Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس تولید کوره‌های قوس الکتریکی ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولادمبارکه گفت: در سالی که این شرکت تولید 7.2 میلیون تن فولاد را سرلوحۀ کار و هدف خود قرار داده است، دست‌یابی به این رکورد بسیار ارزشمند محقق شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از فولاد مبارکه، بهنام ادیبی اظهار کرد: زمان تخلیه به ۶۹ دقیقه و مصرف انرژی الکتریکی به ۴۸۵ کیلووات ساعت بر تن مذاب کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیش از این نیز در تاریخ ۲۹ آبان ماه، رکورد ۲۰ ذوب در کوره شماره ۲ فولادسازی محقق شده بود.

همچنین عبدالرحیم ذوالفقاری، کارشناس برق و ابزار دقیق کوره‌های قوس نیز ضمن تأکید بر نقش پایش مداوم پارامترها توسط مجموعه تولید و تعمیرات گفت: در این راستا، توان الکتریکی کوره با در نظر گرفتن ظرفیت ترانسفورماتور افزایش یافت و نقطه بهینه کاری کوره با همفکری همکاران به نحوی تعیین شد که تمامی تجهیزات جانبی پذیرای این افزایش ظرفیت باشند.

مهدی آریافر، مسئول ذوب کوره فولاد مبارکه نیز اظهار کرد: با ایجاد تعادل بین سیستم شارژ آهن اسفنجی و توان الکتریکی و حرارتی کوره، حداکثر استفاده از منابع موجود و زمان‌های کاری کوره میسر شد و رکورد فوق به دست آمد.

مسعود آقانژاد، شیفت فورمن کوره‌های قوس الکتریکی نیز به حداقل رساندن زمان‌های آماده‌سازی بین ذوب کوره در این روز و همراهی چهار تیم کاری کوره در دست‌یابی به این مهم را مورد تأکید قرار داد و گفت: این رکورد نتیجه تلاش و همدلی همه همکاران در خصوص کنترل مواد ورودی، کنترل فرایند ذوب‌گیری، آماده‌به‌کاری تجهیزات و کاهش توقفات آماده‌سازی کوره است.

بهنام ادیبی در پایان ضمن تشکر از رؤسای واحدها، کارشناسان تولید و تعمیرات و دفتر فنی کوره‌های قوس، هماهنگ‌کننده‌ها و شیفت فورمن های تولید ناحیه، اپراتورهای کاردان و باانگیزه خط تولید، کارکنان واحدهای حمل سرباره و آماده‌سازی پاتیل مذاب و همچنین مجموعه کارکنان واحدهای پشتیبانی، ستادی و پیمانکاری در ناحیه فولادسازی، ابراز امیدواری کرد با حفظ و تقویت کار تیمی صورت‌گرفته، موفقیت به‌دست‌آمده تثبیت و به سایر کوره‌ها گسترش یابد.

کد خبر 459748

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فولاد فولاد مبارکه شرکت فولاد مبارکه اصفهان شرکت فولاد مبارکه رکوردشکنی کوره های قوس فولاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کوره های قوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D

به گزارش خبرگزاری مهر، این ابزار بسیار انعطاف‌پذیر بوده و استفاده از آن آسان است و می‌توان آن را برای استفاده در یک دستگاه پوشیدنی برای کمک به یک حفظ یک رژیم غذایی خاص شخصی‌سازی کرد. جزئیات این پروژه در مقاله‌ای در ACS Applied Nano Pathers منتشر شده است.

ویتامین‌های C و D ریز مغذی‌هایی هستند که در مسیرهای متابولیکی درگیر در مبارزه با ویروس‌ها و باکتری‌ها نقش مهمی داشته و در سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار هستند. نظارت بر این ویتامین‌ها از این نظر مهم است که سطح ویتامین‌ها را در بدن در محدوده مشخصی حفظ می‌کند.

با این حال، روش‌هایی که در حال حاضر برای این کار در دسترس است، نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی پرهزینه دارد که توسط متخصصان باید استفاده شود. این روش‌ها مستلزم جمع‌آوری نمونه خون هستند و زباله‌های خطرناک تولید می‌کنند. تشخیص و تجزیه و تحلیل هر دو ویتامین در یک نمونه به صورت همزمان زمان دشوار است.

برای ساده‌سازی فرایند، محققان انستیتوی فیزیک سائو کارلوس از منابع نسبتاً ارزان مانند کربن و پروتکل‌های سریع عملیاتی برای توسعه یک تراشه الکتروشیمیایی برای نظارت بر ویتامین‌های C و D استفاده کردند.

این تراشه یکبار مصرف است و حاوی دو حسگر بوده که هر یک از آن‌ها از جریان الکتریکی برای تشخیص ویتامین استفاده می‌کند. در مورد ویتامین C، این حسگر از نانوذرات کربنی به عنوان یک الکتروکاتالیست استفاده می‌کند. حسگر ویتامین D از نیترید کربن گرافیتی و نانوذرات طلا همراه با لایه ای از آنتی‌بادی‌های ۲۵(OH)D۳ ساخته شده است.

این تراشه به راحتی کار می‌کند. تمام کاری که کاربر باید انجام دهد این است که آن را به یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل کوچک شبیه به گلوکومتر وصل کند، نمونه‌ای از بزاق یا سرم خون را وارد آن کرده و منتظر بماند تا جریان الکتریکی نشان دهنده حضور و سطح ویتامین‌ها نمایش داده شود. نتیجه در کمتر از ۲۰ دقیقه بدست می‌آید.

تیاگو سرفیم مارتینز محقق کالج امپریال لندن می‌گوید: «با بی‌حرکتی گونه‌های الکتروشیمیایی فعال روی سطح یکی از حسگرها، ما توانستیم نیاز به برچسب و پروب‌های ردوکس را حذف کنیم و در نتیجه دستگاه را ساده کنیم و پیچیدگی تجزیه و تحلیل را کاهش دهیم. این کار باعث می‌شود تراشه به طور بالقوه کاربردی تر و کارآمدتر باشد، و این امکان را فراهم می‌کند تا مستقیماً در داروخانه و کلینیک‌ها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین به اندازه کافی انعطاف‌پذیر است که برای استفاده به عنوان یک دستگاه پوشیدنی مناسب باشد.»

کد خبر 6091264 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تلمبه ESP چاه شماره ۳۶۷ میدان اهواز در شرکت نفت و گاز کارون راه‌اندازی شد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • راه اندازی دوباره واحد پتروشیمی آبادان
  • آتش سوزی در پتروشیمی آبادان مهار شد
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D