Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: براساس گزارش‌های رسیده عملکرد صنعت بیمه در برنامه ششم توسعه راضی کننده نیست و با اصلاح‌ در برنامه هفته می‌تواند اثرگذاری بالایی داشته باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، محمدرضا پورابراهیمی صبح امروز در نشست مشترک رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با مدیران صنعت بیمه استان کرمان با تبریک روز صنعت بیمه اظهار داشت: یکی از مقوله‌های روند توسعه کشور صنعت بیمه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور اهمیت زیادی دارد و بخشی از مشکلات به قوانین و مقررات حوزه صنعت بیمه برمی‌گردد گفت: در قانون باید مشوق‌های لازم و زیرساخت اصلی توسعه بیمه دیده شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در اجرای قانون بیمه نیز مشکلاتی وجود دارد و تعهدهایی که در سهم بیمه شخص ثالث در نظر گرفته شده باعث بروز مشکلاتی شده است افزود: بازنگری در قوانین صنعت بیمه کشور ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه فعالان صنعت بیمه باید پیشنهادات خود را در این ارتباط ارائه کنند تا در مجلس این پیشنهادات را پیگیری کرده و برای اصلاح قانون استفاده شود گفت: سال آینده وارد تبیین قانون برنامه هفتم توسعه کشور می‌شویم.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه براساس گزارش‌های رسیده عملکرد صنعت بیمه در برنامه ششم توسعه راضی کننده نیست افزود: صنعت بیمه می‌تواند در برنامه هفتم توسعه نقش مهمی داشته باشد و قطعاً اثرگذار است.

وی با بیان اینکه از هفته آینده وارد دستور کار لایحه دولت در خصوص اجباری شدن بیمه در مجلس می‌شویم ادامه داد: نشست مشترک کمیسیون اقتصادی نیز در این ارتباط برگزار و پیش‌نویس گزارش کمیسیون نهایی شده و بعد از جمع بندی به صحن علنی مجلس می‌آید.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌ها در صدور بیمه، ارزش افزوده بابت صدور حق بیمه‌ها بود که این ارزش افزوده از حوزه خدمات بیمه کنار گذاشته شد تا تقاضای مردم برای بیمه بیشتر شود افزود: همه باید تلاش کنیم تا مردم نسبت به بیمه تشویق شوند.

وی با بیان اینکه اصلاحات قانون مالیات ارزش افزوده در صحن علنی مجلس بعد از ایرادات شورای نگهبان انجام شده است گفت: این قانون مجدداً به شورای نگهبان ارسال شده است و منتظر تأیید هستیم.

پورابراهیمی افزود: اصلاحات قانون مالیات ارزش افزوده اگر مورد تأیید شورای نگهبان قرار بگیرد ظرف چند هفته آینده قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ می‌شود.

وی با بیان اینکه به صلاح نظام و مردم نیست که بیمه خسارت اتباع بیگانه‌ای را بدهد که غیرمجاز وارد کشور شدند و   بیمه‌ استان کرمان زیان زیادی از بابت اتباع افغانستانی غیرمجاز می‌دهد که خارج از عدالت است گفت: حتی بهداشت و درمان ما نیز متضرر می‌شوند و تخت‌های بیمارستانی که اشغال می‌شود چرا که این افراد به‌صورت غیرقانونی وارد کشور شده و از خدمات به‌صورت رایگان استفاده می‌کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشور ما یک کشور حادثه ‌خیز در بلایای مختلف طبیعی است و استان کرمان نیز از نقاط حادثه ‌خیز کشور است ادامه داد: سال 75 تا 90 در رابطه با بیمه حوادث دولت متن پیش‌نویسی آماده شده که در سال 90 به مجلس ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه بخشی از منابع دولتی و بخشی از مالکین برای جبران خسارت در قانون مشخص شد اما دولت اعلام کرد که تامین منابع مالی بیمه حوادث را ندارد و عملاً این لایحه استرداد شد گفت: در نهایت با کسب نظر شورای نگهبان به جایی رسیدیم که خانواده‌هایی مانند کمیته امداد و بهزیستی که امکان پرداخت حق بیمه ندارند برای بیمه حوادث در نظر گرفته شود و مابقی مردم از محل قبض برق آنها دریافت می‌شود.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه این قانون به تأیید شورای نگهبان رسیده و از طرف مجلس به دولت ابلاغ شده است افزود: ابلاغ این قانون می‌تواند ضریب نفوذ بیمه در کشور را افزایش دهد و اثرگذار خواهد بود.

وی با بیان اینکه متأسفانه شرکت‌های بیمه‌ای در استان کرمان سرمایه‌گذاری ندارند گفت: هر شرکت بیمه‌ای که در استان سرمایه‌گذاری داشته باشد برای برگشت حق پرتفو آن از تهران پیگیری خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: اراده‌ای بر اصلاح ساختار نظام بودجه در این دولت نیست رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: بخش زیادی از مصوبات اقتصادی ستاد ملی کرونا در استان‌ها اجرایی نشده است

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه استان کرمان یک استان پهناور است که ظرفیت‌های بسیار عظیمی در حوزه‌های مختلف دارد افزود: از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه‌ای در استان کرمان استقبال می‌کنیم.

وی با بیان اینکه از وضعیت صنعت بیمه استان کرمان که ضریب نفوذ آن نسبت به میانگین کشوری پایین است گلایه داریم گفت: فرهنگسازی برای بیمه در استان ضرورت دارد و به‌ویژه در جنوب استان باید بیمه وارد شود.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات استان کرمان مالیات استان کرمان مجلس شورای اسلامی با اشاره رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای نگهبان ارزش افزوده استان کرمان صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۴۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی

به گزارش خبرنگار مهر، «بیژن نوباوه وطن» نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برنامه لیست انتخاباتی که در آن حضور دارد گفت: الان در قالب لیست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی (امنا) هستیم؛ امنا یک جریان فکری نوگرا از بچه مسلمانان موجود کشور و یک جریان انقلابی صد درصد خالص است که اعتقاد به نوگرایی در امر تقنین در کشور دارد.

وی افزود: آن جریانی که هر ساله متأسفانه طی حداقل حدود ۴۰ سال در کشور شکل گرفته بود و افرادی دخالت می‌کردند که اصلاً کارشان این نبود و دخالت‌شان در انتخابات یک دخالت غیر معمول بود و افرادی را داخل مجلس می‌آوردند که شاید بسیاری از آن‌ها شرایط لازم را نداشتند.

نوباوه گفت: این بار این اتفاق افتاد که دیگر آن روش سنتی خاص (اشاره به روش بستن لیست‌های انتخاباتی) شکسته شد و توانستند یک جریان انقلابی، نیروهای جوان -البته جوان به معنای سن نمی‌گویم، شاید به معنای تازه وارد به مجلس- به لطف خدا وارد مجلس شوند و در دور اول بسیار موفق بود که من نیز در این لیست‌ها بودم.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: البته ناگفته نماند، به دلیل مشکلاتی که داخل مجلس بود و اعتراضی که به بسیاری از جریان‌های خودکامه و تفکر خودکامگی در مجلس وجود داشت، حاضر نشدم در بسیاری از این لیست‌ها باشم و حتی گفتم اگر نتوانم به مجلس راه یابم بهتر است تا اینکه بخواهم جایی بیایم که آن افراد را قبول ندارم. توسط دوستان به همین لیست امنا دعوت شدم. جریان جدیدی که اتفاق افتاده بود شکل گرفت و در وهله حدود ۱۴ نفر از نیروهای مشترک وارد مجلس شدند.

نوباوه در خصوص مهم‌ترین برنامه‌های خود در صورت راهیابی به مجلس آتی گفت: باید عرض کنم که برنامه‌های بسیار متنوعی در کشور داریم؛ شاید نگاه مردم به مجلس به خصوص نگاه غیر کلان‌شان، حل مشکلات روزمره است. البته به نظرم بسیاری از این مشکلات روزمره، مشکلات اجرایی است و مربوط به مجلس نیست و این خودش یک معضل است که بسیاری از همکاران ما را به خصوص در شهرستان‌ها درگیر کرده است.

وی افزود: نمایندگان بیش از آنکه به مسائل کلان کشور نظر داشته باشند، به حل مشکلات رورمزه می‌پردازند، مثل آسفالت، لوله‌کشی آب، گاز و این از آن مسائلی است که ربطی به نماینده ندارد اما گریبان نماینده را گرفته است.

نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به دلیل ضعفی که نیروهای اجرایی دارند. مردم کارهایی را که استانداران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران باید انجام دهند را از نمایندگان مطالبه می‌کنند.

وی افزود: کار من فرهنگی است و با تحولات روز مواجه هستیم. مثلاً، می‌بینیم امروز فضای مجازی حتی به منزله فضای حقیقی تبدیل شده است و همه منویات کشور را رقم و عامل رشد کشور است و بسیار می‌تواند در همه زمینه‌ها جهش ایجاد کند، اما فاقد هرگونه قانون است. ما به این فکر افتادیم که باید قانون داشته باشد.

نوباوه تصریح کرد: در بخش مشکلات اجتماعی که به تحرکات دشمنان ما برای ضربه زدن به نظام مربوط می‌شود، ما نیاز به تجدید قوانین مثل قانون عفاف و حجاب داشتیم. شما در قانون مجازات‌های اسلامی، قانون دارید، اما بسیاری از آن‌ها قانون‌های تعزیراتی است و قوانینی که شاید در شأن برخورد و شرایط فعلی جامعه نیست. ما باید قانون را تعدیل و یا به شکلی عملیاتی کنیم که هم حجاب و عفاف آن شکل عملی و ارزشی خودش را داشته باشد. در کنارش نیز مانع هنجارشکنی که می‌خواهد از این ملعبه استفاده و به کشور ضربه زند و در واقع عفاف و ناموس ملی کشور را تحت تأثیر قرار بدهد، شود.

وی در ادامه گفت: این نه در مورد کشور ما بلکه در همه جای دنیا وجود دارد. قانون راهنمایی و رانندگی هم به این شکل است ما نمی‌توانیم بگوییم که بهترین ماشین داشته باشیم و هر طور که دوست داریم رانندگی کنیم یا چراغ قرمز را رعایت نکنیم؛ هر پدیده اجتماعی حتماً باید قانونمند باشد تا بتواند موفق باشد.

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: قانون فضای مجازی که همه کارش انجام شده، طرحی بود حدود ۳۰ پیگیری شد و خوب هم پیش می‌رفت، متأسفانه به دلیل دست‌هایی که در خود مجلس و بیرون از مجلس وجود داشت و با هم همکاری کردند، به خصوص بیگانگان و دشمنان ما، نگذاشتند قانونی که شکل گرفته بود و می‌توانست خیلی کمک کار مردم باشد، اجرای شود. الان همه فکر می‌کنند که فضای مجازی فقط فضای سیاسی یا فرهنگی است، اصلاً اینطور نیست، فضای اقتصادیش مهم‌تر از همه بخش‌هایش است.

وی افزود: پلیس فتا می‌گوید در ۶ ماه گذشته سال ۱۴۰۳، ۱۲۰ هزار پرونده تشکیل شده است. چقدر می‌تواند پلیس فتا به این‌ها برسد و مگر اصلاً چقدر نیرو دارد.

نوباوه همچنین در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی از عملکرد کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: من نمی‌خواهم اغراق کنم، همه کمیسیون‌های مجلس سر جای خودشان مهم هستند؛ یعنی اگر یکی از آنها انجام وظیفه نکند، حتماً یک جای کشور یک مشکلی پیش می‌آید اما فرهنگ به معنای همان چیزی که رهبر انقلاب فرمودند، به معنای هوا و اکسیژن است.

وی افزود: افرادی که در کمیسیون فرهنگی حضور دارند، متعهد و مؤمن هستند و کار را خوب پیش می‌برند اما با مشکلاتی، هم در داخل مجلس و هم در دولت مواجه هستیم؛ مثلاً وزیر فرهنگ آخرین وزیری است که بودجه به او تعلق می‌گیرد. آقای اسماعیلی وزیر فرهنگ بارها علنی گفته که کمکی که مجلس به ما کرد، خود دولت نکرد؛ در لایحه دولت، سهم فرهنگی اگر فرضا ۱ دیده شده، ما آن را ۵ برابر کردیم.

نوباوه همچنین در پاسخ به سوالی درباره کمیسیون انتخابی در صورت راهیابی به مجلس آینده گفت: صددرصد کمیسیون فرهنگی را انتخاب می‌کنم؛ در شأن خود نمی‌بینم که به کمیسیون دیگری بروم؛ کار من فرهنگ است.

نوباوه با اشاره به پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر، گفت: عملکرد خبرگزاری مهر در ۴ دهه حضور من در رسانه، گویای این است که حتی زمان تشکیل شما را یادم هست. هدفی که برای تشکیل این نهاد بود، اطلاع‌رسانی صحیح است؛ یعنی جامع و بهینه. بنابراین بابت این پویش تبریک می‌گویم.

کد خبر 6093495 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم