Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - فائزه مومنی ؛ محسن هاشمی در پایان جلسه امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: جلسه هم اندیشی عمدتا مربوط به طرح‌ها و لوایحی بود که در شورای شهر به تصویب رسید و به شهرداری ابلاغ و گزارشی از اجرای آن‌ها ارائه شد.

او ادامه داد: برخی از اعضا گله داشتند که طرح‌های ارائه شده شورا به درستی اجرا نشده است و در مواردی که شهرداری باید به شورا گزارش می‌داد این گزارش‌ها نیز ارائه نشده است و از آقای مظاهریان دعوت کردیم که در جلسه هم اندیشی حضور پیدا کردند و گزارشی از طرح‌ها و لوایح ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی با اشاره به طرح‌های شورا که به شهرداری ابلاغ شده است گفت: تا این تاریخ ۵۹۸ مصوبه را به شهرداری ابلاغ کردیم که در حدود ۶ و یا ۸ مورد هنوز ابلاغ نشده و به دلیل اختلاف نظر بین شورا و هیات تطبیق در حال بررسی است.

او ادامه داد: شهرداری کلیه لوایحی که خود به شورا فرستاده را اجرا کرده است اما در مورد طرح‌هایی که اعضا ارائه داده‌اند نواقصی در اجرا وجود دارد و اشکالاتی بر اجرای طرح‌های مصوب کمیسیون‌ها موجود است که در حدود ۵۰ مورد است و از شهرداری درخواست کردیم گزارش دقیقی از اجرای طرح‌های شورا ارائه دهند.

رئیس شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به لایحه مالیات بر ارزش افزوده گفت: نکته بسیار مهمی که اعضای شورا نسبت به آن حساس هستند، لایحه مالیات بر ارزش افزوده است که احساس می‌شود نگاه تقلیل گرایانه بر قدرت شورا و شهرداری سطوح قانونی پیدا می‌کند و به همین دلیل امروز بیانیه‌ای در این زمینه نوشته شد.

او در پاسخ به این سوال که آیا برای اصلاح این لایحه می‌توان اقدامی انجام داد گفت: لازم است که جلساتی را با شورای نگهبان برگزار کنیم و مجلس نیز بر این موضوع پافشاری کند چرا که با پافشاری آن‌ها به مجمع تشخیص می‌رود.

هاشمی در واکنش به اینکه این لایحه مصوبه مجلس دهم بود گفت: مصوبه مجلس دهم با مخالفت شورای نگهبان در یکی از بندها روبرو شد و مجلس یازدهم در اصلاح این بند نام شورای شهر را برداشته و جای آن نام وزارت کشور را گذاشته است و هر جایی که اسم شورای شهر بوده است را عوض کرده و به جای آن مراجع ذی ربط را ذکر کرده‌اند.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: یعنی یک پالایش و تصفیه شورای اسلامی شهر را انجام دادند. من از شورای عالی استان‌ها نیز گله دارم و تعجب می‌کنم که نسبت به این مورد ورود نکردند و لازم است حساسیت ویژه‌تری را داشته باشند.

او ادامه داد: بیانیه‌ای دادیم تا نگاه واقعی قانون اساسی نسبت به شوراها که در سال ۷۵ قانون‌مند و در همان  سال به تایید شورای نگهبان رسیده است حاکم شود.

رئیس شورای شهر با تاکید بر اینکه حذف اعضای شورای شهر از قوانین کار درستی نیست گفت: هرچند در این حذف نیز ابهامات ایجاد می‌شود و به حل مشکل منجر نمی‌شود بلکه درگیری‌های درون‌گروهی شورا و دولت بیشتر می‌شود. اگر با شورای شهر موافق نیستند باید یکباره و از بیخ و بن آنرا حذف کنند و اینکه آنرا در تناقض قرار دهند، صحیح نیست.

هاشمی در ادامه در واکنش به توقع از آقای روحانی در زمینه حمل و نقل گفت: توقع ما این بود که از حمل و نقل کلانشهرها و تجهیزات مورد نظر آن حمایت کنند چرا که یک کار کاملا عامه پسند و عدالت محور است. وقتی از حمل و نقل عمومی حمایت می‌کنیم یعنی از قشر مستضعف در حال حمایت هستیم و اقدامی عدالت‌محور انجام می‌دهیم.

او با تاکید بر اینکه حمل و نقل عمومی نیازمند رسیدگی بسیار زیادی است گفت: هیچ سیستمی نداریم که به صورت همزمان ۲۸ درب را به صورت همزمان باز کند و حمعیتی را به صورت مساوی در خود جای دهد و این عین اجرای عدالت است. باید برای حمعیت متوسط رو به پایین و اقشار ضعیف جامعه فکر اساسی‌تری شود.

هاشمی گفت: در بودجه ۱۴۰۰ درخواست ۲۰ هزار میلیارد تومان کمک از دولت می‌خواستیم که تنها ۱۷۵۰ میلیارد تومان از آن تصویب شده است و برای تامین واگن تنها ۶۰ میلیارد تومان پول اختصاص داده شده است که هزینه تامین حتی یک قطار هم نیست.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه به نظر می‌رسد یک نگاه‌عدم حمایت جدی از سوی دولت وجود دارد گفت: این وضعیت و نگاهی که به سوخت یارانه داده می‌شو د اما به حمل و نقل عمومی نه یک نگاه کاملا اشتباه از نظر اقتصادی است و به رغم اینکه همه نسبت به موضوع نظر مثبت دارند این اتفاق رخ نمی‌دهد و قضیه مشکوک است و خبرنگاران باید پیگیری کنند و ببینند چرا این قضیه مشکوک است.

هاشمی در واکنش به این سوال که لیست املاک واگذار شده شهرداری در سایت شهرداری بارگزاری شده اما اینکه در اختیار چه کسانی است و چه زمانی قرار است باز پس گیری شود مشخص نیست گفت: از نظر من هر ملک و دارایی از شهرداری که به صورت ترجیهی به هر مکانی واگذار می‌شود باید مصوبه شورای شهر را داشته باشد. اما دوستان ما در شهرداری به‌بندی از اساسنامه سازمان املاک اشاره می‌کنند که می‌گویند حق بررسی و واگذاری به سازمان املاک داده شده است اما من این امر را قبول ندارم، چرا که قانون شهرداری این اجازه را نمی‌دهد.

او ادامه داد: شهرداری می‌تواند املاکی را براساس قانون و مناقصه واگذار کند اما اگر بخواهد کار انحصاری کند و چیزی را ترجیهی به کسی با قیمت نازل‌تر و یا تصمیم بر اخذ اجاره کمتر در اختیار غیر قرار دهد باید از شورای شهر اجازه بگیرد و از نظر من کلیه املاک واگذار شده که اجازه شورای شهر را ندارد غیر قانونی است.

هاشمی در پایان گفت: تعدادی از این املاک در اختیار نهادها و ارگان‌ها است اما نزدیک به هزار مورد از این املاک دچار شبیه هستند و آقای حناچی گزارشی دادند و گفتند بیش از ۴۰۰ مورد از آن‌ها را پس گرفته‌اند. به آقای حناچی گفته‌ام هرچه سریعتر گزارشی از این املاک بدهند و تکلیف این ۶۰۰ مورد که با شبه در اختیار غیر هستند مشخص شود.

پربیننده ترین کدام مشاغل از اول آذر فعال هستند؟ تعیین تکلیف استخدام ۳۰۰هزار پرسنل شهرداری‌ها/ مدل جدید پرداخت حقوق و مزایا به کارکنان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ناوگان تاکسیرانی و آژانس‌ها مشمول منع تردد نمی‌شوند تهران تعطیل نشد تعطیلی مراکز تعویض پلاک شهرهای قرمز به مدت دو هفته

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری تهران محسن هاشمی رفسنجانی محسن هاشمی سهام عدالت شورای شهر تهران رئیس شورای شهر او ادامه حمل و نقل طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۵۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد

سیدمحمد حسینی گفت: با تصویب و تایید نهایی لایحه عفاف و حجاب در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشتها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهادهای نظارتی خواهد بود.

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب گفت: رهبر معظم انقلاب، علما و بزرگان نظام همه کسانی که دل در گرو اعتلای ایران عزیز دارند، همواره بر اهمیت پای بندی به اعتقادات و ارزشهای اسلامی از جمله حجاب و عفاف به عنوان یک واجب شرعی و قانونی تأکید کرده اند و در شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف ایجابی دستگاههای مختلف به ویژه فرهنگی و آموزشی مشخص شده است و مجلس نیز قوانینی را به تصویب رسانده که اهتمام به اجرای آنها نشان قانون‌گرایی دست اندرکاران است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با فارس، تصریح کرد: جدا از مصوبات شورای انقلاب فرهنگی که لازم الاجرا است، در لایحه‌ی اخیر عفاف و حجاب هم بر این تکالیف دستگاهها به عنوان وظایف قانونی تصریح شده است، البته در این لایحه که مراحل نهایی خود را پشت سر می گذارد وظایف سلبی فراجا و قوه قضائیه که هم جنبه پیشگیری و بازدارندگی و هم جنبه برخورد قانونی با حرمت شکنان را دارد، مشخص شده است و البته به هر میزان فعالیت‌های موثر ایجابی گسترش کمی و بویژه کیفی داشته باشد، کمتر نیاز به اقدامات سلبی می شود.

وی اضافه کرد: با تصویب و تایید نهایی این لایحه در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشتها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهادهای نظارتی خواهد بود.

حسینی در ادامه گفت: در عین حال تا ابلاغ این لایحه که به هر دلیل بیش از حد انتظار به درازا کشیده شده است، دستگاهها باید به وظایف روشن و بی‍ّن خود عمل کنند از جمله فراجا در چارچوب وظایف و موازین پس از مدتی وقفه اقداماتی را شروع کرده که با وظیفه شناسی همگان و همکاری دیگر نهادها امیدواریم سرمایه‌گذاری کلان و سازماندهی بدخواهان ملت ایران برای تضعیف فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی بی نتیجه بماند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: همان‌گونه که در نبرد سخت و مواجهه با قدرتهای شیطانی به ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش ایران اسلامی دست برتر را دارد، در حوزه رویارویی نرم نیز با تکیه بر اعتقادات و باورهای عمیق و آداب و سلوک انسانی، این جلوه از تهاجم فرهنگی که بیش از سه دهه یعنی پس از دوران دفاع مقدس شروع شده و مع الأسف برخی از داخلی‌های به ظاهر دلسوز هم با لطایف الحیل به آن دامن می زنند و عملا مروج اباحی‌گری هستند، ره به جایی نبرد و ملت سربلند ایران در عرصه های مختلف با اقتدار نظامی، فرهنگی و اقتصادی بتواند الگویی الهام بخش برای موحدان و حق‌طلبان عالم گردد.

دیگر خبرها

  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • تصویب اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • شورای روابط اسلامی‌-آمریکایی: بایدن به روح ملت خیانت کرد
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است