Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیدی با اشاره به اجرای طرح ملی «ایران قوی» در کانون‌ های مساجد فارس، گفت: این طرح یکی از طرح های ابلاغی ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور است که هم اکنون در سراسر کشور و بالطبع آن در فارس در حال اجراست.

حجت الاسلام «حسین امیدی» با اشاره به اجرای طرح ملی «ایران قوی» توسط کانون‌ های فرهنگی هنری مساجد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز گفت: این طرح یکی از طرح های ابلاغی ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور است که هم اکنون در سراسر کشور و بالطبع آن در فارس در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد فارس با یادآوری این مطلب که مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان فارس می توانند با مراجعه به سامانه «بچه های مسجد» نسبت به ثبت فعالیت های کانون خود اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه مدیران کانون ها می توانند با ارائه فعالیت های بومی و ابتکاری خود در سامانه مذکور، ضمن کسب امتیاز به سایر کانون ها هم طرح و ایده بدهند، یادآور شد: این طرح قالب های فرهنگ، نوآوری و شبستان هنر در حال اجراست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان افزود: همچنین کانون‌های مساجد می‌توانند فعالیت‌های ابتکاری و بومی خود را در این سامانه بچه‌های مسجد ثبت و امتیاز کسب کنند تا میان سایر کانون‌های فرهنگی هنری در سراسر کشور به عنوان ایده و الگو قرار گیرد و رواق های مختلفی نظیر سرود، رسانه، فیلم، کارآفرینی، نمایش و ... در طرح «ایران قوی» در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه ثبت فعالیت ها برای برخورداری از سرانه لازم است، تاکید کرد: قرآن و سیره اهل بیت (ع)، پیشرفت و امید به آینده، مقاومت و عزت ایرانی و مسجد و گام دوم انقلاباز جمله موضوع های این طرح است.

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: اجرای طرح ایران قوی طرح ملی ایران قوی طرح ملی ایران قوی ایران قوی سامانه بچه های مسجد بچه های مسجد کانون های مساجد فارس شیراز کانون های فرهنگی هنری مساجد حال اجراست ایران قوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۷۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • ظرفیت‌ها و فرصت‌های عظیم موجود در استان فارس معرفی شود
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • حضور فرهنگی هنری ایران در بوسنی و هرزگوین
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور