Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛  «عزیزاله شهبازی» در حاشیه بازدید از بازدید از تعدادی از اماکن تاریخی البرز و افتتاح یک فروشگاه و نمایشگاه صنایع دستی در کرج که روز یکشنبه با حضور وزیر میراث فرهنگی و صنایع دستی برگزار شد، افزود: در خصوص پل تاریخی دختر که مربوط به دوران صفویه می شود، اقدامات و پیگیری های لازم صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: براین اساس ۵۰۰ میلیون تومان برای آغاز مرمت این پل از اعتبارات استانی تخصیص یافته و در صورت نیاز به اعتبارات بیشتر، وزیر محترم میراث فرهنگی و صنایع دستی اعلام آمادگی کرده اند.

شهبازی با اشاره به بازدید سال گذشته وزیر میراث فرهنگی از روند ساخت تنها هتل ۵ ستاره استان، گفت: متعاقب این امر پیگیری های جدی استانی در جهت رفع موانع و اعطای تسهیلات صورت گرفت و دکتر مونسان وزیر میراث فرهنگی نیز مساعدت ویژه ای داشتند.

وی افزود: البرز در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و فناوری های نوین، استانی مولد است و بستر بسیار خوبی نیز در جهت توسعه صنعت گردشگری به لحاظ ویژگی‌های طبیعی و تاریخی دارد که بر این اساس افق و برنامه ریزی خوبی در استان داریم.

استاندار البرز اضافه کرد: با توجه به اینکه البرز در حوضه آبریز طالقان و امیرکبیر قرار دارد، می تواند با تقویت امکانات رفاهی و اقامتی، پذیرای گردشگران داخلی و خارجی باشد.

وی گفت: با این روند، امید است در آینده نچندان دور شاهد شکوفایی صنعت گردشگری در البرز باشیم.

شهبازی افزود: دولت نیز در راستای توسعه و تقویت صنعت گردشگری بسیار همراه است و یکی از مصوباتی که در این رابطه داشته، معافیت عوارض شهرداری برای اماکن اقامتی و توریستی است.

وی عنوان کرد: اکنون زیرساخت های گردشگری البرز مورد هدف هستند که ساخت اولین هتل ۵ ستاره استان، یک از این موارد است.

استاندار البرز گفت: همچنین با هماهنگی اداره کل راه و شهرسازی چند عرصه مهم برای واگذاری به سرمایه گذاران جهت اجرای پروژه های گردشگری در استان مهیا شده است.

48

کد خبر 1463316

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۶۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، ویدیوئی از تابوت‌های باستانی در محوطه ایلامی جوبجی رامهرمز که کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند «برای انتقال آنها اقدامی نشده است» در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

کارگری در این ویدیو خطاب به مقامات محلی می‌گوید که «۱۲ ماه اینجا هستیم. جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما به دلیل شرایط بد نگهداری و مراقبت جسدهای باستانی نابود شدند.»

معاون میراث‌ فرهنگی خوزستان در این باره گفت: این تابوت‌ها مربوط به مراحل کاوش‌های فصل پنجم در سال ۱۳۹۸ است.

سیدمحسن حسینی اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، باحضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

وی افزود: از آغاز کار دولت مردمی حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تامین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده، گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره یک خبر که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش کرده‌اند.

در هر هیئت کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیای مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان خاطرنشان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندار و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کد خبر 848566 منبع: تسنیم برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی خبر مهم استان ایلام

دیگر خبرها

  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان