Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با اداره‌کل پست در راستای حمایت از مشاغل خانگی بانوان، گفت: از اهداف این همکاری می‌توان به توسعه کسب و کار، معرفی محصولات زنان و گسترش بازار فروش آن‌ها اشاره کرد.

زینب پارسافخر در حاشیه جلسه انعقاد تفاهم‌نامه میان اداره‌کل پست خوزستان و اداره کل امور زنان و خانواده استانداری در جهت حمایت از مشاغل خانگی و زنان کارآفرین با اولویت زنان سرپرست خانوار و خودسرپرست که امروز (۱۶ آذرماه) در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، استفاده از ظرفیت الکترونیک برای اجرایی کردن سند ارتقای وضعیت زنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: برای حمایت از مشاغل زنان، با توجه به شیوع کرونا و آسیب دیدن بسیاری از مشاغل، از فضای مجازی و کسب و کار و تجارت الکترونیک استفاده خواهیم کرد که در این راستا بسترهای بسیار خوبی در استان خوزستان وجود دارد؛ اداره‌کل پست خوزستان بستر الکترونیک را برای معرفی محصولات زنان فراهم می‌کند و همچنین برای توزیع این محصولات به ما کمک می‌کند.

سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: این تفاهم‌نامه به منظور توسعه همکاری مشترک، بهره‌مندی از تجارت الکترونیک و پتانسیل‌های استان در اجرا و توسعه طرح ملی استانی اشتغال‌زایی، به ویژه طرح ملی توانمندسازی اقتصادی سرپرست زنان خانوار، بانوان خانوار و کارآفرینان منعقد شده است.

وی بیان کرد: از اهداف این همکاری می‌توان به توسعه کسب و کار و معرفی محصولات زنان و گسترش بازار فروش آن‌ها اشاره کرد. در این تفاهم‌نامه همچنین فضای الکترونیکی یا غرفه مجازی در سامانه ebazar به نشانی www.ebazar.post.ir به منظور معرفی محصولات بانوان کارآفرین اختصاص داده شده است.

پارسافخر با بیان اینکه با انعقاد این تفاهم‌نامه، پنل‌هایی به صورت رایگان در اختیار زنان سرپرست خانوار و خودسرپرست قرار می‌گیرد تا بتوانند محصولات خود را از طریق فضای الکترونیک ارسال کنند، ادامه داد: یکی از آیتم‌های این تفاهم‌نامه این است که محصولات و تولیدات این بانوان از محل تولید به اداره پست به صورت رایگان جمع‌آوری می‌شود که موجب کاهش هزینه‌ها خواهد شد.

وی افزود: در این تفاهم‌نامه مقرر شده از فضاهای مناسبی که پُست در شهرستان‌های مختلف دارد، برای عرضه محصولات به ویژه صنایع دستی و سایر محصولات بانوان استفاده کنیم. علاوه بر این، برای برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای توسعه تجارت الکترونیک زنان کارآفرین برنامه‌ریزی کرده‌ایم؛ این دوره‌های آموزشی به صورت مشترک با همکاری اداره‌کل امور بانوان و پست استان اجرایی می‌شود.

سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با بیان اینکه این تفاهم‌نامه برای زنان عشایری و روستایی نیز به اجرا در می‌آید، گفت: یکی از مشکلات زنان ما در مشاغل خانگی، معرفی و عرضه محصولات است که امیدواریم انعقاد این تفاهم‌نامه بتواند کمک‌کننده باشد. یکی دیگر از رویکردهای ما اتصال بازار فروش و توزیع محصولات تولیدی زنان به شبکه پستی است، با توجه به اینکه شبکه پستی بسیار ایمن است و قیمت بسیار مناسبی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنان مشاغل خانگی اداره کل امور بانوان خانواده استانداری حمایت از مشاغل تفاهم نامه معرفی محصولات مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری

محسن مولوی در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی استان با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی پارسال بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به هزار و ۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، افزود: بیش از شش هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی اضافه کرد: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

بیشتر بخوانید

ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری

مولوی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است، گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی ادامه داد: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • پرداخت بیش از ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند