Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - وزیر امور اقتصادی و دارایی، «بیمه‌نامه تعطیلی کسب‌و کاربه دلیل اپیدمی و پاندمی» که توسط بیمه تعاون طراحی شده است را از نشانه‌های نقش‌آفرینی مطلوب صنعت بیمه در کشور برشمرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز بیمه، اظهار داشت: صنعت بیمه با طراحی و ارائه محصولات و خدمات نوآورانه برای واکنش سریع به رویدادهای فردی و گروهی در هنگام بروز زیان‌های مالی، واگذاری و توزیع ریسک فعالیت‌ها، حفاظت از سرمایه‌ها، مشارکت در سیاست‌های اجتماعی، حفظ و تقویت زنجیره تولید، تزریق سرمایه به اقتصاد ملی، حمایت از ایجاد زیربناهای کشور، تسهیل ابداع و ابتکار و تسهیل تأمین مالی، نقشی بی‌بدیل در حمایت از اقشار جامعه، فعالان اقتصادی، کسب و کارها و اقتصاد کشور ایفا می‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در این صنعت باید شرایطی ایجاد شود که بیمه در ذهن مردم به عنوان یک پناهگاه امن و پشتیبان نهادینه گردد، افزود: پوشش بیمه‌ای تمامی ریسک‌های موجود در کشور در شرایط تحریم‌های سخت دشمنان، طراحی «بیمه‌نامه تعطیلی کسب‌وکار به دلیل اپیدمی و پاندمی» برای حمایت از کسب‌وکارها در شرایط کرونا و همچنین ارائه خدمات بیمه‌ای در حوادث طبیعی سال‌های اخیر از جمله موارد نقش‌آفرینی مطلوب صنعت بیمه در کشور است.

توجه ویژه وزیر امور اقتصادی و دارایی به «بیمه‌نامه تعطیلی کسب‌وکار به دلیل اپیدمی و پاندمی» که از سوی بیمه تعاون به صورت انحصاری ارائه شده است، نشانگر اعمیت طراحی محصولاتی نوین در صنعت بیمه برای حمایت هرچه بیشتر از صنایع و کسب‌وکارها و کاهش ریسک‌های فعالیت‌های اقتصادی است.

با شیوع کووید-۱۹ بسیاری از مشاغل و کسب‌وکارها دچار توقف شده و حتی بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی با تعطیلی موقت یا دائمی مواجه شده‌اند. متأسفانه ایران از جمله کشورهایی است که نرخ بالایی در ابتلای موارد جدید به این ویروس دارد و به همین دلیل نیز در دوره‌های مختلف توقف‌هایی در فعالیت برخی رسته‌های شغلی صورت گرفته است تا شیوع بیماری کاسته شود که این موضوع، منجر به بروز مشکلات اقتصادی برای بنگاه‌های اقتصادی شده است.

به همین دلیل، بیمه تعاون با طراحی محصولی با نام «بیمه توقف کسب‌وکار ناشی از اپیدمی» اقدام به بیمه کسب‌وکارها در شرایط بروز اپیدمی به‌ویژه ویروس کرونا کرده است که «واکسن اقتصادی کووید-۱۹» نیز نامیده می‌شود.

حق بیمه پرداختی مشاغل در این طرح بین دو میلیون و یکصدهزار ریال تا ۱۰۸ میلیون ریال (۲۱۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون و هشتصد هزار تومان) در سال است. پوشش بیمه‌ای این محصول برای کسب‌وکارها به ازای هر روز تعطیلی پنج میلیون ریال تا ۱۲۰ میلیون ریال و برای حداکثر ۶۰ روز است. به عنوان مثال یک نانوایی می‌تواند با پرداخت حق بیمه دو میلیون و یکصدهزار ریالی، تا ۳۰۰ میلیون ریال خسارت یا با پرداخت حق بیمه شش میلیون و سیصدهزار ریالی تا ۹۰۰ میلیون ریال در سال خسارت دریافت کند. در این زمینه موضوع حائز اهمیت آن است که پرداخت خسارت به کسب‌وکارهایی صورت می‌گیرد که تعطیلی طبق دستورالعمل‌های مقامات دولتی صورت گرفته باشد. البته این محصول بیمه‌ای نه تنها برای بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ بلکه برای سایر بیماری‌های همه‌گیر که منجر به تعطیلی و توقف کسب‌وکار می‌شود نیز کاربرد دارد.

طی حدود سه ماه گذشته، صنوف مختلف در سراسر کشور استقبال قابل توجهی در زمینه این بیمه داشته‌اند و آن را حامی کسب‌وکارها در شرایط بروز مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا قلمداد می‌کنند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: وزیر امور اقتصادی و دارایی دلیل اپیدمی تعطیلی کسب میلیون ریال کسب وکارها بیمه تعاون صنعت بیمه کسب وکار بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۶۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟

به گزارش تابناک، در روزهای اخیر صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت:«همواره برخی از اعضای شورای عالی کار از تصمیمات شورا گلگی می‌کنند، به همین منظور برای برون رفت از این گلایه‌ها بهتر این است که مجلس محترم شورای اسلامی که برآمده از آحاد مختلف جامعه است و کل ملت را نمایندگی می‌کند، حداقل دستمزد را تعیین کند.» 

اظهارات مطرح شده از سوی وزیر کار با حواشی همراه شد. به عنوان مثال نایب‌رئیس فراکسیون کارگری مجلس در این باره بیان کرد که وزیر کار نباید از تعیین دستمزد شانه خالی نکند. 

به این ترتیب تابناک، ماجرا را از صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پیگیری کرد. وی در پاسخ به این سوال که بالاخره  سپردن تعیین قیمت دستمزد کارگران به مجلس به کجا رسید؟ گفت: قرار شد به شکل مسبوق به سابقه سه جانیه گرایی درباره تعیین دستمزد کارگران تصمیم‌گیری شود.

دیگر خبرها

  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هزار معلم جدید جذب خواهند شد
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • بیانیه الجزیره پس از بستن دفاتر این شبکه در اراضی اشغالی
  • یورش پلیس رژیم صهیونیستی به دفاتر الجزیره پس از اعلام تعطیلی این شبکه
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل