Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک چهره سیاسی اصلاح طلب گفت: مشارکت حداکثری شرط لازم است اما کافی نیست بدین معنا که برای برنده شدن اصلاح طلبان لزوماً باید مشارکت بالا باشد اما تاکتیک اصلاح طلبان نیز مهم است.

«علی صوفی»، چهره سیاسی اصلاح طلب، در این باره که آیا لزوماً با مشارکت حداکثری، همواره اصلاح‌طلبان برنده انتخابات  خواهند شد یا خیر؟ به خبرنگار سیاسی برنا گفت: خیر، مشارکت حداکثری شرط لازم است اما کافی نیست؛ بدین معنا که برای برنده شدن اصلاح طلبان لزوماً باید مشارکت بالا باشد اما تاکتیک اصلاح طلبان نیز مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: اگر اصلاح طلبان تکثر کاندیدا هم داشته باشند مانند سال ۸۴ که در عین حال که میزان مشارکت بالا بود، باختند در حالی که در سال ۹۲ و در سال ۹۶ اصلاح طلبان، کاندیدای اصلاح طلب نداشتند اما روی یک کاندیدا اجماع کردند و پیروز انتخابات شدند چرا که مشارکت بالا بوده است.

او با تاکید بر این که شرط لازم این است که مشارکت مردم در انتخابات سال آینده ریاست جمهوری بالا باشد،  اظهار کرد: در عین حال اصلاح طلبان نیز باید با یکدیگر اجماع کنند و کاندیدای واحد معرفی کنند بنابراین در این صورت شانس پیروزی با اصلاح طلبان خواهد بود.

دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات در پاسخ به این سوال که آیا طبق تجربه این موضوع را عنوان می کنید؟ تصریح کرد: در این جا منطقی وجود دارد مبنی بر اینکه، یک سری آراء وجود دارد که آراء خاص جناح اصلاح طلب و اصولگرا محسوب می شود هر کدام از اینها درصدی از آرای مردم را دارند اگر انتخابات فقط جناحی باشد اصولگرایان برنده هستند، چون آنها پای صندوق رای خواهند آمد اما اصلاح طلبان نمی آیند در این صورت معمولاً اصولگرایان برنده هستند.

او بیان کرد: اما اگر انتخابات دو قطبی باشد همانطور که مطرح شد آن زمان آراء خاکستری وارد میدان خواهد شد از اینرو هرگاه آراء خاکستری پای صندوق رای آمد و جمع شدند، معمولاً این آرا به نفع اصلاح طلبان است گرایش آرای خاکستری یعنی کسانی که نسبت به دو جریان سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب بی تفاوت هستند به اصلاح طلبان نزدیکتر هستند تا محافظه کاران اصولگرا.

صوفی اضافه کرد: محافظه کاران خواستار حفظ مردم و وضع موجودند اما آرای خاکستری، را نمی خواهند چرا که خواهان تغییر وضع موجود هستند. از این رو اصلاح طلبان خواهان حفظ وضع موجود نیستند بلکه خواهان تغییر وضع موجود و اصلاحات هستند؛ حال ممکن است این تغییرات در حدی نباشد که آرای خاکستری را اقناع کند اما به هر حال وقتی که آرای خاکستری با اصلاح طلبان در زمینه تغییر وحدت نظر دارند، یقینا وقتی که آراء خاکستری پای صندوق رای بیایند و در انتخابات شرکت کنند به نفع اصلاح طلبان وارد می شوند. از این رو اینجاست که میگوییم اگر میزان مشارکت بالا باشد شانس اصلاح‌طلبان بالاتر از اصولگرایان است.۴

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصلاح طلبان در 1400 مشارکت حداکثری آرای خاکستری مشارکت بالا اصلاح طلبان اصلاح طلب شرط لازم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا

دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در پنسیلوانیا پیروز شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دونالد ترامپ و جو بایدن رئیس جمهور سابق و فعلی آمریکا در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها در ایالت پنسیلوانیا پیروز شدند.

براساس این گزارش، ترامپ در انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان در پنسیلوانیا 83/4 درصد آرا را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 67 نمایندگی دیگر از جمهوری خواهان برای شرکت در انتخابات نهایی به رئیس جمهور سابق برسد.

از سوی دیگر در جبهه دموکرات ها نیز، جو بایدن نیز توانست در انتخابات مقدماتی درون حزبی دموکرات ها در پنسیلوانیا، 93/1 درصد آرای دموکرات ها را به خود اختصاص داد تا بدین ترتیب 159 نمایندگی دیگر از دموکرات ها برای شرکت در انتخابات نهایی به وی برسد.

در همین حال، میانگین نظرسنجی های انجام شده نشان می دهد ترامپ با اختلاف اندک 0/4 درصدی نسبت به بایدن در ایالت هایی که رقابت تنگاتنگی بین نامزدها در آنجا وجود دارد، پیشتاز است.  

انتخابات مقدماتی درون حزبی جمهوری خواهان و دموکرات ها برای تعیین نامزد نهایی هر کدام از این احزاب در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر است.

ترامپ و جو بایدن، حدنصاب لازم از آرا برای نامزدی حزب‌های متبوع خود را به دست آوردند و رسماً وارد رقابت انتخاباتی برای بار دوم شدند.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی استترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • راه‌اندازی شبکه ملی روستا در صدا و سیما
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا