Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، شهردار نیشابور با بیان اینکه ساماندهی به معنای استقرار و اقامت نیست اظهار کرد: بحث اقامت علاوه بر زباله‌گردها شامل کارتن‌خواب‌ها و بی‌خانمان‌ها نیز می‌شود.

وظیفه نهادهای دیگر است

علی نجفی با بیان اینکه ساماندهی به معنای صدور کارت شناسایی و شناسنامه‌دار شدن زباله‌گردهای نیشابور است ادامه داد: با مشخص کردن محدوده برای جمع‌آوری زباله و نیز مکانی که باید زباله‌ها را تحویل دهند در حقیقت شهرداری به‌ کار زباله‌گردها رسمیت می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شهرداری هیچ‌ گونه خدماتی ارائه نمی‌دهد، زیرا زباله‌گردها کارگر شهرداری نیستند.

شهردار نیشابور در خصوص اقدامات انجام شده برای ایجاد سرپناه برای افراد بی‌خانمان و زباله‌گردهای کارتن‌خواب تصریح کرد: نه مقرر شده و نه اینکه ما می‌توانیم برای اسکان و ایجاد سرپناه برای بی‌خانمان‌ها و زباله‌گردها اقدامی انجام دهیم.

نجفی با اشاره به ظرفیت پذیرش ۱۵ نفره تنها گرم‌خانه شهرداری نیشابور افزود: با توجه به شرایط کرونا در پذیرش همین تعداد هم محدودیت داریم.

وی با بیان اینکه تعداد بسیاری از زباله‌گردها معتادان متجاهر هستند و باید سازمان‌های متولی این امر یعنی بهزیستی و کمیته امداد برای اسکان و تهیه سرپناه اقدام کنند یادآور شد: شهرداری امکانات ندارد و به میزان بسیار کمی قادر به فراهم کردن فضا و سرپناه است.

شهردار نیشابور درباره استفاده از ظرفیت خیرین برای اسکان زباله‌گردهای کارتن‌خواب در شب‌های سرد زمستان افزود: این از وظایف ذاتی و قانونی شهرداری نیست. سازمان های حمایتی باید ورود پیدا کنند، اگرچه در دنیا هم جمع‌آوری و ساماندهی بی‌خانمان‌ها کاری محال است.

شناسایی ۴۰۰ کارتن‌خواب در نیشابور

رئیس بهزیستی نیشابور نیز با بیان اینکه تاکنون ۴۰۰ کارتن‌خواب در این شهرستان شناسایی شده‌اند اظهار کرد: برای ساماندهی زباله‌گردها و کارتن‌خواب‌ها ابتدا باید ماده ۱۶ راه‌اندازی و اجرا شود.

علی صدر افزود: البته ما با راه‌اندازی یک مرکز کاهش گذری آسیب، به تعداد اندکی از کارتن‌خواب‌ها به صورت روزانه خدمت می‌دهیم.

وی با بیان اینکه در این مرکز روزانه یک وعده غذای گرم، وسایل بهداشتی و استحمام به حدود ۵۰ زباله‌گرد کارتن‌خواب ارائه می‌شود تاکید کرد: بیشتر از این در توان اداره بهزیستی نیشابور نیست، چراکه در شرایط کنونی اعتبارات موجود را نداریم.

رئیس اداره بهزیستی نیشابور با اشاره به حضور سمن‌های مردمی در این شهرستان ادامه داد: سمن‌هایی که با عنوان کاهش آسیب اجتماعی وارد کار شدند در مناطق حاشیه‌ای و مناطقی که تراکم زباله‌گردهای کارتن‌خواب بیشتر است توزیع غذای گرم را بین زباله‌گردها به عهده دارند.

صدر تاکید کرد: ما خارج از دستورالعمل و آیین‌نامه نمی‌توانیم مرکزی برای اسکان و ساماندهی زباله‌گردهای کارتن‌خواب داشته باشیم. این کار از توان یک اداره یا سازمان خارج است، چراکه ایجاد سرپناه و ارائه خدمات به آنها هزینه‌های بسیاری دارد.

نیکوکاران و سمن‌ها وارد شوند

رئیس بهزیستی نیشابور با اشاره به اینکه راه‌اندازی کمپ ماده ۱۶ اقدامی در همین راستا است تصریح کرد: خیرین باید برای راه‌اندازی این کمپ پای کار بیایند.

صدر گفت: اداره بهزیستی نیشابور تعهد کرده به صورت روزانه در قالب یک مرکز ثابت و یک تیم سیار کاهش گذری آسیب، پذیرای معتادان و زباله‌گردهای کارتن‌خواب مراجعه‌کننده برای یک وعده غذای گرم، استحمام و توزیع وسایل بهداشتی باشد، اما ظرفیت ما تنها در حد ۵۰ نفر از کل جمعیت ۴۰۰ نفری زباله‌گردهای کارتن‌خواب نیشابور است.

وی ادامه داد: از سایر مسئولان شهری به‌ویژه شهرداری انتظار داریم که زمینه اسکان شب و یک وعده غذای گرم برای شام حداقل ۱۰۰ نفر را تا راه‌اندازی ماده ۱۶ فراهم کنند.

کد خبر 570539 برچسب‌ها استان خراسان رضوی بی‌خانمانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان خراسان رضوی بی خانمانی بهزیستی نیشابور کارتن خواب ها زباله گردها راه اندازی برای اسکان بی خانمان غذای گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۴۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود

یحیی عیدی بیرانوند در مراسم روز زمین پاک، اظهار کرد: در اسلام به توسعه فضای سبز و درختکاری سفارش شده است و همه در قبال زیبایی زمین مسؤولیم.

وی بیان کرد: شهرداری بروجرد در غرب کشور، اولین شهری است که برای آبیاری فضای سبز از پساب استفاده می‌کند. در غرب کشور چنین پروژه‌ای شروع نشده است و با این طرح، استفاده از آب شرب برای آبیاری فضای سبز قطع خواهد شد و یک کار اساسی و زیربنای برای آینده شهر بروجرد است.

او افزود: برای تفکیک زباله با شرکت‌های بومی و غیربومی رایزنی کرده‌ایم و هر شرکت برنامه بهتری برای تفکیک زباله داشته باشد با شهرداری قرارداد خواهد بست.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • اجرای طرح دوم جمع‌آوری مخازن زباله از معابر منطقه دو شهرکرد
  • جمع آوری زباله های رها شده در طبعیت جاجرود
  • جمع آوری زباله های رها شده درطبعیت از سوی دانش آموزان
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌گردها