Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیهان عباسیان ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قشم اظهار داشت: اسکله نفتی حرا با ظرفیت تخلیه و بارگیری ۱۴.۵میلیون تن فرآورده نفتی و حجم سرمایه ۵۳ میلیون یورو تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: این پروژه در قالب قرارداد BOT میان سازمان منطقه آزاد قشم و شرکت گسترش انرژی پاسارگاد در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری منطقه آزاد قشم تصریح کرد: اسکله نفتی حرا در واقع تاسیسات پشتیبان تامین خوارک و صادرات پالایشگاه و واحدهای تولیدی دیگر در منطقه است و پیگیری‌ لازم جهت دریافت مجوز ایجاد مرز رسمی صادرات فرآورده‌های نفتی از آن در حال انجام می‌باشد.

عباسیان با بیان اینکه مجموعا سه پروژه مهم در حوزه نفت و انرژی قشم در حال انجام است، ادامه داد: فاز نخست پالایشگاه شرکت بهین پالایش با ظرفیت تولید ۳۵ هزار بشکه نفت سنگین نیز تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی از مذاکره با وزارت نفت به‌ منظور تامین خوراک این پالایشگاه خبر داد و گفت: برای راه‌اندازی فاز ۲ این پالایشگاه نیز رایزنی لازم برای تامین خط اعتباری از طریق بانک صادرات در حال انجام است.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری منطقه آزاد قشم گفت: تمهیدات لازم در سخت‌ترین شرایط تحریم خارجی و داخلی توسط سازمان منطقه آزاد قشم برای حمایت از سرمایه‌گذاران طی سه سال اخیر صورت گرفته تا پروژه‌های مهم و دارای پیشرفت فیزیکی بالا تا پایان امسال به افتتاح شوند.

عباسیان عنوان کرد: فاز اول نیروگاه قشم مولد هم به ظرفیت ۷۰ مگاوات، همزمان با افتتاح از پالایشگاه نفت سنگین به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اظهار داشت: توسعه ظرفیت نیروگاهی در فاز دوم این پروژه با هدف تولید ۳۲۰ مگاوات برق با همکاری توانیر و برق منطقه‌ای در حال اجراست و زیرساخت‌های پست ۲۳۰ کیلوولت با تامین خط لوله ۱۶ اینچ گاز آماده شده که تا هفته دولت سال آینده به بهره‌برداری خواهید رسید.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری منطقه آزاد قشم افزود: هم اینک منطقه آزاد قشم پذیرای طرح‌های فعال و درحال توسعه در حوزه نفت و انرژی شامل ۲ طرح آب و نیرو جمعا به ظرفیت اسمی تولید یک هزار مگاوات برق و 200 هزار مترمکعب آب شیرین است.

عباسیان ادامه داد: یک طرح پالایشگاهی به ظرفیت 70 هزار بشکه نفت فوق سنگین در روز، اسلکه نفتی با ظرفیت 14.5 میلیون تن، تولید انرژی خورشیدی به ظرفیت 10 مگاوات و تاسیسات سوخت‌رسانی به کشتی‌ها به ظرفیت تامین سوخت 2 میلیون تن در سال از دیگر طرح‌ها به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: بخش دیگری از طرح‌ها نیز سایت انبارش و ذخیره‌سازی نفت و فرآورده‌های نفتی با ظرفیت فعال 3.2 میلیون بشکه و ظرفیت نهایی 6.4 میلیون بشکه (در حال ساخت)، پالایشگاه شیرین‌سازی گاز و چندین طرح کلان را شامل می‌شود.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: تربیت و استفاده از نیروهای متخصص بومی در پروژه‌های در حال فعالیت و در شرف بهره‌برداری از مسوولیت‌های اجتماعی شاخص طرح‌های اقتصادی منطقه آزاد قشم است.

انتهای پیام/88050

منبع: فارس

کلیدواژه: نفت انرژی قشم سرمایه گذاری معاون اقتصادی و سرمایه گذاری بهره برداری می رسد منطقه آزاد قشم حال انجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد