Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در مراسمی با حضور استاندار هرمزگان، عملیات اجرایی خط انتقال آب از تصفیه خانه سد سرنی به شهر میناب آغاز شد.
 امین قصمی مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان در آئین کلنگ زنی این طرح افزود: اجرای این طرح در راستای عمل به وعده ای است که باعث کاهش برداشت ۱۵ میلیون مترمکعب آب از دشت میناب برای شرب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه آب و فاضلاب هرمزگان مسیر طولانی اما اساسی در این زمینه برداشته است، تصریح کرد، طرح انتقال آب از سد سرنی به میناب بزرگترین و اجتماعی ترین پروژه ای است که مردم در انتظار آن بودند.
 قصمی افزود: مردم از چند سال پیش خواستار استفاده از این آب برای توسعه میناب بودند که با راهبردهای تعیین شده هدف گذاری بر روی شیرین سازی آب و جایگزین کردن آب مرکز استان از این محل شد.
وی ادامه داد،  با بهره برداری از آب شیرین کن های یکصد هزارمترمکعبی و ۴۰ هزار مترمکعبی فاز نخست آب شیرین کن یک میلیونی غرب بندرعباس، برداشت از سد استقلال و دشت میناب برای تامین آب بندرعباس به میزان ۱۵ میلیون مترمکعب درسال کاهش یافته که این مهم گامی موثر در کمک به احیاء دشت میناب است.
وی با اشاره به اجرای طرح تامین آب شهر میناب از تصفیه خانه آب سد سرنی ادامه داد، این خط انتقال چهار کیلومتر طول و ۸۰۰ میلیمتر قطر دارد که ظرفیت انتقال ۵۷۰ لیتر آب بر ثانیه را دارد.
مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: با تکمیل این طرح نیاز آبی شهر میناب که پیش از این به میزان ۱۵ میلیون مترمکعب از طریق چاه ها تامین می شد، تا سال آینده از تصفیه خانه سد سرنی تامین خواهد شد.   
مدیرعامل آبفا استان همچنین با اشاره به آب مورد نیاز مرکز استان گفت: نیاز آبی شهر بندرعباس ۱۰۰ میلیون مترمکعب در سال است که در حال حاضر سالانه ۷۰ میلیون متر مکعب آن از سدهای شرق هرمزگان تامین می شود.
به گفته قصمی، تا پایان امسال ظرفیت تولید آب شیرین کن های یکصدهزار و یک میلیون مترمکعبی بندرعباس به ۵۲ میلیون مترمکعب در سال می رسد که با این ظرفیت علاوه بر رفع کمبود آب بندرعباس (۳۰ میلیون مترمکعب)، ۲۲ میلیون متر مکعب آب مازاد داریم که با هدف کاهش برداشت آب از دشت میناب و بی نیاز شدن بندرعباس از سد استقلال اضافه خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد، روند تامین آب کشاورزی میناب به گذشته بر می گردد.
مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان همچنین در بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب شهر میناب با بیان اینکه این پروژه در سه فاز برای ۷۳هزار نفر جمعیت طراحی شده است، افزود: هر فاز این تصفیه خانه حدود هفت هزار و ۶۲۰ مترمکعب ظرفیت تصفیه دارد که در مجموع سه فاز آن ۲۲ هزار و ۸۶۰ مترمکعب فاضلاب در شبانه روز تصفیه خواهد کرد.
به گفته قصمی، برای جمع آوری فاضلاب میناب، می بایست ۳۲۵ کیلومتر شبکه اصلی و فرعی، هشت کیلومتر خط انتقال و سه ایستگاه پمپاژ اجرا شود.
مدیر عامل آب و فاضلاب هرمزگان افزود: فاز اول تصفیه خانه با پیشرفت حدود ۸۰ درصدی با هشت کیلومتر خط انتقال و ۳۷ کیلومتر شبکه فرعی و اصلی اجرا شده که تا پایان امسال مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی اعتبار مورد نیاز این فاز را۶۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد، از ابتدای شروع پروژه تا پایان سال ۱۳۹۸ حدود ۵۳۰ میلیارد ریال هزینه شده و ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب در امسال دارد.

به گفته قصمی، برای اتمام کامل هر سه فاز و کل شبکه فاضلاب شهر به اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال نیاز است.
وی افزود: واگذاری انشعاب فاضلاب بزودی با شرایط مناسب برای محله های شهید عمرانی، نظری، ۳۳ دستگاه ، لب رودخانه، بخشی از مغیریو  پاکوه صورت خواهد گرفت.

48

کد خبر 1463306

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان هرمزگان آب و فاضلاب هرمزگان میلیون مترمکعب تصفیه خانه میلیارد ریال مدیرعامل آب دشت میناب شهر میناب خط انتقال تامین آب سد سرنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران

رامین الماسی مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه با بیان اینکه مقدمات کار پروژه مسکن خبرنگاران استان فراهم شده، گفت : پیمانکاران در این زمینه مشخص شده و در حال اخذ مجوز‌های لازم هستیم.

وی افزود: مشکل کار در حال حاضر بحث تامین سهم آورده است که متاسفانه برخی خبرنگاران هنوز آن را پرداخت نکرده‌اند.

الماسی تاکید کرد: پیشروی کار به پرداخت به موقع سهم آورده بستگی دارد و انتظار داریم سهم آورده از سوی متقاضیان به موقع تامین شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه از آغاز عملیات اجرایی پروژه مسکن خبرنگاران در اردیبهشت ماه خبر داد و افزود: تعهد ما تا مرحله سفت کاری است و این کار ظرف ۹ ماه انجام خواهد گرفت.

الماسی گفت: این پروژه بصورت واحد‌های سه طبقه حیاط دار احداث می‌شود که در هر طبقه هم دو واحد مستقر خواهد شد.

این مسئول گفت: در حال حاضر برنامه داریم تا تکمیل سهم آورده از سوی خبرنگاران، واحد‌ها را با تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی واحد‌ها پیش ببریم.

الماسی در خصوص ثبت نام جدید از خبرنگاران هم گفت: سامانه مسکن ملی بصورت کشوری است و زمانی که سامانه بازگشایی شود، امکان ثبت نام وجود خواهد داشت.

پروژه ۳۰۰ واحدی شهید آوینی کرمانشاه (مسکن خبرنگاران) در انتهای شهرک امام (ره) واقع شده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • آغاز عملیات اجرایی واحد‌های مسکن ملی خبرنگاران
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • بررسی روند عملیات اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های امور آب و فاضلاب سلماس
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب