Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، رحمت‌الله قیصوری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: در لایحه بودجه سال 1400 اعتبارات استانی تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان ایلام ۷۰/۵ درصد افزایش یافته و اعتبارات هزینه دستگاه‌های اجرایی استانی نسبت به سال جاری 63/2 درصد افزایش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه ریزی‌ها در سه مقطع کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت انجام می‌شود که برنامه‌های کوتاه مدت شامل بودجه سالانه، برنامه میان مدت شامل برنامه‌های پنجساله و برنامه‌های بلند مدت هم شامل آمایش سرزمین، سند چشم اندازه بیست ساله و برنامه‌هایی که برای 10 سال و بیشتر تهیه می‌شوند، است.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام گفت: لایحه بودجه هر ساله از 15 مرداد ماه آغاز و تا 15 آذر ماه به مدت چهار ماه تهیه و تدوین می‌شود.

قیصوری افزود: نمایندگان مجلس از زمان ارائه لایحه بودجه سالانه کل کشور به مجلس تا مدت 10 روز می‌توانند لایحه را بررسی و پیشنهادات خود را به کمیسیون‌های تخصصی مجلس ارائه و کمیسیون‌های تخصصی مجلس موظفند حداکثر تا 10 روز گزارش و پیشنهادات خود را به کمیسیون تلفیق ارائه دهند.

وی ادامه داد: کمیسیون تلفیق پس از پایان مهلت مقرر ضمن بررسی و رسیدگی به گزارشات دیگر کمیسیون‌های تخصصی مجلس حداکثر ظرف ۱۵ روز گزارش نهایی خود را تنظیم و به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند.

قیصوری گفت: کلیات لایحه بودجه جهت تصویب در صحن علنی مجلس به مدت 20 روز تا یکماه مورد بررسی قرار می‌گیرد، در این مدت نقطه نظرات و پیشنهادات نمایندگان رسیدگی می‌شود.

وی تصریح کرد: پس از تصویب لایحه بودجه در صحن علنی مجلس، لایحه مذکور جهت تصویب نهایی و اجراء تقدیم شورای نگهبان می‌شود که درصورت تصویب و تائید لایحه بودجه توسط اعضاء شورای نگهبان، این لایحه به ‌عنوان قانون بودجه سال آینده کل کشور لازم‌الاجرا بوده و توسط رئیس مجلس به دولت ابلاغ می‌شود.

قیصوری افزود: لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ در چارچوب برنامه کلی اصلاح ساختار بودجه، اولویت اجرای سیاست‌‌های کلی اقتصاد مقاومتی، با رویکردهای«رشد بلندمدت از طریق تمرکز بر صادرات غیرنفتی»، «مقابله فعالانه با شیوع ویروس کرونا و کاهش آثار منفی اقتصادی آن» ، «تسریع در تکمیل طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای با رویکرد افزایش تولید» ، «تسهیل فضای کسب و کار با رویکرد رفع موانع تولید» ، «توجه به معیشت مردم با اولویت کالاهای اساسی» و «توسعه الگوی مشارکت عمومی- خصوصی با رویکرد استفاده از ظرفیت بخش خصوصی» تدوین شده است.

قیصوری گفت: بودجه کل کشور در سال آینده ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است که بودجه منابع عمومی دولت ۶۲ درصد و بودجه شرکت‌های دولتی و بانک‌ها هم ۸/۷ درصد رشد دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام افزود: در لایحه بودجه سال 1400 اعتبارات استانی تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان ایلام ۷۰/۵ درصد افزایش یافته و اعتبارات هزینه دستگاه‌های اجرایی استانی نسبت به سال جاری 63/2 درصد افزایش دارد.

وی ادامه داد: اعتبارات طرح‌های ملی و ملی استانی شده مربوط به استان ایلام شامل حوزه‌هایی نظیر حمل و نقل، راه آهن، آب و فاضلاب، سدها و دانشگاه‌ها در لایحه بودجه سال 1400 با احتساب طرح سامانه گرمسیری 108/2 درصد نسبت به سال جاری افزایش داشته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام گفت: ردیف اعتبارات اربعین در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ معادل ۱۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که نسبت به سالجاری ۲۲ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: اعتبارات طرحهای ملی و ملی استانی شده در لایحه بودجه سال 1400 در حوزه حمل و نقل و راه ها از رقم ۱۶۴ میلیارد تومان به ۲۸۰ میلیارد تومان رسیده است و رشد ۷۱ درصدی را نشان می‌دهد و اعتبارات بخش آب و فاضلاب ۳۷ درصد، آب و خاک، سدها، سامانه گرمسیری از محل اعتبارات ملی و ملی استانی شده ۱۶۱ درصد رشد نشان می‌دهد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام گفت: اعتبارات طبق آیتم‌هایی چون جمعیت و مساحت استان‌ها تقسیم می‌شود که سرانه اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای برای استان ایلام 15/1 میلیون ریال است که سرانه استان سه برابر متوسط استان‌های کشور خواهد بود.

لازم به ذکر است در لایحه بودجه سال آینده نفت با ۴۰ دلار محاسبه شده است.

انتهای پیام/ 9708

منبع: فارس

کلیدواژه: استان ایلام رشد لایحه بودجه مدیریت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام تملک دارایی های سرمایه ای لایحه بودجه سال 1400 درصد افزایش نسبت به سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۴۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، علیرضا فخاری سه‌شنبه شب در نخستین جلسه شورای اداری ۱۴۰۳ که با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع حاضر در کشور در استان تهران ساکن هستند و اقدامات لازم به کمک سایر نهادها در حال انجام است که اتباع غیرمجاز را دستگیر و از کشور خارج شوند.

به گفته وی، اتباع مجاز را نیز چه در حوزه اقتصادی چه در حوزه اجرایی و فرهنگی باید سازماندهی کنیم، بخشی از ظرفیت‌های ما اکنون در اختیار اتباع است که باید برون دادهایشان را در این زمینه نمایان کنند.

فخاری سپس با اشاره به عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: تغییر مواضع کشورها پس از این اقدام سلحشورانه سپاه پاسداران نشان از عزت و اقتدار کشور ما است، در این عرصه با این دست برتر باید با برنامه ریزی صحیح از فرصت‌ها استفاده کنیم.

استاندار تهران با بیان اینکه شهر و استان تهران با ویژگی‌های خاص خود مظلوم است، افزود: از نمایندگان مجلس می‌خواهیم که نسبت به اوضاع این شهر و استان همت کافی را داشته باشند چرا که شان تهران این نیست که در جایگاه ۳۱ بودجه کشور و رشد ۴ درصد قرار بگیرد.

وی ادامه داد: بودجه تهران از اولین استان یعنی اصفهان، ۲۷ رتبه پایین‌تر است که رشد در این امر جنب‌وجوش، برنامه و رعایت چارچوب‌ها و اصول را برای تغییر وضعیت می‌طلبد و اگر این کار صورت نپذیرد این مظلومیت باقی می‌ماند، ما اراده نکردیم ولی جمعیت ناسازگاری که نقش مصرف‌کننده دارند، برغم اینکه یک چهارم تولید، ۵۲ درصد سهم مالیاتی کشور و ۵۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه استان تهران است، با ظرفیت اقتصادی‌مان فاصله زیادی داریم.

فخاری با انتقاد از ضعف شدید در جریان برنامه ریزی استان، تصریح کرد: هیچ سازمان و دستگاهی در استان تهران برای ۱۴۰۳ نباید بدون برنامه باشد و باید نظام بودجه‌بندی و اولویت‌های آن مشخص باشند.

وی با تاکید بر اینکه جهت‌گیری‌های ما باید برای یک برنامه پنج ساله در دستور کار قرار بگیرد، افزود: تدبیر از وحدت نظرها بیرون می‌آید، ما باید بتوانیم در جهت‌گیری‌های استان با اهداف مشخص قدم برداریم، اگر در نظر وحدت داشته باشیم در عمل نیز وحدت خواهیم داشت.

استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود به مسوولان‌استان توصیه کرد با هادیان جامعه، به خصوص ائمه جمعه همکاری وتعامل داشته باشند.

وی برگزاری انتخابات اسفند ماه را فارغ از هرگونه مشکل و حاشیه، بسیار مطلوب عنوان کرد و اظهار کرد: قدردان همه عزیزانی که در انتخابات تلاش کردند هستیم، شما توانستید تلاش دشمن را خنثی کنید.

فخاری با بیان اینکه همه باید کمک کنند تا در ۲۱ اردیبهشت‌ماه و در مرحله دوم انتخابات نیز در چنین جایگاهی بمانیم و ادامه دهیم، گفت: ما باید برای انتخابات سال آینده از الان تلاش کنیم و جهت‌گیری‌های ما جهت‌گیری‌های مشخصی باشد.

استاندار تهران مشارکت و جامعیت را عامل قدرت ملی خواند و افزود: امینت یک امر نادیدنی اما قابل حس است، به لطف خدا متولیان امر به زیبایی عمل کرده و صحنه‌های زیادی را برای رقابت ایجاد کردند.

فخاری اظهار کرد: بزرگترین آفتی که ما با آن مواجه هستیم توجه نکردن به فرآیندها، خروجی‌ها و نتیجه‌گیری‌ها است.

وی گفت: ضروری است که مدیریت برنامه و بودجه در حوزه آمایش سرزمین، آخرین وضعیت همه سازمان‌ها و ادارات را ارائه دهد تا متوجه ضعف خود شوند، استان تهران در یک سرزمین کوچک با حجم بزرگ و جریان های نامتجانس قرار گرفته است.

استاندار تهران یکی از مسائل مهم پایتخت را مساله آب دانست و افزود: پروژه‌هایی در دست اقدام داریم، اما بحث، چگونگی تعیین اولویت‌ها است و باید اولویت ها مشخص شوند، برای ارائه برنامه حتماً اولویت سازمان ها را می خواهیم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901671

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • رشد ۵۸۳ درصدی درآمد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری قم
  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است