Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@02:02:19 GMT

برگزاری گفتگوهای دینی میان اسلام و مسیحیت در اتیوپی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۱۰۲۵

برگزاری گفتگوهای دینی میان اسلام و مسیحیت در اتیوپی

به گزارش خبرگزاری مهر، سلمان رستمی در در گفت‌وگو با نشریه گیون اتیوپی، ابتدا با اشاره به فعالیت‌های رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی از جمله برگزاری کلاس‌های زبان و ادبیات فارسی، دوره‌های ایرانشناسی، برگزاری دوره‌های حمایتی از اشتغال زنان مانند کلاس‌های خیاطی و قالیبافی، چاپ و نشر کتاب از زبان فارسی به امهریک، برگزاری گفتگوهای دینی میان اسلام و مسیحیت، برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری، نمایش فیلم‌های ایرانی در تلویزیون اتیوپی، اجرای برنامه‌های رادیویی، برگزاری برنامه شب شعر در مناسبت‌های مختلف و … نسبت به بیان مشترکات فرهنگی میان دو ملت پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رایزن فرهنگی کشورمان در اتیوپی با اشاره به مشترکات زیاد فرهنگی و دینی میان دو ملت به وجود لغات مشترک در زبان فارسی و امهریک پرداخت.

وی ایران را کشوری دارای تنوع گسترده زبانی و قومی دانست که در آن همه اقوام و قومیت‌ها با دارا بودن هر زبان، مذهب و عقیده‌ای در کنار یکدیگر با کمال احترام و برادری زندگی می‌کنند و این مورد نیز یکی از شباهت‌های میان دو ملت ایران و اتیوپی است.

رستمی در ادامه این مصاحبه نسبت به معرفی پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه گذشته پرداخت و اینکه جمهوری اسلامی ایران در حال تمدن سازی نوینی مبتنی بر اسلامیت و ایرانیت در کشور است و این تمدن جریان تمدنی اسلام را از عصر نبوی (ص) به تمدنی جمهوری اسلامی ایران متصل کرده است. وی انقلاب اسلامی ایران را تشبیه به موجودی زنده نمود که با اراده و انعطافی که داراست در حال تصحیح خطاها و یافتن راه حل های جدید در تمامی عرصه‌های مختلف است و به همین جهت راه‌های موفقیت را طی نموده و در این راه تجربیات زیادی را نیز به دست آورده است.

وی در ادامه به مهمترین ظرفیت امیدبخش کشورمان که نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی است، اشاره نمود. دلیل این توسعه در نیروی انسانی سرمایه گذاری چهل ساله جمهوری اسلامی ایران در این حوزه است در حال حاضر توسعه آموزش عالی، نسبت فارغ‌التحصیلان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مانند کارشناسی ارشد و دکتری و نرخ مقالات چاپ شده ISI، نرخ باسوادی، نسبت شاخص‌های ورودی دختران به دانشگاه و پذیرش مسئولیت‌های مدیریتی توسط زنان، پیشرفت در حوزه فناوری‌های نوین مانند انرژی هسته‌ای، نانو فناوری، صنعت نفت و گاز، پزشکی و دارو سازی و … جمهوری اسلامی ایران را جز کشورهای دارای توان بالا و توسعه یافته قرار داده است و همه این موارد از همین سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی با ایمان و متخصص است. در حال حاضر مدیران جوان در کشورمان، مشغول فعالیت می‌باشند و شاخص جوان‌گرایی در جمهوری اسلامی بسیار مورد توجه بوده و به آن اهتمام بسیاری زیادی وجود دارد.

در ادامه این مصاحبه همچنین به رویکردهای فرهنگی و تمدنی کشورمان در اتیوپی و راه‌های توسعه این همکاری و اینکه به منظور نگاه راهبردی فعالیت فرهنگی میان دو دولت ایران و اتیوپی، کشورمان در حال پیگیری انعقاد برنامه مبادلات فرهنگ و هنری با دولت اتیوپی می‌باشد تا از این رهگذر بتوان نسبت استفاده از پتانسیل موجود میان دو کشور بهره بیشتری برد.

کد خبر 5088733

منبع: مهر

کلیدواژه: رایزنی فرهنگی ایران در اتیوپی گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی رادیو قرآن فعالیت های قرآنی حجت الاسلام محمد قمی قرآن تلاوت قرآن مسجد آیت الله مکارم شیرازی پیام تسلیت آیت الله مصباح یزدی ویروس کرونا محسن فخری زاده عملیات حاج قاسم سازمان اوقاف و امور خیریه جمهوری اسلامی ایران میان دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا جان‌نثاری امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش رؤسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان اصفهان ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: اگر به نظام جمهوری به دید تشکیلاتی نگاه کنیم، در مقایسه با همه نظام‌های جهان می‌بینیم که سایر کشورها بر اساس پادشاهی یا رأی مستقیم مردم یا مجلس و یا به‌صورت دیکتاتوری اداره می‌شود، اما حکمرانی در جمهوری اسلامی متفاوت است و مقامات با رأی مستقیم مردم انتخاب می‌شوند.

وی افزود: گفتمان جدیدی را تحت عنوان «مردم سالاری دینی» در دنیا اختراع کردیم و همین کلمه دینی چیزی است که دشمن از آن می‌ترسد؛ در دکترین جمهوری اسلامی عبارت مردم سالاری دینی یعنی همه امور در کشور از صفر تا صد در اختیار مردم است و مردم با معیارهای دینی خود ساختار سازی می‌کنند، بنابراین در چنین ساختاری دولت، مجلس، شوراها قاعده دارند با این حال اگر مردم سالاری به صورت دینی شکل گرفت کارآمدی بالایی خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با بیان اینکه شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است، گفت: همه انتقادات وارده به اداره شوراها در همین مفهوم نهفته است که مجریان یا مسئولان سایر سازمان‌ها یا خود شوراها بر این مفهوم پایبند نیستند؛ شوراها در ریزترین واحد کشور تا بزرگترین سطح تشکیلات حاکمیت به صورت مویرگی و قاعده‌مند وجود دارند تا جایی که در اقشار و صنوف هم شورا وجود دارد.

وی تاکید کرد: وظیفه شوراها این است که بدون تعارف آنچه در بطن جامعه می‌گذرد را به حکمرانان ارائه کرده و مطالبه گری کنند و در ادامه آنچه را که توسط حاکمیت انجام می‌شود را به مردم منتقل کنند، کارآمدی نظام را نشان دهند و سبد اقدامات نظام را سنگین کنند، اما در زمینه نشان دادن کارآمدی نظام ضعف‌هایی وجود دارد.

وی تاکید کرد: حلقه میانی باید مطالبات مردم را پیگیری کند، اما همین حلقه امور انجام شده را در سبد انقلاب به مردم منعکس نمی‌کند و جفا به جمهوری اسلامی می‌شود.

جان‌نثاری با اشاره به خدمات جمهوری اسلامی در حوزه راهسازی، بهداشت و درمان و عمرانی گفت: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم، مراقب باشیم آن را با دست خود سوراخ نکنیم؛ ما باید از خدمات نظام در بین مردم دفاع کنیم، چرا که جریان‌های ضد انقلاب از این حفره‌ها علیه نظام استفاده می‌کنند؛ حفره‌هایی که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی‌های دو سال اخیر خود همواره بر آن تاکید داشته‌اند.

کد خبر 749978

دیگر خبرها

  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان برای ایران حائز اهمیت است
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • امیرعبداللهیان: توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • وزیر صنایع کوچک و متوسط آفریقای مرکزی با وزیر خارجه دیدار کرد