Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

شرکت کنندگان در این حرکت اعتراضی با حمل شعارنوشته‌ و پارچه‌نوشته‌هایی آشنا که در تظاهرات سه هفته گذشته مورد استفاده قرار گرفته است، علیه محدودیت‌های جدید کرونایی دولت انگلیس شعار دادند.

آن‌ها که هم‌اکنون در حال راهپیمایی در هوای بارانی بیرمنگهام هستند در شعارهای خود ویروس کرونا را ساخت بشر و بحران برآمده از آن را سازوکاری برای کاهش جمعیت زمین توصیف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سخنرانان در جریان این تظاهرات با ایراد سخنانی مردم را تشویق کردند تا به اعتراض برای پایان وضع موجود و آن‌چه نظام دیکتاتوری کرونایی خواندند ، ادامه دهند.

این تظاهرات پس از آن صورت می‌گیرد که با پایان قرنطینه سراسری انگلیس، طرح محدودیت‌های جدید کرونایی دولت انگلیس از چهارشنبه گذشته به اجرا گذاشته شد و به این ترتیب بیشتر مناطق انگلیس در بالاترین سطح هشدار کرونایی قرار دارند.

هم زمان مقامات بهداشتی انگلیس در نظر دارند تا از روز سه‌شنبه طرح ملی واکسیناسیون کرونا را به اجرا بگذارند. براساس این طرح که شرکت در آن برای شهروندان انگلیسی الزام آور نیست، واکسن فایزر-بیونتک تزریق خواهد شد.

دولت انگلیس ۴۰ میلیون واحد از این واکسن را سفارش داده که برای واکسینه کردن ۲۰ میلیون نفر کافی است.

این کشور همچنین ۵ میلیون واحد واکسن مادرنا و ۱۰۰ میلیون واحد از واکسن محققان دانشگاه آکسفورد را سفارش داده است.

مراحل تکمیلی ساخت این واکسن‌ها از طرح اولیه تا تایید آن فقط ۱۰ ماه طول کشید که تاکنون سریع ترین روند تحقیقات تا تایید یک واکسن بوده است. معمولا تکمیل این مراحل برای یک واکسن تا یک دهه زمان می برد.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس با تشکیل معاونت واکسن کرونا در وزارت بهداشت امیدوار است تا تابستان سال آینده این پروژه را به پایان برساند. او در صفحه توئیتری خود نوشت: "محافظت حاصل از استفاده از واکسن کرونا به ما امکان می دهد به زندگی عادی خود بازگردیم و چرخ های اقتصاد کشور را دوباره به حرکت در آوریم".

مت هَنکاک، وزیر بهداشت انگلیس هم به بی بی سی گفت که وقتی نوبت تزریق افراد مختلف فرابرسد، سازمان ملی خدمات درمانی با آنان تماس خواهد گرفت.

وی ابراز امیدواری کرد: "از بهار، از عید پاک به بعد، همه چیز بهتر خواهد شد و ما سال آینده تابستانی خواهیم داشت که همه می توانند از آن لذت ببرند."

کارشناسان امور بهداشتی هنوز نسبت به میزان اثربخشی تزریق واکسن برای مهار کرونا مردد هستند. آن‌ها هشدار داده اند که با وجود آغاز واکسیناسیون، مردم باید همچنان مراقب باشند و به مقررات مقابله با گسترش این ویروس عمل کنند.

این مقررات شامل فاصله گیری اجتماعی و استفاده از ماسک های صورت و همچنین تست افراد مظنون به ابتلای به این ویروس و قرنطینه کردن موارد مشکوک است.

براساس آخرین گزارش وزارت بهداشت انگلیس تاکنون یک میلیون و ۶۹۰ هزار و ۴۳۲ نفر به کرونا مبتلا شده که از این میزان ۶۰ هزار و ۶۱۷ نفر به کام مرگ رفته اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بیرمنگام کرونا انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  •  خفّتی که MI۵ و MI۶ کشیدند سیاه‌بازی‌ای که گردن BBC افتاد!
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  •  خفّتی که MI۵ و MI۶ کشیدند و سیاه‌بازی‌ای که گردن BBC افتاد!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس