Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها به منظور صیانت از حقوق ملت ایران ضرورت اساسی دارد. - اخبار استانها -

شهریار حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با بیان اینکه طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها از سه ماه گذشته در دستور کار  کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی قرار داشت اظهار داشت: تا پیش از این تنها شورای عالی امنیت ملی، محور بحث‌های برجامی بود اما اکنون مجلس نیز به این موضوع به‌طور جدی وارد کرده است تا مجلس به موضوع، پیامدها و ابعاد برجام بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مصوبات شورای عالی امنیت ملی باید به تأیید مقام معظم رهبری برسد و پس از تأیید مقام معظم رهبری به قانون تبدیل شود گفت: با ورود مجلس به این موضوع راهبردی، کمیسیون تخصصی امنیت ملی و سیاست خارجی محور کار است تا طرف‌های مقابل برجام به تعهداتشان پایبند شوند.

 وی با بیان اینکه شهادت شهید فخری‌زاده به تصویب این طرح سرعت بخشید افزود: این طرح در سه ماه گذشته در دستور کمیسیون امنیت ملی بود و کار کارشناسی با حضور دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان انرژی اتمی، وزارت خارجه، وزارت دفاع، دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، ریاست مجلس و کمیسیون‌های مختلف مجلس بر روی این طرح انجام شده است و بعد از تصویب این طرح در مجلس باید توسط شورای نگهبان تصویب شود تا به شکل قانون درآید و لازم‌الاجرا شود.

ایزدی: وقاحت امروز اروپایی ها نتیجه واکنش انفعالی دولت به خروج آمریکا از برجام استواکنش ظریف به اظهارات همتای آلمانی؛ دست از نقض برجام و رفتارهای شرورانه بردارید5 رهیافت مواجهه با برجام در ایران و آمریکا/ بایدن چه می‌گوید، روحانی چه‌نظری دارد، معنای طرح مجلس چیست؟

 

حیدری گفت: در این طرح به هر کدام از کشور‌های عضو، اجازه داده می‌شود که در صورتی که موضوعی را به عنوان نبود پایبندی اساسی بقیه اعضا تشخیص دهند،  متناسب با این تشخیص، تعهدات خود را در برجام کاهش دهند و این حق برای اعضا در برجام دیده شده است و یکی از ویژگی‌های این طرح، ضمانت اجرایی آن است و بر این اساس اگر مسئولان اجرایی به نحوی استنکاف از اجرای آن کنند به حبس تعزیری از 5 تا 10 سال و حداکثر 20 سال متناسب با نوع و میزان جرمی که مرتکب شده‌اند محکوم می‌شوند.

وی با اشاره به یکی دیگر از مواد این طرح افزود: مجلس شورای اسلامی بر رفتار دولت و آژانس نظارت می‌کند و در صورتی که همکاری‌ها در قالب برجام پیش برود این روند از سوی ایران هم مانند گذشته ادامه پیدا خواهد کرد و در غیر این صورت ایران هم در یک ماه، داوطلبانه از پروتکل الحاقی خارج می‌شود.

نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به شهادت دکتر فخری‌زاده اظهار کرد: این اقدام تروریستی به طور قطع از سوی آمریکا، اسرائیل و عربستان طراحی و پشتیبانی مالی شده است.

حیدری با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران اکنون به دنبال روشن شدن ماهیت این کار و چگونگی اقدام و برنامه‌هایی است که منجر به این  ترور شده است بیان کرد: بعد از شفافیت به طور قطع ایران انتقام سختی را از طراحان این اقدام تروریستی خواهد گرفت.

انتهای پیام/833/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برجام امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی کمیسیون امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان

گروه کاری بررسی دوره‌ای شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد برای بررسی گزارش‌های حقوق بشری افغانستان برای چهارمین بار در هفته‌ آینده نشست برگزار می‌کند.

این نشست قرار است روز دوشنبه، ۱۰ ثور، در جینوا برگزار شود.

افغانستان یکی از ۱۴ کشوری است که توسط این گروه سازمان ملل متحد، از تاریخ ۱۰ تا ۲۱ ماه جاری تحت بررسی قرار می‌گیرد.

بربنیاد اعلامیه‌ شورای حقوق بشر، اسنادی که براساس آن بررسی صورت می‌گیرد، شامل «گزارش ملی کشور تحت بررسی، گزارش گروه‌ها و کارشناسان مستقل حقوق بشر، معلومات نهادهای حقوق بشری و گروه‌های جامعه‌ مدنی می‌شود.»

پنجاه‌وپنجمین نشست سالانه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در اوایل ماه حوت سال گذشته برگزار شده بود.

در آن نشست گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در افغانستان، گزارش خود را ارایه کرد.

در گزارش او نقض سیستماتیک و گسترده حقوق بشری زنان و دختران و اقلیت‌های قومی و مذهبی از سوی طالبان بازتاب یافته بود.

ریچارد بنت در آن گزارش خواستار بررسی جنایات طالبان علیه زنان در دادگاه‌ بین‌المللی لاهه شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • نشست شورای امنیت سازمان ملل برای تحولات افغانستان
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست