Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش ایرنا، هدایت الله جمالی پور روز یکشنبه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: تمام تلاش ما در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان حمایت از واحدهای تولیدی ،رفع مسایل و مشکلات آنان است.

وی با بیان ابنکه برگزاری جلسات کارگروه ستاد تسهیل باید به نتایج ارزشمند و ملموس برسد،اظهار داشت: کم کاری هیچ مدیری در این ستاد پذیرفته نمی‌شود و تا پایان سال  نباید هیچ واحد تولیدی و کشاورزی   بدون سوخت بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالی پور تاکید کرد: سوخت مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی فعال استان باید با نظارت دقیق بر عملکرد آن‌ها و بر اساس تولید واقعی و سهمیه واحدهای تولیدی تامین شود.


وی تصریح کرد: اگر مالکان کارخانه‌ها تا سال آینده هزینه گازکشی را واریز نکنند، از سال ۱۴۰۰ هیچ سوختی به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد.

نماینده عالی دولت در استان قزوین بر عزم راسخ ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی تاکید و افرود: هیچ دستگاه خدمات رسان حق ندارد خدمات خود را بدون اجازه این ستاد از واحده.های تولیدی  و صنعت قطع کند.

جمالی پور همچنین خاطرنشان کرد: دستگاه‌های خدمات رسان و بانک‌ها  موظفند در این شرایط  تسهیلگری بیشتری در ایجاد بهبود شرایط برای تولید داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: باید تصمیمات و مصوبات این ستاد با تدبیر همراه باشد تا وضع موجود حفظ شده و شرایط برای تولید و رونق اقتصادی سخت‌تر نشود.

دراین جلسه مشکلات  سه واحد تولیدی یاس نخ و شرکت فولاد آذر تاک، سرامیک برلیان و  همچنین سوخت واحدهای صنعتی و کشاورزی در قالب کارگروه رفع موانع تولید مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت استان قزوین استانداری قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت استان قزوین استانداری قزوین وزارت صنعت معدن و تجارت استان قزوین استانداری قزوین اخبار کنکور رفع موانع تولید واحدهای تولیدی ستاد تسهیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۶۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • معمای بنزین در ایران
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است