثربی ضمن بیان این مطلب گفت: استفاده از تست سریع کرونا در بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌های تشخیص طبی ممنوع است و در این مراکز باید حتما از روشPCR استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: با آغاز توزیع کیت سریع تشخیص کرونا در کشور، این تست فقط در پایگاه‌های سلامت و مراکز بهداشتی به منظور غربالگری استفاده می‌شود و مردم به بیمارستان‌ها و آزمایشگاه های خصوصی و دولتی مراجعه نکنند.

یثربی تاکید کرد: با توجه به اینکه کاربرد مهم این تست برای غربالگری بیماری کرونا است. به همین دلیل استفاده از آن در مراکز درمانی لزومی نداشته و در صورت استفاده، تذکرات و برخوردهای قانونی از سوی معاونت درمان ‌صورت می‌گیرد.

رییس اداره امور آزمایشگاه‌های معاونت درمان، با اشاره به این که پاسخ این تست ظرف مدت زمان ۲۰ دقیقه مشخص می‌شود، افزود: نتیجه منفی این آزمایش احتمال بیماری فعال را به طور کامل منتفی نمی‌کند و در صورت مثبت شدن، انجام آزمایش تاییدی تشخیص مولکولی خصوصا برای افراد علامت دار توصیه می‌شود.

 یثربی با بیان اینکه برای انجام این تست از نمونه نازوفانکس استفاده می‌شود، تشخیص سریع در بیماران علامت دار مشکوک به ابتلا به کووید -۱۹، تشخیص عفونت در افراد بی علامت که سابقه تماس با بیمار مبتلا به کووید-۱۹ را داشته باشد(contact tracing) و بررسی همه گیری مشکوک در اجتماعات کوچک را از مهمترین کاربردهای این تست برشمرد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان ها و آزمایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۶۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از «عربی ۲۱»، دیوان پادشاهی عربستان اعلام کرد که دلیل بستری ملک سلمان در بیمارستان، انجام معاینات دوره ای به مدت چند ساعت بوده است.

ملک سلمان بن عبدالعزیز در سال ۲۰۱۵ و پس از آنکه به مدت ۲ سال و نیم ولیعهد عربستان بود، به پادشاهی این کشور رسید.

ملک سلمان ۸۸ ساله، در ماه ژوئیه ۲۰۲۲ نیز برای انجام معاینات پزشکی در بیمارستان بستری شد و در سال ۲۰۲۰ نیز تحت عمل جراحی برداشتن طحال قرار گرفت.



کد خبر 847033 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه عربستان سلمان بن عبدالعزیز - عربستان

دیگر خبرها

  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • انجام عمل بسته دریچه آئورت برای نخستین‌ بار در غرب کشور
  • انجام عمل بسته دریچه آئورت برای اولین‌بار در غرب کشور
  • انجام عمل تاوی در بخش آنژیوگرافی قلب بیمارستان امام علی (ع)
  • ملک سلمان، پادشاه عربستان بستری شد
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • ۴۷ سال سریع تر با کامپیوتر کوانتومی گوگل! (+عکس)