Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: فرسودگی و آسیب‌دیدگی آثار تاریخی رویداد جدیدی در جهان و ایران نیست؛ بنابراین اقدام فوری برای حفاظت و مرمت پل تاریخی خاتون کرج انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان البرز؛ علی‌اصغر مونسان در بازدید از پل تاریخی "خاتون" یا همان "دختر" به طول 61 متر و عرض 7 متر واقع در شرق کلانشهر کرج، دستور لازم برای حفاظت و مرمت از این اثر تاریخی را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه این بازدید در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: اکنون 34 هزار اثر تاریخی ثبت شده ملی در کشور داریم که باید از آنها حفاظت شود ابنیه‌های تاریخی هستند که از 400 سال تا 2 هزار سال قدمت دارند.

وی با اشاره به ریزش بخشی از سقف پل تاریخی خاتون کرج بیان داشت : این گونه حوادث در تمام دنیا برای آثار تاریخی وجود دارد اما متاسفانه برخی خبرگزاری‌ها داخلی با وجود اینکه رسیدگی خوبی برای حفاظت از تاریخی دختر شده بود در گزارش‌های خود از عبارت «تخریب» استفاده کردند.

واگذاری بهره‌برداری از 5 بنای تاریخی اصفهان به بخش خصوصی اتمام فاز نخست مرمت حمام تاریخی نظام کرمانشاه + تصاویر 66قلم اشیای تاریخی در استان ایلام کشف شد

مونسان با اشاره به اینکه تنها بخشی از سقف پل دختر ریزش کرده ، عنوان کرد: قرار است برای حفاظت از  این پل به سرعت اقدامات فوری زیر باران صورت بگیرد و به محض اینکه بارش‌ها قطع شود عملیات اصلی مرمت انجام خواهد شد ضمن آنکه باید وزن سقف پل را کاهش دهیم تا عمر آن را بیشتر شود.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: مرمت بخشی از بناهای تاریخی کشور در حال اجرا است که البته حوادثی مانند آنچه برای پل خاتون کرج رخ داده ، وجود دارد.

وی  بودجه وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی برای مرمت آثار تاریخی اندک توصیف کرد و گفت: نگهداری و حفاظت از 34 هزار اثر تاریخی با رقمی بین 180میلیارد تومان تا 200 میلیارد تومان کار دشواری است که کارکنان میراث فرهنگی آن را با عشق به سرزمین خود انجام می‌دهند.

مونسان در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت: البرز به واسطه ظرفیت های صنایع دستی یکی از قطب های تولیدی کشور در این بخش است که کارهای خوبی انجام شده ضمن آنکه این استان از میراث فرهنگی و ابنیه تاریخی بسیار قوی برخوردار است، اما در حوزه گردشگری با وجود اینکه محل عبور گردشگران است، امکانات به نسبت کمتری دارد.

وی بیان کرد: البرز به لحاظ جاذبه های طبیعی دارای جلوه ها و فضاهای زیبایی است که در رونق گردشگری تاثیر گذار است.

وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی گفت: در دولت دوازدهم تلاش‌ها برای است تا کمک های لازم برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری استان البرز انجام شود.

وی با اشاره به بازدید خود از هتل 5 ستاره در دست اقدام البرز گفت: این طرح از ظرفیت‌های خوب برای خدمات رسانی به گردشگران محسوب می شود.

 وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با هدف بررسی علت اصلی ریزش بخشی از سقف پل تاریخی خاتون کرج و بازدید از چند طرح گردشگری و بنای تاریخی به البرز سفر کرده است.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری و صنایع دستی پل تاریخی خاتون کرج وزیر میراث فرهنگی برای حفاظت سقف پل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۴۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واحدی صبح سه شنبه در بازدید از مسجد جامع ارومیه اظهار کرد: مسجد جامع ارومیه یکی از شاهکارهای معماری ایرانی_اسلامی بوده و گچ‌بری شبستان این مسجد در نوع خود بی‌نظیر است.

وی افزود: در یک سال گذشته اقدامات زیادی برای مرمت و احیای مسجد جامع ارومیه انجام شده است که جای تقدیر دارد و امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی هم در این بازدید خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

مرتضی صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.

همچنین معاون امور مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه نیز بازدید کرد.

جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به همراه مرتضی صفری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از قلعه تاریخی بدلبو ارومیه بازدید و از نزدیک در جریان آخرین اقدامات مرمتی این بنا قرار گرفتند.

مرمت قلعه بدلبو زیر نظر کارشناسان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و توسط بخش خصوصی از چند سال پیش آغاز شده و در این مدت کمک‌های فنی و اعتباری از این پروژه انجام شده است.

قلعه بدلبو ارومیه پس از مرمت قابلیت تبدیل به یک مرکز اقامتی و پذیرایی با ۲۰ سوئیت را دارد.

افتتاح یک باب هتل، کلنگ‌زنی یک باب هتل، بازدید از مجتمع گردشگری و تفریحی ستاره سیلوانا، قلعه بدلبو، خانه انصاری، مسجد جامع، مدرسه هدایت و زیرساخت‌های گردشگری دریاچه ارومیه از جمله برنامه‌های یک روزه معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سفر به این استان است.

کد خبر 6092810

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر