Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@21:46:45 GMT

بدعت جدید یک کشور نفتی برای استقراض

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۵۳۷۵

بدعت جدید یک کشور نفتی برای استقراض

عمان با هدف استفاده از بزرگترین بلوک نفتی خود برای استقراض، شرکت انرژی دولتی جدیدی تاسیس کرد.

به گزارش ایسنا، یک نشریه دولتی روز یکشنبه اعلام کرد این شرکت که شرکت توسعه انرژی عمان نام دارد در شرکت توسعه نفت عمان سهامدار خواهد بود و در بلوک ۶ هم ذی نفع است. شرکت توسعه انرژی عمان فعالیتهای اکتشاف و تولید هیدروکربن را انجام خواهد داد و به هر روشی می تواند پول استقراض کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت همچنین می تواند در خارج سرمایه گذاری کرده و محصولات انرژی تجدیدپذیر را خرید و فروش کند.

بلومبرگ ماه گذشته گزارش کرده بود عمان که برای تامین کسری بودجه فزاینده خود به مشکل برخورده است، قصد دارد ۶۰ درصد سهم بلوک ۶ را از شرکت توسعه نفت عمان به شرکت جدیدی منتقل کند که در نیمه اول سال ۲۰۲۱ حدود سه میلیارد دلار اوراق قرضه منتشر خواهد کرد. به گفته یک منبع آگاه، شرکت "جی پی مورگان چیس اند کو" در این زمینه به دولت عمان مشاوره می دهد.

بلوک ۶ یکی از بزرگترین پهنه های نفتی در خاورمیانه است که ۶۵۰ هزار بشکه در روز ظرفیت تولید دارد. شرکت رویال داچ شل ۳۴ درصد، شرکت توتال چهار صد و نفت و گاز پارتکس دو درصد در این بلوک سهم دارند.

پیشنهاد عمان ممکن است رویه جدیدی را برای سایر دولتهای خاورمیانه ایجاد کنند که به دنبال تهیه نقدینگی بدون تحت فشار قرار دادن ترازنامه هایشان هستند. منطقه کردستان عراق بخشی از نفت خود را پیش از استخراج شدن تحت قراردادهای فاینانس پیش پرداخت می فروشد و دولت امارات متحده عربی امسال با فروش حقوق لیزینگ خطوط لوله و داراییهای انرژی، میلیاردها دلار تهیه کرده است. اما هیچ دولتی در این منطقه تاکنون از یک بلوک نفتی خاص به عنوان وثیقه برای تامین مالی استفاده نکرده بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، این ساختار برای عمان شاید مشابه تسهیلات وام دهی بر مبنای ذخایر باشد که در میان تولیدکنندگان شیل آمریکا متداول است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عمان شرکت توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس در مورد رتبه دوم ایران در بحث رشد اقتصادی در بین ۲۰کشور برتر دنیا از لحاظ رشد اقتصادی ، گفت: در سال اول دولت تراز تجاری مثبتی داشتیم چهار میلیارد دلار ارزاوری برای کشور داشتیم که این حاصل تلاش‌های شبانه روزی دولت بود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: دیپلماسی منطقه ای و اقتصادی دولت یکی از برنامه های دولت بود که اقدامات  مثبتی در این زمینه انجام شد. پیوستن به قراردادهای  منطقه ای مثل بریکس، شانگهای و اوراسیا تاثیر مثبتی بر تقویت ارتباطات تجاری ما داشته است که باید تقویت شود چرا که قطعا در آینده اثرات مثبت خودش را بیشتر از زمان فعلی دارد. به کارگیری سیاست های فعال و هوشمندانه در بازار جهانی انرژی رویکرد بسیار مثبتی بوده است که ما انجام دادیم و توسعه تجارت انرژی ایران با پیگیری صدور خدمات فنی و مهندسی و توان دانش بنیان کشور در جهت بازسازی پالایشگاه های مستهلک شده در کنار عضویت در بریکس و پیوستن به پیمان شانگهای زمینه ساز اصلی رشد اقتصادی کشور در سال گذشته شده است و امسال باید با مشارکت مستقیم مردم در جهش تولید نفت و گاز، این رویکرد تداوم داشته باشد.

محبی بیان کرد: پیوستن ما به بریکس و شانگهای تغییرات اساسی در اقتصادمان بوجود آورده است اما باید این قبیل اقدامات تداوم داشته باشد و تبدیل به ارتباطات رسمی طرفینی شود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: رشد ما در بحث فروش نفت گاز، صدور خدمات فنی و مهندسی و بازسازی پالایشگاههای نیمه فعال کشورهای همراه و همسو با ما بسیا خوب بوده است و عمده رشد اقتصادی مان نیز از همین حوزه ها حاصل شده است.

محبی خاطر نشان کرد: دولت زمینه ها را فراهم کرده است  که رشد اقتصادی بهتری را تجربه کنیم تا عقب افتادگی هایمان در دهه های گذشته را نیز جبران کنیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • خاندوزی: پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی با نرخ ترجیحی تأیید شد
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است