Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان در جلسه امروز شورای شهر اهواز، اعضای شورا موضع‌گیری‌های متفاوتی در خصوص عملکرد شهرداری در مدیریت آبگرفتگی‌ها داشتند.

اسکندر لطفعلی‌زاده عضو شورای شهر اهواز در یکصد و سی و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر اهواز که امروز (۱۵ آذرماه) با حضور شهردار و نمایندگان اهواز در مجلس شورای اسلامی به منظور بررسی وضعیت آبگرفتگی اهواز پس از بارندگی برگزار شد، اظهار کرد: در بارندگی اخیر تلاش‌های زیادی توسط اعضای شورا شده است؛ در تمام حوزه‌های مدیریت شهری اقدام می‌کنیم، با تمام مشکلات می‌جنگیم تا این شهر را نگه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: در حال حاضر نمایندگان مجلس شبانه در حال تشکیل جلسات هستند تا چه کار کنند که شهرداری و شورا را متزلزل کنند و کارهایی می‌کنند تا شورا را تضعیف کنند.

لطفعلی‌زاده بیان کرد: کسانی هستند که به خانه‌های اعضای شورا می‌روند و نشست‌های شبانه دارند تا شورا و شهرداری را متزلزل کنند.

عضو شورای شهر اهواز تصریح کرد: ما انتظار کمک از نمایندگان مجلس شورای اسلامی داریم؛ ظرفیت شهرداری محدود است و ما در تهیه منابع درآمدی در مضیقه قرار گرفته‌ایم.

به گزارش ایسنا، در ادامه محمدجعفر فلسفی دیگر عضو شورای شهر اهواز در واکنش به صحبت‌های لطفعلی‌زاده، گفت: متاسفم برای این عضو شورا که اینگونه به خود اجازه می‌دهد هر اتهامی به نمایندگان مجلس بزند.

وی با بیان اینکه جواب‌های داده شده در این جلسه در خصوص وضعیت آبگرفتگی کامل نبوده است، عنوان کرد: بحث کردن در مورد زیر آب رفتن خانه مردم مشکلی ندارد اما باید دلیل این وضعیت مشخص شود. باز کردن اشکالات ایراد ندارد و باید قصور پذیرفته شود.

در ادامه رحیم کعب‌عمیر دیگر عضو شورای شهر اهواز نیز اظهار کرد: این شرایط اهواز برای همه مسئولان ننگ است؛ شهرداری اهواز باید تکلیف آب‌های سطحی را روشن کند.

وی افزود: شبکه آب‌های سطحی باید از شبکه فاضلاب جدا باشد که در این خصوص باید حجم آب‌های سطحی مشخص شود.

حسین حیدری دیگر عضو شورای شهر اهواز نیز با اشاره به آبگرفتگی منازل سازمانی در منطقه کمپلوی شمالی، بیان کرد: سال‌ها است که سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی و دفع فاضلاب در اهواز، تلفیقی است اما به دلیل خشکسالی، مشکلی ایجاد نمی‌شد.

وی با اشاره به آبگرفتگی‌های اخیر اهواز در پی بارندگی روزهای گذشته افزود: هنوز سه چهار ماه دیگر بارندگی داریم و باید طرح اضطراری جمع‌آوری آب‌های سطحی تکمیل شود.

حیدری گفت: باید اقدامات مورد نیاز قبل از وقوع اتفاق انجام شود. به طور مثال هنگام بارندگی شدید در منطقه دغاغله پمپ نصب شد در حالی که این کار باید قبل از آغاز بارندگی انجام می‌شد.

حجت‌الاسلام جاسم موسی‌پور دیگر عضو شورای شهر اهواز نیز در خصوص اجرای طرح اضطراری جمع‌آوری آب‌های سطحی گفت: این طرح به صورت مشترک توسط آبفا و شهرداری اهواز در ۵۷ نقطه فوق بحرانی پیش‌بینی شده بود که تاکنون کار در ۳۰ نقطه تکمیل شده و وارد مدار شده‌اند.

وی ادامه داد: تاکنون ۵۰ تا ۵۵ درصد طرح تکمیل شده است و مرکز شهر، فاز یک پاداد، شریعتی و بلوار پاسداران برخی نقاط باقی‌مانده از طرح هستند.

در ادامه سیدناصر موسوی‌نژاد دیگر عضو شورای شهر اهواز اظهار کرد: حدود سه سالی می‌شود که یکی از خانواده‌ها در شهرک رزمندگان روی سپتیک شهرک که خروجی کل منطقه است، ساخت و ساز داشته است.

وی افزود: دادگاه و نیروی قهریه داریم اما پس از سه سال دست روی دست گذاشته‌ایم.

موسوی‌نژاد بیان کرد: در زمان بارندگی باید سپتیک‌ها به صورت مشارکتی مدیریت شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شورای شهر اهواز آبگرفتگي آبگرفتگی معابر در اهواز آب های سطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۱۸۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/خوزستان رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان از برنامه‌ریزی برای تشکیل و راه‌اندازی پنج شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز خبر داد.

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی در نشست با رئیس و نایب رئیس اتاق اصناف اهواز که شامگاه جمعه (۷ اردیبهشت‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: مشارکت مردمی، اساسی‌ترین رکن جهت تحقق سند تحول و تعالی قضایی، افزایش صلح و سازش در پرونده‌های قضایی و ایجاد امنیت پایدار در جامعه است. مشارکت‌های مردمی در راستای ایفای نقش مردم در اجرای عدالت است و قطعا می‌تواند نقش مهم و اثرگذاری در امنیت و پایداری صلح و سازش در جامعه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی احیای فرهنگ صلح و سازش در همه بخش‌ها را از اهداف قوه قضاییه دانست و افزود: به منظور تحقق شعار امسال و منویات مقام معظم رهبری و با توجه به اینکه اصناف از مهمترین عناصر اقتصادی کشور هستند و حجم بالای قشر مرتبط با اتاق اصناف وجود دارد، به زودی پنج شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز تشکیل و راه‌اندازی می‌شوند که فعالیت این شعبه‌ها سبب کاهش حجم پرونده‌ها در دادگاه خواهد شد.

رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان گفت: شعبه تخصصی اتاق اصناف در رفع اختلاف و مسایل بین واحدهای صنفی، مشتریان و اتحادیه‌ها نیز ایفای نقش می‌کند و سعی بر حل مسائل بر اساس ایجاد صلح و سازش بین طرفین دعوا دارد.

وی بیان کرد: شعب تخصصی به مشکلات و مسائل اصناف رسیدگی خواهند کرد تا علاوه بر اینکه در بهبود روند اجرایی برنامه‌ها و حل اختلافات اثرگذار باشند موجب افزایش رضایت قشرهای مختلف مردمی نیز شوند.

امانت بهبهانی خاطرنشان کرد: به منظور ایجاد راهکارهای کاربردی و تسریع در رسیدگی به پرونده‌های این اتاق، شورای سیاست‌گذاری مرتبط با شعب شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز نیز راه‌اندازی خواهد شد.

در این نشست مراد بدری رئیس اتاق اصناف اهواز ضمن معرفی ساختار این اتاق، برای راه‌اندازی شعب تخصصی شورای حل اختلاف اتاق و هیأت‌های صلح اتحادیه‌ها، ابراز علاقه‌مندی و اعلام آمادگی کرد.

وی با اشاره به وجود هیات‌های رسیدگی به شکایات در محل اتاق و اتحادیه‌ها، گفت: با توجه به جایگاهی که شوراهای حل اختلاف و هیأت‌های صلح دارند و زیر مجموعه دادگستری و قوه قضاییه هستند، اعتبار بالایی در ایجاد صلح و سازش و حل و فصل اختلافات دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است
  • نجات بیش از ۲۰ خودروی گرفتار در سیلاب زرند
  • مصائب شیراز پس از باران (+ عکس)
  • مصائب شیراز پس از باران / تصاویر
  • مصائب شیراز پس از باران