Web Analytics Made Easy - Statcounter

درخواست عربستان برای حضور در مذکرات احتمالی برجام، تصویربرداری پهپاد حزب‌الله از پایگاه‌های ارتش اسرائیل، حمله هوایی جنگنده‌های سعودی ـ اماراتی به مناطق مسکونی یمن و استقبال گسترده بین‌المللی از توافق برای حل بحران قطر، از جمله مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، باید به توطئه سایبری تشکیلات بن سلمان برای حذف ولیعهد سابق عربستان نیز اشاره کرد.

به گزارش تابناک، وکلای محمد بن نایف، ولیعهد و وزیر کشور سابق به زندان افتاده عربستان قربانی یک حمله مداوم و هماهنگ در شبکه های اجتماعی از داخل عربستان شده که ریسک به خطر انداختن امنیت شخصی او را به همراه دارد.

به گزارش روزنامه گاردین، وکلای محمد بن نایف در نامه‌ای به یوتیوب از این سایت خواستند تا یک ویدیو محتوی این ادعا که او مشغول دسیسه چینی برای سرنگون کردن محمد بن سلمان ولیعهد عربستان بوده را حذف کند و این ویدیو در بردارنده ریسک تلافی و آسیب علیه او است.

یوتیوب هنوز در قبال این شکایت اقدام نکرده است.

از سوی دیگر بر اساس تحقیقات مشخص شده که جهش همزمان تعداد توئیتها در آستانه انتخابات آمریکا محتوی این ادعا که محمد بن نایف بخشی از دسیسه "دولت عمیق" تحت رهبری دموکراتها برای بی ثبات کردن خاندان سلطنتی عربستان است، عمدتا از طریق باتهای اینترنتی اداره شده توسط حامیان بن سلمان هماهنگ شده بودند.

این دو تحول وضعیت خطرناک بن نایف ۶۰ ساله را که نزدیک به دولت اوباما و جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق بوده را برجسته می سازد. این وزیر کشور سابق عربستان که نقشش در تحت کنترل گرفتن القاعده در داخل عربستان در پی حملات ۱۱ سپتامبر در نیویورک بسیار مهم قلمداد می‌شود، از ماه مارس تحت بازداشت خانگی قرار گرفته است.او در سال ۲۰۱۷ از ولیعهدی عربستان کنار گذاشته شد.

اخیرا دسترسی یک گروه فراحزبی از قانونگذاران پارلمان انگلیس به او رد شد اما قرار است یک گزارش در خصوص وضعیت او قبل از کریسمس ارائه کنند. احتمالا این گزارش از دولت بعدی آمریکا متعلق به جو بایدن خواهد خواست برای رقم زدن آزادی او اعمال فشار کند.

وکلای بن نایف در نامه به یوتیوب ادعاهای مطرح شده در ویدیوی مورد مناقشه مبنی بر اینکه بن نایف آزاد است و در یک جا نیز او در کنار بایدن دیده می شود را کاملا غلط و آن را بخشی از تئوری توطئه مبنی بر اینکه او در تلاش برای تضعیف محمد بن سلمان است دانستند. آنها بیان داشتند: "وضعیت واقعی این است که موکل ما بر خلاف اراده خود و بدون اتهام از مارس ۲۰۲۰ بازداشت شده و تا به امروز نیز در بازداشت مانده است. موکل ما دسترسی محدودی به خانواده یا وکلای خود داشته و به او اجازه دیدن یک پزشک شخصی که سالهای زیادی مسئول درمانش بوده را داده نشده است."

آنها خاطر نشان کردند: چنین ارتباطی که موکل ما از آن برخوردار است بی تردید تحت نظر است. هم موکل ما و هم خانواده موکل ما نگران امنیتشان هستند و مشخص نیست آیا زندگی موکل ما و خانواده موکل ما در خطر است یا خیر.

این نامه محتوای این ویدیو مبنی بر اینکه او در حال دسیسه چینی علیه دولت عربستان است را کاملا بی اساس خواند. آنها نوشتند:"وفاداری او به ولیعهد هرگز متزلزل نشد و او همچنان به حمایت از سلطنت برقرار شده ادامه میدهد.

درخواست عربستان برای حضور در مذکرات احتمالی برجام

«فصیل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان گفت که هر گونه توافق هسته‌ای بین واشنگتن و تهران باید با رایزنی و مشورت کشورهای خلیج فارس انجام شود.

بن فرحان همچنین درباره ادعای توافق اولیه برای آشتی با قطر مواضع دیگر متحدین این کشور را همسو با ریاض ارزیابی کرد. این در حالی است که هنوز امارات و بحرین و مصر که در محاصره تحمیلی همپیمانی ریاض بودند سکوت پیشه کرده و موضعی اتخاذ نکرده‌اند.

تصویر برداری پهپاد حزب‌الله از پایگاه‌های ارتش اسرائیل

شبکه المنار با پخش یک فایل ویدئویی گزارش داد که این فیلم، دو پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد که تصاویر آنها توسط یک پهپاد حزب الله که وارد حریم هوایی اراضی اشغالی شده بود، گرفته شده است.

به گزارش المنار، در این فیلم، تصاویری از مقر "طراحی الجلیل" و پایگاه دیگری در منطقه مزارع شبعا نشان داده می‌شود.

رسانه‌های نزدیک به حزب الله گزارش دادند که ورود به حریم هوایی اراضی اشغالی در ماه گذشته به عنوان بخشی از مستندسازی از مانور ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای شمالی با لبنان انجام شد.

هنوز ارتش رژیم صهیونیستی به این خبر واکنش نشان نداده است.

نفوذ این پهپاد به آسمان منطقه الجلیل، در ۲۶ اکتبر و دومین روز مانور نظامی ارتش اسرائیل و در اوج تدابیر امنیتی و پرواز گسترده جنگنده‌ها و پهپادهای اسرائیلی در آسمان مناطق شمالی به منظور جلوگیری از ورود هرگونه پهپاد و هواپیمایی به داخل اراضی اشغالی صورت گرفته است.

این پهپاد پس از تصویربرداری از این منطقه، به سلامت به داخل لبنان بازگشته است و رادارهای ارتش اسرائیل هم نتوانستند آن را شناسایی کنند.

حمله هوایی جنگنده های سعودی-اماراتی به مناطق مسکونی یمن

جنگنده های رژیم سعودی با انجام یک حمله هوایی به منطقه مجازه اماکن مسکونی را هدف قرار دادند.

اتاق افسران ارتش یمن در تازه ترین گزارش خود عنوان کرده است که تاکنون 15 بمباران و 75 تیراندازی به سوی مواضع ارتش و نیروهای مردمی یمن صورت گرفته است.

استقبال گسترده بین‌المللی از توافق برای حل بحران قطر

کشورها و سازمان‌های مختلف از پیشرفت مذاکرات میان قطر و عربستان و توافق برای حل بحران منطقه خلیج فارس استقبال کردند.

 لولوه الخاطر، سخنگوی وزارت خارجه قطر در گفتگو با خبرگزاری آناتولی ترکیه تاکیدکرد: توافق برای حل بحران منطقه خلیج فارس به نفع همه خواهد بود و ضامن وحدت مردم کشورهای حوزه خلیج (فارس) و نیز ضامن امنیت منطقه و استقلال و حاکمیت تمامی کشورهای آن است.

الخاطر گفت: بزرگترین متضرر این بحران شوری همکاری خلیج (فارس)، منطقه حوزه خلیج و منطقه بودند و حل این بحران به نفع همه خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه قطر در ادامه تاکید کرد که کشورش به این گفتگوها با رویکردی مثبت و مسؤولانه با توجه به منفعت منطقه و آینده آن ادامه خواهد داد.

او افزود: در این لحظات تنها می‌توان تلاش‌های خالصانه شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر فقید کویت را به یاد آورد که امروز شیخ نواف الاحمد الجابرالصباح آنها را با همان اشتیاق و خلوص ادامه می‌دهد.

محمد بن عبد الرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر هم در توییتی ضمن تشکر از تلاش‌های کویت، تاکید کرد: اولویت قطر منافع و امنیت ملت‌های حوزه خلیج و منطقه بوده و خواهد بود.

فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان نیز با انتشار توییتی از تلاش‌های کویت برای نزدیک‌ کردن رویکردها و نظرات درباره بحران منطقه خلیج فارس تقدیر و تشکر کرد.

سازمان ملل نیز از نزدیک شدن به حل بحران منطقه خلیج فارس استقبال کرد.

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای ضمن استقبال از تلاش‌های کویت برای ایجاد پل‌های تفاهم در منطقه و بیرون آن، ابراز امیدواری کرد که همه کشورهای درگیر در این اختلافات با هم برای اختلافات خود تلاش کنند.

دوجاریک در ادامه بر اهمیت اتحاد منطقه خلیج (فارس) برای صلح، امنیت و توسعه در این منطقه تاکید کرد.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز ضمن استقبال از بیانیه وزارت خارجه کویت درباره مذاکرات نتیجه‌بخش برای حل بحران منطقه خلیج فارس، از اقدامات امیر فقید کویت و تلاش‌های امیر فعلی این کشور و نیز اقدامات دوستان کشورهای این منطقه و در راس آنها رئیس جمهور آمریکا جهت حل بحران تقدیر کرد.

همچنین این سازمان بر همبستگی و ثبات کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی که تکیه‌گاهی برای امنیت و ثبات کشورهای عضو این سازمان هستند، تاکید کرد.

دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز در بیانیه‌ای ضمن استقبال از بیانیه کویت اعلام کرد: این بیانیه قدرت و همبستگی شورای همکاری خلیج (فارس) و نیز توانمندی آن در پشت سر گذاشتن تمامی موانع و چالش‌ها را نشان می‌دهد.

در ادامه این بیانیه تاکید شد: مردم حوزه خلیج (فارس) از این بیانیه خوشحال بوده و به تقویت روابط کشورهای این حوزه و رویکرد آنها برای آینده منطقه هستند.

یک منبع مسؤول در دبیرخانه اتحادیه عرب اعلام کرد، احمد ابوالغیط، دبیرکل این اتحادیه از تلاش‌ها و اقداماتی که کویت در این مرحله برای از بین بردن اختلافات کشورهای عربی انجام می‌دهد، استقبال می‌کند.

این منبع به دنبال اظهارات اخیر ناصر الاحمد الصباح، وزیر خارجه کویت درباره حل بحران منطقه خلیج فارس، به نقل از ابوالغیط اعلام کرد: هرگونه اقدام عربی و صادقانه‌ای که هدف از آن پایان دادن به اختلافات عربی بر اساس شفافیت، صراحت و احترام متقابل باشد، به منزله تقویت همکاری عربی و تلاشی ستوده و قابل تقدیر است.

منبع یاد شده به نقل از دبیرکل اتحادیه عرب تاکید کرد: ادامه یافتن اختلاف‌نظرها از قدرت و توانمندی ساختار عربی در رسیدن به موضعگیری‌هایی مشترک در مورد مسایل مهم و حیاتی می‌کاهد و تنها راه واقعی برای پایان یافتن این اختلافات اعتمادسازی دوباره میان برادران از طریق نابودی ریشه‌های مشکلاتی است که اساسا به بروز اختلاف نظر منجر شدند.

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا اظهار کرد: آمریکا امید بسیاری به حل اختلافات منطقه خلیج (فارس) دارد و حل این اختلافات اقدامی مناسب برای ملت‌های منطقه است.

پامپئو در اظهارات خود در گفتگوی منامه از پیش‌بینی زمان رسیدن به چنین راه‌حلی خودداری کرد و تنها گفت: واشنگتن به تلاش‌ها برای سهولت بخشیدن به انجام گفتگوهایی برای حل این مساله ادامه خواهد داد.

ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن با استقبال از توافق‌های اعلام شده از سوی کویت در چارچوب تلاش‌ها برای حل بحران منطقه خلیج فارس اظهار کرد: بیانیه منتشر شده از سوی کویت در راستای خواسته‌های مردم منطقه از جمله رشد و شکوفایی بوده و در تقویت امنیت کشورهای عربی برای مقابله با چالش‌های مشترک نقش به سزایی دارد.

الصفدی با تقدیر از تلاش‌های گسترده صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر فقید کویت و تلاش‌های نواف الاحمد الجابرالصباح، امیر فعلی کویت برای پایان دادن به بحران منطقه خلیج فارس و تحقق همبستگی میان کشورهای این منطقه و نیز تلاش‌های آمریکا برای پایان دادن به این بحران تاکید کرد: پایان یافتن اختلافات منطقه خلیج فارس و رسیدن به آشتی در واقع منفعت مشترک کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی است چرا که امنیت و ثبات منطقه خلیج (فارس) پایه اصلی امنیت و ثبات کشورهای عربی است.

وزارت خارجه عمان نیز در بیانیه‌ای از بیانیه کشور کویت استقبال کرده و تلاش‌های امیر فقید کویت و نیز امیر کنونی این کشور در حل اختلافات منطقه خلیج فارس و همچنین اقدامات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مورد این بحران را ستود.

این وزاتخانه تاکید کرد: این تلاش‌ها اشتیاق همه طرف‌ها به همبستگی و ثبات کشورهای حوزه خلیج (فارس) و منطقه را برای رسیدن به توافقی قطعی که همبستگی دائم میان تمامی این کشورها را برقرار کرده و رشد و شکوفایی را برای ملت‌های آنها رقم بزند، نشان می‌دهد.

خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا) نیز اعلام کرد، تشکیلات خودگردان فلسطین از اقدامات کویت برای نزدیک‌سازی رویکردهای کشورهای عربی حوزه خلیج (فارس) استقبال می‌کند.

به گزارش وفا، تشکیلات خودگردان ابراز امیدواری کرد تلاش‌های کویت به موفقیت برسند و موجب تقویت همبستگی کشورهای عربی و فلسطین شوند.

همچنین تشکیلات خودگردان فلسطین از تعاملی که وزرای خارجه عربستان و قطر با اقدامات کویت داشتند، تقدیر کرد.

وزارت امور خارجه ترکیه نیز با انتشار بیانیه‌ای از اقدامات اخیر برای حل اختلافات در خلیج استقبال و از تلاش‌های صمیمانه کویت برای یافتن راه‌حل قدردانی کرد.

در این بیانیه آمده است: امیدواریم اختلافات موجود در اسرع‌وقت از طریق گفتگوی بی‌قیدوشرط حل شود و تحریم‌های نابه‌حق علیه قطر بدون تاخیر پایان یابد. ترکیه مثل همیشه به تلاش برای امنیت و ثبات خلیج ادامه خواهد داد.

عربستان، مصر، بحرین و امارات متحده عربی ۵ ژوئن ۲۰۱۷ تمام روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع و علیه این کشور تحریم‌های اقتصادی اعمال کردند.

این کشورها قطر را به «حمایت از گروه‌های تروریستی» متهم کرده و بر دوحه یک درخواست ۱۳ ماده‌ای برای عادی‌سازی روابط با این کشور تحمیل کردند.

قطر نیز اتهامات این کشور را رد و اعلام کرد که هیچ درخواست مغایر حقوق بین‌المللی را نخواهد پذیرفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محسن فخری زاده طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصباح یزدی لایحه بودجه 1400 تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه چین محسن فخری زاده طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها مصباح یزدی لایحه بودجه 1400 برای حل بحران منطقه خلیج فارس توافق برای حل بحران کشورهای حوزه خلیج ارتش اسرائیل پهپاد حزب الله امیر فقید کویت ثبات کشورهای تلاش های کویت حوزه خلیج کشورهای عربی امنیت و ثبات وزارت خارجه خلیج فارس بین المللی وزیر خارجه تلاش ها بیانیه ای جنگنده ها بن سلمان موکل ما محمد بن بن نایف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین، در پیام حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به همایش روز ملی خلیج فارس که روز دوشنبه - ۱۰ اردیبهشت ماه - در فرهنگسرای اندیشه قرائت شد، آمده است: مایلم مراتب خرسندی خود برای برگزاری مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس را ابراز نمایم. بزرگداشت این روز مهم در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان به شمار می‌آید لذا این روز بزرگ را به همه ایرانیان تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: خلیج فارس نامی جاودانه و میراثی جهانی است. در تاریخ ایران دهم اردیبهشت روزی است که یادآور از خودگذشتی‌های مردمانی دلاور که با مجاهدت خود پایان اشغال و استعمار پرتغالی بر سواحل جنوبی را پس از سال‌ها رقم زدند.

وزیر امور خارجه در این پیام اظهار داشت: خلیج فارس پهنه بی‌نظیر مواصلاتی میان اروپا، آفریقا، آسیای جنوبی و جنوب شرقی است و از نظر راهبردی، بخشی از یک نظام ارتباطی مهم جهانی است که اقیانوس اطلس، دریای مدیترانه، دریای سرخ و اقیانوس هند را در بر دارد.

امیرعبداللهیان یادآورشد: اهمیت خلیج فارس در ابعاد تاریخی، تمدنی، جغرافیایی، فرهنگی و جهات گوناگون اقتصادی، سیاسی، حمل و نقل انرژی و ژئوپولیتیک از توضیح و تکرار بی‌نیاز است. به همین دلیل است که اهمیت این پهنه آبی در سراسر جهان بسیار قابل توجه است.

وی بیان داشت: در نگاه و باور جمهوری اسلامی ایران، امنیت مقوله پیچیده، متکثر، چند بعدی و تفکیک ناپذیر است که صرفاً با همکاری دسته جمعی و از طریق تقویت پیوندها و ایجاد سازوکارهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی محقق می‌شود.

وزیر امور خارجه در این پیام افزود: در همین راستا معتقدیم امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین خواهد شد و در این مسیر، استثناء و تجاهل نسبت به هیچ کدام از کشورها پذیرفته نیست و جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه پیشنهاد و ابتکار در این حوزه‌ها، همواره پیش قدم بوده است.

امیرعبداللهیان در ادامه این پیام عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به ارزش‌ها و پیوندهای مشترک با مردم منطقه همواره در تمام زمینه‌ها از پدیده‌های زیست محیطی و گردشگری گرفته تا امنیت نظامی و روابط اقتصادی آماده همکاری و در اختیار قرار دادن ظرفیت‌ها و مزیت‌های خود در مسیر توسعه پایدار خلیج فارس بوده است.

وی اظهار داشت: مایلم مجدداً تاکید کنم کشورمان با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده خدادادی و کسب پیشرفت‌های گسترده در عرصه‌های مختلف، آمادگی دارد تا این دستاوردها را در خدمت به صلح، ثبات، توسعه و پیشرفت منطقه و ارزش‌های مشترک دیرپای آن قرار دهد.

وزیر امور خارجه در این پیام تصریح کرد: هرچند نام خلیج فارس با ایران و ایرانی عجین شده اما در عین حال خلیج فارس محلی برای همسایگان ابدی و خانه‌ای برای همه ملت‌های پیرامون آن است از همین رو، دولت سیزدهم در راستای سیاست خارجی متوازن دیپلماسی پویا و تعامل هوشمند و نصب العین قرار دادن سه اصل عزت، حکمت و مصلحت باز تعریف و باز تنظیم روابط با همسایگان را مد نظر قرار داد و نه در شعار بلکه در عمل نشان داد که مجدانه به دنبال تبدیل خلیج فارس به گرانیگاه سیاست همسایگی و صلح و ثبات در منطقه از راه تعامل و گفت و گو بین دو ساحل این گستره آبی است.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: یک ویژگی مهمی که وجه شناسه امروز برای خلیج فارس به شمار می‌رود روحیه مبارزاتی صاحب‌نشینان سلحشور آن است که اشغال و حضور بیگانگان را بر نمی‌تابند.

وی اضافه کرد: بخش اعظم نابسامانی‌های موجود در خلیج فارس به واسطه دخالت و حضور قدرت‌های خارجی در منطقه بوده که درک سطحی، برداشتی نادرست و منفعت محور از تحولات آن دارند. دخالت و نقش آفرینی کشورهای فرامطقه‌ای نه تنها موجب ثبات و امنیت مردمان این دیار نشد بلکه مسیر همکاری‌های مسالمت آمیز را به مواجهه و واگرایی سوق داد.

وزیر امور خارجه بیان داشت: در حالی که آمریکا و غرب به دنبال فروش تسلیحات بیشتر و متنوع‌تر به کشورهای منطقه هستند، جمهوری اسلامی ایران با اتکا به نفس، عقلانیت سیاسی، رفتار مسئولانه و روابطی مودت آمیز به دنبال اتصال جنوب این پهنه تاریخی به آسیای میانه، قفقاز و دریای سیاه بوده تا منافع همه ملت‌های منطقه را مورد توجه قرار دهد.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: ایران به عنوان یک کنشگر بزرگ و توانمند با تکیه بر ظرفیت‌های عظیم خود و ایمان به توانمندی‌های نهفته در خلیج فارس و داشته‌های کشورهای این حوزه برای کمک به پیشرفت و تعالی ملل مسلمان منطقه اطمینان کامل دارد.

وی افزود: فراموش نکنیم ما با همه تمایزها و تفاوت‌های فرهنگی، زبانی، نژادی، مذهبی و فکری قرن‌هاست در کنار یکدیگر زیست مشترک داشته‌ایم و به یقین برای نسل‌های آینده نیز باید سرنوشت مشترک توام با همزیستی مسالمت آمیز و همبستگی اجتماعی را به ودیعه بگذاریم.

وزیر امور خارجه در این پیام تصریح کرد: اینک با درک و مطالعه این تجربه، جمهوری اسلامی ایران بر آن است که تا در مشورت و همکاری با همسایگان خود یک الگوی بومی برای ثبات و امنیت منطقه استراتژیک غرب آسیا را پیشنهاد کند در این خصوص وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران آمادگی آن را دارد تا در همفکری و جلب نظرات سازنده مراکز مطالعاتی و اندیشه‌مندان نام کشورهای منطقه، نگرش مفهومی مورد نظر را غنا بخشد.

امیرعبداللهیان اظهار کرد: امروز در حالی نام جاودان خلیج فارس را گرامی می داریم که تحولات مهمی در اطراف ما به ویژه در شامات که ارتباط تاریخی با خلیج فارس دارد در جریان است. به طور قطع دفاع از فلسطین و فروکاستن از آتش افروزی رژیم صهیونیستی تاثیرات مثبتی در منطقه مهم و حساس خلیج فارس خواهد داشت.

وی یادآورشد: در مقام وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، امید آن دارم خلیج فارس همواره امن، با ثبات و پررونق محیطی برای آرامش مردمان شمال و جنوبش باشد و باور دارم این همایش با حضور و مشارکت فعالانه همه صاحب نظران و اندیشمندان و با ارائه بحث‌های مستدل و تبادل نظر همه جانبه به اهداف والای خود که همانا تقویت منافع ملی و هویت فرهنگی و تاریخی ایران و صیانت از آن است دست خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • ضرب و شتم نظامیان زن اسرائیلی بعد از امتناع از حضور در ارتش
  • بن سلمان: مخالف آوارگی مردم غزه هستیم
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان است
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • تنگسیری: آمریکایی‌ها دیگر جایی در خلیج فارس ندارند + فیلم
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد