Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن‌زاده گفت: دانشجویان می‌توانند با استفاده از تریبون‌هایی که در اختیار دارند زنگ خطری برای مفسدین باشند و در چهارچوب گفتمان عدالت خواهی ظاهر شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داریوش حسن زاده مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه علمیه استان هرمزگان در گفتگو با هرمز با تبریک روز دانشجو اظهار کرد: ۱۶ آذرماه در تقویم رسمی کشورمان به نام روز دانشجو نامگذاری شده است و در نگاه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز دانشجو فرد منفعلی نیست بلکه ناظر به آینده و متعلق به آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه علمیه استان هرمزگان با تاکید براینکه آینده در دستان دانشجویان است افزود: اگر بیانیه گام دوم را بیانیه‌ای برای تبیین مسیر ملت ایران در راستای خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی بدانیم این بیانیه راهبردی، نقشه راهی برای همه دانشجویان است که مسیر آنها را مشخص نموده است و لازم است به خود اعتماد و باور داشته باشند که روزی تصمیم گیر و تصمیم ساز جامعه خواهند بود.

حسن زاده ادامه داد: البته شرط آن این است که خود را به علومی که فرا میگیرند مسلح کنند و این یک راهبرد قوی است که دشمن از آن می ترسد، امروزه اگر دانشمند هسته ما را یکی پس از دیگری ترور می‌کنند قطعاً یکی از دلایل آن این است که به نبوغ آنها پی برده اند و از سلاح علم آنها در هراس هستند و با خیال واهی که در ذهن خود می پردازند با شهید کردن آنها میتوانند راه علم و انتقال علم را در ایران مسدود کنند و دست به خشونت و ترور می‌زنند.

وی تصریح کرد: دانشجو در قالب حزب خاصی و یا تشکل های سیاسی نمی گنجد بلکه درجه آنها فراتر از این لباس است که لازم است اولا در میادین مختلف تریبون مستقل مردم باشند و ثانیاً در مواضع خود هماهنگونه که تا به امروز عمل کردندهوشیارانه رفتار کنند تا در فضای غبارآلود فتنه‌ها راه را از بی‌راه تشخیص دهند.

تریبون‌های دانشجویی زنگ خطری برای مفسدین است

این فعال سیاسی هرمزگان اظهار کرد: قطعاً موتور محرکه هر جامعه ای جوانان آن هستند و نباید دولتمردان از ظرفیت عظیم دانشجویان جوان غافل شوند ما جنگ را با اعتماد به همین جوانان اداره کردیم بنابراین قطعاً نیز می توان با قوت از این ظرفیت عظیم در پیشبرد اجرایی کردن سیاست‌های گام دوم نیز انقلاب موفق ظاهر شویم.

حسن زاده افزود: دانشجویان نباید از رسالت علم آموزی و کنش‌گری خود غافل شوند همان گونه که شهید بهشتی گفته است«دانشجو، مؤذن جامعه است و اگر خواب بماند، نماز امت قضا می‌شود» از این رو وظیفه مؤذن بودن آن است که در مواقع حساس در صیانت از حقوق مردم و انقلاب هشداردهنده باشد دانشجو اگر قدرت اجرایی ندارد اما یک تریبون بسیار قوی در جهت مطالبه‌گری، پیگیری‌کننده حقوق عامه مردم و هشداردهنده در بزنگاه ها برای کشور و نظام اسلامی است.

وی ادامه داد: تشکل‌های دانشجویی نباید خود را دست کم بگیرند بلکه می توانند با استفاده از تریبون هایی که در اختیار دارند زنگ خطری برای مفسدین باشند و در چهارچوب گفتمان عدالت خواهی ظاهر شوند و فارغ از مسائل سیاسی و جناحی خواسته های مردم را برای دولت ها ترجمه کنند که قطعاً اینگونه مطالبه گری های هدفمند و با نقدهای منصفانه و عالمانه از عملکرد مسئولان، مسیر توسعه را هموار می کند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۴۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»

تعدادی از نماینده های کویتی از عدم توجه به منافع کشورشان در پروژه موسوم به جاده توسعه ناخرسند هستند و انتظار داشتند که بجای بندر «فاو»، بندر «مبارک» به عنوان مبدا این کوریدور مدنظر قرار بگیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، تعدادی از نماینده های مجلس کویت از عدم حضور کشورشان در پروژه "جاده توسعه" ناراضی هستند و باور دارند که عقب ماندن از طرح های عمرانی ناشی از مشکلات سیاسی داخلی است.  

 

.

 

کویت در سالهای اخیر همواره درگیر اختلافات سیاسی بود و کشمکش دولت و مجلس دلیل این امر بود و مجلس کویت توجه ویژه ای را برای بازبینی در تخصیص بودجه عمرانی برای اجرای پروژه بندر مبارک در رقابت با فاو عراق مدنظر قرار داده است. 

توسعه بندر فاو در عراق نقش کلیدی در پروژه جاده توسعه دارد تا بتواند نقطه اتصال خلیج فارس به بندر مرسین ترکیه در مدیترانه شود و این درحالی است که بندر فاو در خور عبدالله قرار دارد و عراق و کویت درباره این مناطق هم اختلاف سرزمینی دارند. 

کویتی ها در شبکه های اجتماعی از نادیده گرفته شدن منافع شان توسط ترکیه در این پروژه ناراحت هستند و این درحالی است که روابط اقتصادی، سیاسی و نظامی گسترده ای میان دو کشور وجود دارد.

در همین راستا هم اکنون امیر کویت راهی آنکارا شده تا با رجب طیب اردوغان دیدار نماید. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • شهید مطهری مسیر حرکت جوانان را به سمت آموز‌های دینی سوق داد
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»
  • اسرائیل از آغاز «حملات هدفمند» در رفح خبر داد
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • تاسف عمیق رئیسی درباره شکستن حرمت دانشجو در خاک امریکا! | فیلم
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟