Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی اگرچه مقامات بهداشت هنوز در مورد برنامه خود و چگونگی دریافت واکسن برای ۱.۴ میلیارد نفر جمعیت چین اظهارنظری نکردند اما مراکز استانی چین سفارش واکسن‌های کرونا را ثبت می‌کنند.

به نقل از یاهو نیوز، وزیر امور خارجه چین در نشست سازمان ملل گفت: توسعه‌دهندگان واکسن در حال تسریع آزمایش نهایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر، انگلستان مجوز استفاده اضطراری نامزد واکسن شرکت فایزر (Pfizer) را صادر کرده و ارائه‌دهندگان برای توزیع آن تلاش می‌کنند. صنعت نوپای دارویی چین نیز حداقل پنج واکسن از چهار تولیدکننده دارد که در بیش از ۱۰ کشور ازجمله روسیه، مصر و مکزیک آزمایش می‌شوند. متخصصان بهداشت می‌گویند حتی در صورت موفقیت، روند صدور گواهینامه برای استفاده از واکسن‌های چین در ایالات‌متحده، اروپا، ژاپن و سایر کشورهای پیشرفته ممکن است بسیار پیچیده باشد. بااین‌حال، چین اعلام کرد: محصولات چین برای کشورهای درحال‌توسعه مقرون‌به‌صرفه است.

یکی از تولیدکنندگان واکسن، گروه دارویی ملی چین معروف به سینوفارم (Sinopharm) در ماه نوامبر گفت: برای استفاده از واکسن خود در چین درخواست تایید نهایی را ارائه کرده است. البته برخی واکسن‌های دیگر چین برای استفاده اضطراری در کارمندان بهداشت و سایر افرادی که در معرض خطر بالای عفونت هستند، تاییدشده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی شینهوا، سون چونلان، معاون نخست‌وزیر در بازدید از مراکز توسعه‌دهندگان واکسن گفت: "ما باید برای تولید در مقیاس انبوه آماده‌باشیم. "

وی از یکی از مراکز شرکت سینوفارم و از تولیدکننده دیگر، سینوواک، همچنین آزمایشگاه تحقیقاتی تحت اداره ملی محصولات پزشکی، آژانس نظارتی که محصولات پزشکی را برای استفاده عمومی تایید می‌کند بازدید کرد.

دولت چین هنوز اعلام نکرده است که چه تعداد افراد تحت واکسیناسیون قرار خواهند گرفت اما سان گفت که برنامه‌ها واکسیناسیون پرسنل مرزی و سایر جمعیت‌های پرخطر در این ماه مشخص می‌شود.

شایان‌ذکر است، این شرکت‌ها از تکنیک‌های سنتی بیشتری نسبت به توسعه‌دهندگان غربی استفاده می‌کنند.

این شرکت‌ها اظهار کردند: برخلاف واکسن (Pfizer) که باید در دمای منفی ۷۰ درجه سانتی‌گراد (منفی ۹۴ فارنهایت) منجمد نگه‌داشته شود، می‌توان آن‌ها را در دمای ۲ تا ۸ درجه سانتی‌گراد (۳۶ تا ۴۶ درجه فارنهایت) ذخیره کرد. البته تولیدکنندگان چینی هنوز در مورد توزیع واکسن تولیدی خود برنامه‌ای را ارائه نکردند.

بیش از یک‌میلیون نفر در چین واکسن‌های آزمایشی را تحت تایید استفاده اضطراری دریافت کرده‌اند. سوال کارشناسان بهداشت در حال حاضر این است، اکنون‌که شیوع کرونا تا حد زیادی در مرزهای چین تحت کنترل است، چرا چین در چنین مقیاس گسترده از واکسن استفاده می‌کند.

مقامات بهداشت پیش ‌از این گفته بودند که چین می‌تواند تا پایان سال جاری ۶۱۰ میلیون دوز واکسن تولید کند و سال آینده تولید خود را تا یک میلیارد دوز افزایش دهد.

استان جیانگ سو، اعلامیه خرید واکسن از سینوواک (Sinovac) و سینوفارم (Sinopharm) را برای واکسیناسیون استفاده اضطراری صادر کرد.

مقامات استان سیچوان در غرب که حدود ۸۵ میلیون نفر جمعیت دارد روز دوشنبه اعلام کردند که هم‌اکنون واکسن خریداری می‌کنند. یک روزنامه رسمی در استان آن‌هویی، جنوب شرقی پکن گفت که یک گروه محلی با صدور اطلاعیه‌ای برای دریافت واکسن ثبت‌نام می‌کند. در اطلاعیه‌های سیچوان و آن‌هویی گفته‌شده است که هزینه واکسیناسیون در دو مرحله، در کل ۴۰۰ یوان (۶۰ دلار) است.

لازم به ذکر است که واکسن‌های سینوواک و سینوفارم برای استفاده اضطراری در ماه جولای تایید شده‌اند.

در ماه اکتبر، استان ژجیانگ در جنوب شانگهای واکسیناسیون عمومی را تحت مجوز استفاده اضطراری ارائه کرد. در این گزارش آمده است افرادی که در معرض خطر قرار دارند از اولویت برخوردار هستند.

در ماه نوامبر، سینوفارم گفت: تقریبا یک‌میلیون نفر واکسن این شرکت را دریافت کرده‌اند.

در ماه سپتامبر، مدیرعامل سینواک گفت که حدود ۳۰۰۰ کارمند این شرکت واکسینه شدند همچنین این شرکت ده‌ها هزار دوز واکسن در اختیار دولت شهر پکن قرار داده است.

توسعه‌دهندگان هنوز اعلام نکرده‌اند که واکسن‌های آن‌ها چقدر موثر بوده و عوارض جانبی احتمالی دارد یا خیر.

شرکت سینوفارم در ۱۰ کشور ازجمله امارات متحده عربی، مصر، اردن، پرو و ‌آرژانتین با حدود ۶۰ هزار داوطلب آزمایش‌های بالینی در دست انجام دارد. این شرکت دو تاسیسات در چین ساخته است که قادر به تولید ۲۰۰ میلیون دوز در سال است.

سینوواک آزمایش‌هایی در برزیل، ترکیه و اندونزی انجام می‌دهد. جدیدترین اطلاعات منتشرشده از آندر مجله علمی لنست (Lancet) نشان داد که نامزد آن نسبت به کسانی که از کووید-۱۹ بهبودیافته‌اند، میزان پادتن‌های کمتری را در افراد تولید می‌کند. این شرکت پیش‌بینی کرده است که می‌تواند تا فوریه یا مارس سال آینده چند صد میلیون دوز واکسن تولید کند.

تولیدکننده دیگر کانسینو (CanSino)، در حال آزمایش واکسن در روسیه، پاکستان و مکزیک و مشارکت در کشورهای آمریکای لاتین است. واکسن آن‌که به‌طور اضطراری برای ارتش چین استفاده‌شده است، از یک آدنو ویروس بی‌ضرر برای انتقال ژن‌ها به سلول‌های انسان برای ایجاد پاسخ ایمنی استفاده می‌کند.

شرکت چهارم، Anhui Zhifei Longcom Biologic  نیز آزمایش‌های مرحله نهایی را در سراسر چین انجام می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی کروناویروس واکسن کرونا همه باهم علیه کرونا استفاده اضطراری توسعه دهندگان برای استفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

مسعود قادر معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگاران حوزه کشاورزی خبرگزاری صدا و سیما،  با اشاره به موفقیت دانشمندان جوان ایرانی در تولید واکسن ORT با بالاترین استانداردهای جهانی اظهار داشت: دستاوردهای چنین موفقیتی تنها به بی نیازی از واردات یک نوع واکسن محدود نمی شود و در عمل، دانش و توان تولید انواع واکسن های جدید را نیز به همراه دارد و از همین رو، به موازات این امر، تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد نیز در دستور کار قرار گرفت و مراحل مختلف آن با موفقیت سپری شده است.

وی با اشاره به سهم موثر و مفید موسسه رازی در حفظ سلامت و تامین امنیت غذایی کشور، به تشریح سابقه تولید انواع واکسن های دامی اشاره کرد و گفت: سهم بزرگی از تامین و حفظ سلامت انواع مواد غذایی، به ویژه در زمینه گوشت و لبنیات به لطف زحمات و تلاش های دانشمندان گمنام موسسات تامین کننده واکسن ها، از جمله موسسه رازی بوده و در حال حاضر نیز، تحقیقات برای تولید واکسن های نوین و چندگانه با جدیت ادامه دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

معاون کنترل و تضمین کیفیت موسسه رازی با بیان خطرات و تهدیدات دائمی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان برای صنعت طیور کشور، تصریح کرد: این بیماری بطور مداوم صنعت طیور و حتی انواع پرندگان را تهدید می کند و به دلیل حضور پرندگان مهاجر در نقاط مختلف کشور، جلوگیری از ورود آن غیر ممکن است.
وی افزود: از همین روز تولید واکسن برای غلبه بر این بیماری اهمیت بسیاری دارد و خوشبختانه دانشمندان جوان ایرانی موفق شدند با روش ژنتیک معکوس به سویه این واکسن دست یافته و مراحل تولید آن را سپری کنند.

قادر با بیان اینکه تحقیقات در این زمینه با جدیت ادامه دارد، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی انجام شده، با تکمیل مراحل آزمایش و طی مراحل قانونی، این واکسن در یک سال آینده به تولید خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دستکم نیمی از انواع واکسن های جدید حوزه دام و طیور در داخل کشور و در موسساتی مانند موسسه رازی تولید می شود، تصریح کرد: دانش فنی برای گسترش تولید در دسترس است و می توانیم بطور کامل نیازهای کشور را در داخل تولید کنیم.
معاون موسسه رازی با اشاره به پیچیدگی های صنایع دارویی و بیولوژیک در سطح جهان، تصریح کرد: کشورهای دارای این دانش به هیچ وجه دوست ندارند با کشورهای دیگری از جمله ایران همکاری کنند و حتی از ارائه کوچکترین خدمات یا فروش تجهیزات خودداری می کنند، اما ما می توانیم بدون کمک آنها پیش برویم.

دکتر قادر با بیان اینکه یکی از عمده ترین موضوعاتی که باعث کندی پیشرفت این دانش می شود، فرسودگی تجهیزات است، از شرکت ها و صنایع داخلی خواست برای تامین نیاز موسسات سرم سازی اقدام کنند و گفت: ما از شرکت های سازنده تجهیزات می خواهیم که وارد این عرصه شوند و آماده ایم اطلاعات اولیه و نیازهای خود را به آنها ارائه کنیم تا این تجهیزات را در داخل کشور تولید کنند و در اختیار موسسات بگذارند.

وی از مردم و به ویژه مصرف کنندگان واکسن ها خواست با مطالبه محصول با کیفیت ایرانی، سیاستگذاران، مدیران و مسئولان در عرصه های مختلف را به حرکت در مسیر تولید بهترین و جدیدترین محصولات در داخل کشور تشویق کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • شرکت عمران شهر جدید پردیس از سازندگان متعهد حمایت می‌کند
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند