Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حجت‌الاسلام حسن شجاعی نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: ما طی سال‌های گذشته از زمان اجرای برجام تاکنون شاهد این بودیم که این توافق به یک جاده یک طرفه تبدیل شده بود.

وی افزود: در این سال‌ها علیرغم اجرای تعهدات مندرج در این قرارداد از سوی جمهوری اسلامی ایران طرف‌های مقابل به هیچ یک از تعهداتشان درباره لغو تحریم‌های بانکی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. عمل نکردند.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به مصوبه مجلس درباره اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها اظهار داشت: مجلس در این مصوبه خود به دنبال آن است که این جاده یک طرفه در برجام را به یک جاده دوطرفه تبدیل کند و آنها را وادار به انجام تعهداتشان کند.

شجاعی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در کنار انجام یک طرفه تعهدات از سوی ایران ما شاهد رفتار انفعالی دولت در قبال عدم انجام تعهدات از سوی غربی‌ها بودیم که هدف دوم قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها تغییر این رویکرد منفعلانه به یک رویکرد فعال و ایستادگی در برابر دشمنان است.

وی افزود: اگرچه در مصوبه مجلس مسائل هسته‌ای و بانکی پرداخته شده، اما هدف اصلی آن بهبود وضعیت معیشت مردم است که با اجرای این قانون در میان مدت اثرات مثبت آن مشهود و ملموس خواهد بود.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: عدم اجرای درست برجام و عدم اجرای تعهدات طرف مقابل در این توافق‌نامه باعث شد تا فشارهای اقتصادی زیادی به مردم تحمیل شود و معیشت آنها را تحت تأثیر خود قرار دهد. به همین سبب مجلس ضرورت دانست تا این مصوبه را بگذراند تا با موضع انقلابی و ایستادگی در برابر غرب، از منافع ملت صیانت کند و اجازه ندهد که آنها با این رفتارشان موجب اعمال فشار بیش از این به ملت ایران شود.

شجاعی خاطرنشان کرد: در این قانون آمده که غنی‌سازی اورانیوم با  غنای 20 درصد برای تأمین نیازهای کشور باید از سر گرفته شود و تعداد سانتریفیوژها در نسل‌های مختلف باید افزایش پیدا کند.

وی افزود: از سوی دیگر به طرف غربی هشدار داده شده تا در صورتی که تعهدات برجامی خود را پس از لازم الاجرا شدن این قانون اجرایی نکند، ایران اجرای پروتکل الحاقی را لغو خواهد کرد و بازرسان آژانس دیگر نخواهند توانست به مراکز هسته‌ای و نظامی ما دسترسی داشته باشند.

نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: متأسفانه در جریان بازرسی بازرسان آژانس در جریان اجرای پروتکل الحاقی از مراکز هسته‌ای و نظامی کشورمان اطلاعاتی به خارج از کشور منتقل شد و در اختیار دشمنان ما قرار گرفت و با وجود توصیه کارشناسان و دلسوزان برای جلوگیری از بازرسی بازرسان آژانس از برخی مراکز نظامی و هسته‌ای، این بازرسی‌ها انجام شد و همان طور که گفتم اطلاعاتی از این بازرسان در اختیار دشمنان ما قرار گرفت.

به گزارش فارس، طرح دو فوریتی اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها هفته گذشته در مجلس به تصویب رسید و شورای نگهبان پس از رفع ایرادات آن را تأیید کرد و این مصوبه برای اجرا از سوی رئیس مجلس به رئیس جمهور ابلاغ شد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

 

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن شجاعی نایب رئیس کمیسیون اصل نود مجلس مجلس شورای اسلامی معیشت مردم میان مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی جعفری‌آذر» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم اکثر افرادی که با دولت فعلی همراه بوده و اصولگرا هستند، به مجلس آینده راه می‌یابند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

امروزه بیشترین دغدغه و مطالبات مردم و اقشار فرهنگی از جمله دانشجو و دانش آموز مشکلات اقتصادی و معیشتی است که در این راستا باید گام‌های لازم برداشته شده و مردم نتایج آن را به طور ملموس آن را ببینند.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون امنیت ملی و اقتصادی برای من بسیار مهم است و با توجه به وقایع دنیا نیز اهمیت بالایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

یکی از مهمترین مطالبات مردم در خصوص دریاچه ارومیه بوده که با تدابیر انجام شده تاحدودی احیا شده است، چالش‌های اجتماعی شامل خودکشی جوانان و ترک تحصیل نیز مهم است و باید برای امیدوار کردن قشر جوان به آینده نظام قدم‌های بزرگی برداشت از طرفی باید از پتانسیل‌های استانی به نحو احسن استفاده کنیم، چراکه ظرفیت فکری و اقتصادی خوبی داریم و از ظرفیت مرز مشترکی که با سه کشور داریم، باید استفاده کرد.

کد خبر 6080483

دیگر خبرها

  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است