Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا ملک پور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، اظهار کرد: مهمترین وظیفه دانشجو تحصیل علم و تولید علم است، ولی با توجه به شرایط امروزی، دانشجو باید در کنار تحصیل علم، قدرت تحلیل مسایل روز و موضع گیری مناسب و معقول در برابر اتفاقات را داشته باشد و بتواند تحلیل خوبی از وضعیت کشور ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره پیشگام بودن دانشجوی امروزی در مسائل اقتصادی جامعه، اظهار کرد: اتفاقا مهمترین کار دانشجو، تحصیل علمی است که بتواند مشکلات جامعه را حل کرده و موجب کارآفرینی و تولید ثروت در کشور شود. در گذشته دانشجویان و نخبگان علاقمند به کسب مدرک و اشتغال در کارهای دولتی بودند، ولی خوشبختانه دانشجویان امروزی، در امر تولید ثروت از علم پیشرو بوده و شاهد بروز کسب و کارهای نوپا، شرکت‌های دانش‌بنیان و برگزاری استارتاپ‌های دانشجویی جذاب و بدیع هستیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر، تصریح کرد: باید توجه شود که نظام مقدس جمهوری اسلامی یکی از مردمی‌ترین نظام‌ها در چند قرن اخیر است که برقراری نظام، تثبیت و اقتدار آن ثمره خون پاک شهدا است. اتفاقا وظیفه دانشجو در این دوران سنگین‌تر از قبل بوده و بایستی خطرات و آسیب‌هایی که ممکن است نظام را تهدید کند، شناسایی کرده و با بصیرت و دانش با آنها مقابله کند.

وی افزود: یکی از مهمترین فاکتورهایی که امنیت و اقتدار نظام را بیمه می‌کند، ارتقای توان علمی کشور است که به دست دانشگاهیان و دانشجویان محقق می‌شود.

ملک‌پور اضافه کرد: داشتن استقلال رای و تفکر مستقل و انتقادی به عنوان یک ضرورت در زندگی شناخته می‌شود. لازمه داشتن فاکتورهای مذکور برای یک دانشجو به دو عامل بستگی دارد، اول؛ اعتماد به فضای دانشگاه به عنوان محیطی سالم و آزاد برای بیان دیدگاه‌های علمی و فرهنگی و دوم؛ رشد و پرورش تفکر مستقل دانشجو، با شناخت علمی و عمیق محیط پیرامون خود است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر، ادامه داد: در دهه‌های مختلف بعد از انقلاب با تغییر هر یک از این عوامل، استقلال فکری و تفکر منطقی دانشجویان دچار تغییر شده است. ولی امروزه با فضاسازی مناسب و معقولی که در دانشگاه‌ها صورت گرفته است، شاید به جرات بتوان گفت که یکی از خروجی‌های اصلی آموزش عالی، پرورش دانشجویانی با روحیه مطالبه‌گری و انقلابی است.

ملک‌پور گفت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های دانشگاه ایجاد فرهنگ دانشگاهی تاثیرگذار و تربیت انسان‌هایی با فرهنگ و هویت آکادمیک و دانشگاهی است که دانشجو با ورود به فضای جدید، با فرهنگ‌های متفاوت و متنوع روبرو می‌شود که نحوه برخورد او با این فرهنگ ها، موجب شکل‌گیری هویت دانشگاهی و شخصیت اجتماعی او می‌شود.

وی تصریح کرد: مطمئنا فردی که قبل از ورود به دانشگاه، دارای سازمان درونی پویا و با ثبات بوده و نسبت به اهدافی که دارد، تعهد لازم را در خود به وجود آورده است، محیط دانشگاه فضایی ایجاد می‌کند که نسبت به اتفاقات جامعه و محیط پیرامون با انگیزه و قدرت تحلیل بالا، نقش خود را به عنوان یک انسان دانشگاهی به خوبی ایفا کند. ولی اگر دانشجو نسبت به مسائل سطحی برخورد کرده و دچار بحران هویتی باشد، در موضع گیری‌ها و تصمیم گیری‌های خود ضعیف عمل کرده و دچار بی ثباتی می شود.

ملک‌پور خاطر نشان کرد: البته در این مقوله محیط دانشگاه و نحوه رفتار اساتید نیز بسیار موثر است و مثبت بودن این فضا می‌تواند به توسعه هویت دانشجویان بسیار کمک کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر، اظهار کرد: برخوردهای سلبی در تمامی بخش‌های جامعه موجب سرکوب شدن استعدادها و سوق دادن افراد به بی توجهی و محافظه کاری می‌شود. در دانشگاه نیز اگر این نوع برخورد با دانشجو صورت گیرد، علاوه بر بی تفاوت شدن دانشجو نسبت به دانشگاه و اتفاقات جامعه، موجب افت تحصیلی او نیز می‌شود. ولی رفتارهای توام با حفظ احترام و پاسخ دادن به سوالات و ابهامات با دلیل و استدلال موجب رشد و اثربخشی فضای فرهنگی دانشگاه و تربیت دانشجویان با نشاط و مسئولیت پذیر می‌شود.

ملک‌پور با ارائه راهکار برای حساس شدن دانشجو نسبت به جامعه، گفت: دانشجو سرمایه کشور است و بایستی از ایده و فکر او در حوزه‌های مختلف استفاده شود. یکی از راهکارهای مناسب برای مشارکت مسئولانه و جسورانه دانشجویان در مسائل جامعه، ایجاد فضای نقد سازنده و ترجیح دادن منافع عمومی به منافع فردی و جناحی است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر یکی از مهم‌ترین مطالبه رهبر معظم انقلاب از دانشگاه و دانشجویان، راه اندازی کرسی‌های مناظره، نقد و نظریه‌پردازی است. با برگزاری این کرسی‌ها، که خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این زمینه پیشرو است، دانشجویان می‌توانند در جمع نخبگان، راجع به مسایل مهم کشور اظهارنظر کرده و با نظرهای موافق و مخالف خود به مواجهه علمی و منطقی بپردازند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر، افزود: با توجه به اینکه فعالیت عمده فرهنگی و سیاسی دانشگاه در انجمن‌ها و تشکل‌ها اتفاق می‌افتد، حضور دانشجو در این گروه‌ها تاثیر عمده‌ای بر شکل‌گیری رفتار و هویت او داشته  و موجب بروز و رشد خلاقیت‌های فرهنگی و اجتماعی و تقویت قدرت نقد و  قدرت تحلیل مسائل جاری کشور می شود. البته انتخاب نوع تشکل باید به صورت آگاهانه و همراه با مطالعه صورت گیرد تا دانشجو موجب ابزار دست احزاب و جناح های سیاسی نشود. حضور آگاهانه در تشکل‌ها باعث می شود دانشجو با فضای نقد آشنا شده و متناسب با استعداد خود، توان و قدرت تحلیل خود را ارتقا بخشد.

وی با اشاره به اینکه تحصیل در مدرسه و دانشگاه کلاً متفاوت است، تصریح کرد: در مدرسه، کلا محوریت آموزش با معلم هست و بیشترین تاکید بر روی بعد آموزشی دانش آموزان است. تنها سعی دانش آموز در این محیط یاد گرفتن تمامی دروس و سرفصل‌های آموزشی است و دلهره و استرس‌های کنکور نیز یکی از بزرگترین چالش‌های دانش آموز در این مقطع است.

ملک‌پور ادامه داد: در دانشگاه، استاد علاوه بر اینکه مطالب آموزشی را به دانشجو یاد می‌دهد، با رفتار مناسب خود می‌تواند الگو دهنده مسیر زندگی دانشجو باشد و هرچه این رابطه فراتر از سرفصل‌های درسی باشد، خروجی آن بیشتر خواهد بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آذرشهر،  در خصوص  اینکه آیا دانشجو حق پرسشگری و انتقاد از استاد را دارد یا نه؟ گفت: پرسشگری و مطالبه‌گری جزء ویژگی‌های اصلی یک دانشگاه پویا و بانشاط است. البته باید توجه کرد که در دانشگاه اصل بر تحصیل علم و دانش است و در تمامی موارد باید جایگاه دانشگاه، استاد و دانشجو حفظ شود. استادی در انجام وظایف خود موفق است که همیشه با سعه صدر مشتاق شنیدن مطالبات و دغدغه های دانشجو باشد.   

ملک‌پور خاطرنشان کرد: متاسفانه علیرغم تأکیدات مقام معظم رهبری و مسئولان دانشگاه‌ها، وضعیت برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها مناسب و مطلوب نبوده و این امر تا حد زیادی مغفول مانده است. عوامل متعددی در این زمینه تاثیر گذار هستند، از جمله؛ عدم آموزش مناسب به دانشجویان و واهمه آنها از اظهار عقیده آزادانه. در حالی که گسترش برگزاری این کرسی‌ها در دانشگاه از ضروریات بوده و موجب می‌شود که دانشجو از برخورد سطحی و هیجانی با مسائل دوری گزیده و به دنبال استدلال برای تایید و نفی نظرات سازنده باشد.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1082825 برچسب‌ها رسالت دانشجو هویت دانشجویی استارت آپ دانش بنیان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی رسالت دانشجو هویت دانشجویی استارت آپ دانش بنیان قدرت تحلیل تحصیل علم ملک پور کرسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای دانشجو زندان نیست!

طی روزهای گذشته شاهد گسترش اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی بوده‌ایم در حالی که واکنش سیاستمداران غربی نسبت به این جریان فزاینده، سرکوب و خفقان و دستگیری بیش از ۹۰۰ دانشجو بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در قرن ۲۱ و با ظهور نظم نوین جهانی، سیاست‌های دوگانه حکام غرب و آزادی بیان دروغینی که همیشه داعیه‌دار آن بوده‌اند، به وضوح در نگاه جهانیان تصویر می‌شود. چندین ماه از یورش و نسل‌کشی صهیونیست‌ها می‌گذرد و در هفتمین ماه از آغاز طوفان‌الاقصی در سرزمین‌های اشغالی، جوانان قاره سبز و آمریکا نیز در حمایت از فلسطینیان به‌پاخواسته‌اند.

سال‌ها پیش مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در نامه ای خطاب به جوانان غربی نوشتند: «تعامل شرافت‌مندانه با جهان اسلام را پی‌ریزی کنید؛ اگر مسائل دردناک برای چاره‌اندیشی و محملی برای هم‌فکری فراهم نکند، خسارت دوچندان خواهد شد»؛ همچنین ایشان در سوالی انتقادآمیز پرسیدند: «چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟».

اکنون ۸ سال از پیام رهبری به جوانان غربی می‌گذرد و رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌کنند بیش از ۳۰ دانشگاه این کشور به صحنه اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی و جنایات آن در غزه تبدیل شده است؛ اگرچه این اعتراضات فقط به دانشجویان ختم نشده و حمایت اساتید را نیز دربرداشته که منجر به دستگیری، عزل و محدود شدن آن‌ها شده است.

گرینبلات، سیاستمدار و مشاور اوباما اخیراً طی اظهارات عجیبی مدعی شده که ‏دانشجویان معترض آمریکایی نیروهای نیابتی ایران هستند! جملات مضحکی که قبل از این رهبر انقلاب (مدظله‌العالی) در دیدار با جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان در آبان سال گذشته به آن اشاره کرده و فرمودند «لابد این اجتماعات کار بسیج لندن و بسیج پاریس است!».

اعتراضات ضدصهیونیستی از تگزاس تا کالیفرنیا

حسین زنده‌بودی، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس در این باره به خبرنگار ایمنا می‌گوید: روند تاریخ در این ۵۰ سال اخیر بسیار تغییر کرده، به‌طوریکه خیلی قبل‌تر رسانه‌های محدودی مثل نیویورک تایمز و بی‌بی‌سی وجود داشتند، اما اکنون با گسترش فضای مجازی، رژیم صهیونسیتی دیگر قادر به بایکوت خبری جنایات خود نیست؛ وگرنه چه کسی گمان می‌کرد که مردم غزه بتوانند در این مدت طولانی درمقابل جنایات صهیونیست‌ها دوام بیاورند و مقاومت کنند؟

وی ادامه می‌دهد: در همان اوایل جنگ فلسطین شاهد بودیم که ۳۳ تشکل دانشجویی دانشگاه هاروارد آمریکا با امضای بیانیه‌ای در همبستگی با مردم غزه، رژیم «اسرائیل» را بابت تجاوزات و تعرضات ۷۵ ساله به مردم فلسطین، مسئول حملات حماس دانستند؛ همچنین رئیس این دانشگاه «خانم کلودین گی» را نیز به علت اتهامات یهودستیزی و نژادپرستانه برکنار کردند.

زنده‌بودی تصریح می‌کند: اکنون می‌بینیم اعتراضات ضدصهیونیستی در آمریکا از تگزاس تا کالیفرنیا شکل گرفته و دانشجویان به‌پاخواسته‌اند؛ این ابراز درد و واکنش جهانی علیه ظلم اسرائیل، به علت همان ذات و فطرت انسانی است که مخالف خشونت‌ها و غاصب‌گری‌ها و کشتارها است؛ این حرکت را می‌توان نقطه عطف جنبش دانشجویی در غرب دانست.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به رفتارهای متناقض برخی سلبریتی‌های ایرانی و خارجی در قبال اتفاقات مشابه در ایران و آمریکا توضیح می‌دهد: در سال ۱۴۰۱ و طی اغتشاشاتی که در ایران شکل گرفت، برخی با هشتگ «جای دانشجو زندان نیست» و «دانشگاه پادگان نیست»، هیاهو درست کردند، اما در این چندماه نسبت به جنایاتی که در حق مردم فلسطین صورت گرفت، هیچ سخنی نگفتند و هیچ توییت اعتراضی نزدند.

وی یادآور می‌شود: دو سال گذشته خانم آنجلیا جولی در حمایت از زنان ایران با راه‌اندازی کمپین و صدور بیانیه از اغتشاشات حمایت کرد، اما اکنون هیچ حمایتی از اعتراضات دانشجویان آمریکایی توسط این افراد نمی‌بینیم.

همبستگی جهانی دانشگاهیان در حمایت از فلسطین

محمد رضا جلالی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی اصفهان و دبیر شورای تبیین مواضع بسیج استان نیز به خبرنگار ایمنا می‌گوید: امروز پول مردم آمریکا در راه جنایت علیه مردم غزه خرج می‌شود و خداوند از دل همان کشورهایی که در مسیر ظلم قرار دارند قیام‌هایی را شکل می‌دهد که علیه این جنایات برخیزند؛ زیرا به قول حاج قاسم سلیمانی «هر کسی که تیری به این نظام بزند ضربه‌اش را می‌خورد.»؛ اکنون آمریکا و کشورهای متخاصمی که سال ۱۴۰۱ علیه مردم ما و در داخل دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی و فتنه کردند تا دانشجویان و مردم را بشورانند، دقیقاً همین اتفاق را در دانشگاه‌های خود تجربه می‌کنند.

وی در خصوص حمایت از جریانات ضدصهیونیستی و دانشجویی در غرب ادامه می‌دهد: مسئله فلسطین در قالب یک گفتمان فراگیر درحال گسترش است؛ مباحثی در بین دانشجویان شکل می‌گیرد و اساتید و افراد صاحب‌نظر رفته‌رفته و به طرق مختلف اظهار نظرهایی می‌کنند؛ بحتی برخی گفته‌اند دانشجویان اخراجی معترض دانشگاه‌های آمریکایی را در دانشگاه‌های ایران می‌پذیریم؛ از طرفی حمایت‌های رسانه‌ای از جمله ایمیل زدن به اساتید دانشگاه‌های خارج جهت همبستگی بیشتر، موثر خواهند بود.

سرکوب اعتراضات دانشجویی از هراس گسترش آن در جوامع غربی

شایان ترکمانی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران به خبرنگار ایمنا می‌گوید: دو نگرش درخصوص اعتراضات دانشجویان در غرب وجود دارد؛ یکی نگاه صرفاً انسان‌دوستانه و ضدنژادپرستی این خیزش است و نگاه دیگر که نگرش منطقی‌تری است و می‌توان از آن به‌عنوان بیداری جوانان غرب یاد کرد، حرکت مردم دنیا به سمت نور هدایتی است که نشات گرفته از انقلاب اسلامی سال ۵۷ است و اکنون درحال آزادسازی افکار جهانیان از سلطه پروپاگاندای رسانه‌ای غرب بوده و نوید پیروزی نهایی مستضعفین جهان را می‌دهد.

وی درمورد تأثیر دانشگاه در تحولات اخیر ادامه می‌دهد: همیشه شاهد بودیم که هر حرکت و جریانی در جامعه آغاز می‌شود، مبدا آن دانشگاه بوده و این قشر نخبگانی هستند که قدرت راهبری جامعه را دارند و سرکوب تند و خشن اعتراضات دانشجویی در آمریکا و اروپا نیز به همین علت است؛ حاکمان غربی از این می‌ترسند که این بیداری و خیزش دانشجویان باعث شود که دیگر آحاد جامعه نیز بیدار شوند.

ترکمانی اظهار می‌کند: این جنبش دانشجویان آمریکا کاملاً یک حرکت ایدئولوژیک و آرمان‌گرایانه و در راستای برقراری عدالت در دنیا است که رگه‌های این آرمان‌خواهی در شعارهایشان دیده می‌شود.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در راستای حمایت از دانشجویان غربی اضافه می‌کند: از تمامی ملل و اقشاری که در مقابل ظلم و استکبار بایستند حمایت می‌کنیم و تمام دانشجویانی که علیه ظلم قیام کردند را درکنار و همرزم خود می‌بینیم؛ تمامی دانشجویان مسلمان نیز از این جریان، حمایت معنوی می‌کنند و باید بتوانیم حمایت‌های دیپلماتیک و همکاری‌های مشترکی نیز داشته باشیم؛ چون هدف و آرمان ما یکی است و باید با روشنگری پیام این اعتراضات را به همه جهان مخابره کرد.

راهپیمایی اربعین و بیداری ملت‌های جهان

مرضیه کردی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه قم به خبرنگار ایمنا می‌گوید: در سالیان اخیر شاهد یک حرکت جمعی گسترده در خلاف جریان استکبار جهانی و بیداری مردم جوامع مختلف هستیم که یکی از جلوه‌های اصلی این ادعا راهپیمایی اربعین است.

وی ادامه می‌دهد: روزبه‌روز مکتب و قیام حسینی (ع) نه فقط در بین شیعیان بلکه در بین همه ملت‌ها درحال تکثیر است و مبارزه با ظلم و استکبار جهانی به یک حرکت عمومی تبدیل شده است.

کردی بیان می‌کند: همین مراسمات پرشور اربعین بود که حقیقت را به جهانیان رساند و اکنون دانشجویان غرب نیز برای مظلومیت مردم غزه قیام کرده‌اند.

غرب، دروغ ها و وعده های پوشالی

مهدی شیری، کارشناس ارشد مطالعات فرهنگی و مدیر روابط عمومی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا می‌گوید: غریب به ده سال از نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان اروپا و آمریکا می گذرد، نامه ای که ایشان در آن اشاره به قلبهای زنده و هوشیار آنها دارند و سیاستمداران غربی را مورد خطاب قرار نمی دهند چرا که می فرمایند آنها مسیر سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده اند، ایشان در ادامه به چهره اسلام و تصویری که برای آن ترسیم کرده اند و تلاشی که غرب برای اینکه اسلام را دشمنی ترسناک جلوه دهد مطالبی را بیان کردند.

وی اضافه میکند: ایشان در ادامه می فرمایند از شما جوانان می خواهم اجازه ندهید با چهره پردازی های موهن و سخیف، بین شما و واقعیت، سد عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی ادامه میدهد: حالا با گذشت ده سال از این نامه و توصیه های معظم له می بینیم که جوانان دانشجو و قشر فرهیخته و علمی در اروپا و آمریکا دیگر نمی توانند در برابر جنایات وحشیانه و اقدامات ضد بشری و جنون آمیز رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی بی تفاوت و ساکت بنشینند و امروز دفاع جانانه دانشجویان و اساتید دانشگاه هاروارد و کلمبیا از مردم مظلوم و بی دفاع غزه نشانه ای از تاثیر و نفوذ کلام مقام معظم رهبری نه در منطقه بلکه در سراسر جهان است و امید است تمام دانشگاهیان در غرب و سراسر جهان از خواب غفلت برخیزند و به این موج همگانی بپیوندند.

شیری در انتها تاکید میکند: کسانی که همیشه در تریبون ها و تبلیغات انتخاباتی خود دم از رعایت حقوق بشر می زدند امروز با ورود ماموران پلیس به دانشگاه ها و دستگیری و بازداشت دانشجویان و اساتید خود به طرز فجیع و در اوج بی احترامی مهر تاییدی بر دروغ ها و وعده های پوشالی خود زدند.

کد خبر 749210

دیگر خبرها

  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • امنیت و اقتدار کشور مرهون خون پاک شهدا است
  • امنیت و اقتدار کشور محصول قدرت و سلامت نیروهای مسلح
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • دانشگاه‌ها؛ پاشنه آشیل دولت آمریکا / عملیات وعده صادق نتیجه اقتدار علمی ایران است   
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • جای دانشجو زندان نیست!