Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم کرمان گفت: چندین بار مشکل ارتباطات استان کرمان را عنوان کردیم و این بار سؤال از وزیر ارتباطات در صحن علنی مجلس را پیگیری می‌کنم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، محمدرضا پورابراهیمی ظهر امروز در نشست تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمان با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تبریک 16 آذر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو اظهار داشت: دانشجویان در عرصه‌های مختلف قبل و بعد از انقلاب نقش مهمی بر اعتلای نظام مقدس اسلامی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نگاه دولت به حل مشکلات اقتصادی از روز اول از طریق مذاکره بود گفت: اگر چه اعتقاد داشتیم در عرصه بین‌الملل باید از حقوق مردم دفاع شود اما اینکه تمام ظرفیت کشور را به مذاکرات گره بزنیم جفا به کشور است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه دولت به مذاکرات خیلی خوش‌بین بود افزود: در جلسه‌ای با تیم اقتصادی دولت یادم هست که در اوج تحریم‌ها بودیم که وزیر نفت مطرح کرد که "فروش نفت کشور حل است و کسری درآمد نخواهیم داشت."

وی با بیان اینکه نگاه به خارج کشور باعث شد که درون را هم از دست بدهیم و آسیب زیادی ببینیم ادامه داد: بهتر شدن اوضاع اقتصادی با تغییر رئیس جمهور آمریکا آدرس اشتباه به ملت است چرا که اثر تحریم‌ها بر اقتصاد کشور به 30 درصد هم نمی‌رسد.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه ام‌المصائب اقتصاد ایران ناترازی بودجه است گفت: ناترازی بودجه باعث استقراض از بانک مرکزی و جبران کردن کسری بودجه از طریقی که تورم ایجاد می‌کند شد.

وی با بیان اینکه در محورهای 24 گانه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد تأکید مقام معظم رهبری راهبردها مشخص است افزود: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا تصمیمات اقتصادی دولت در ماه‌های آینده مدیریت شود و با مشکلات بیشتر روبه‌رو نشویم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حجم گسترده‌ای از منابع به سمت بازار بورس آمد اما از این ظرفیت استفاده نشد گفت: به جای اینکه در بورس ارزش محتوایی رشد کند قیمت‌های کاذب رشد کرد؛ اینکه ساعت 9 سهام بخریم بعد ساعت 10 ببینیم چه اتفاقی افتاد که نمی‌شود بازار سرمایه!

وی با بیان اینکه در استان کرمان یکی از کارهایی که در سال گذشته برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شد بسته شدن توافقنامه سه جانبه‌ای برای این شرکت‌ها بود که تامین منابع مالی نیز برای آنها انجام شود ادامه داد: تمام شرکت‌ها در این توافقنامه دیده شده است و می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه نگاه ما به افاغنه نگاه اسلامی و دینی است و در دوران دفاع مقدس حتی رزمنده افغانی داشتیم که شهید شد گفت: چارچوب کشور نیازمند ضابطه‌مندی است و در هیچ کجای دنیا نمی‌پذیرد که اتباع سایر کشورها به‌صورت غیرمجاز به آن کشور وارد شوند.

وی با بیان اینکه از حضور افاغنه به‌صورت مجاز در کشور استقبال می‌کنیم تصریح کرد: امکان حضور غیرمجاز اتباع افاغنه در بلندمدت اصلاً امکان‌پذیر نیست.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه ادبیات امروز دشمنان نظام ادبیات مذاکره نیست و در مذاکره موفق نبودیم گفت: کشورهای طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکردند و بر اساس عقل و منطق هم اجازه نمی‌دهد که در مذاکره دیگری وارد شویم و هیچ تضمینی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه دشمن نشان داده باید با اقتدار حق مردم کشورمان را بگیریم و با مذاکره حقمان را نمی‌دهند افزود: آمریکا بداند جمهوری اسلامی ایران ذره‌ای از منافع خود کوتاه نمی‌آید.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه شهیدان ما از جمله شهید سلیمانی رفتند تا ما عزتمند باشیم نه حقیرمان کنند گفت: ادبیات جمهوری اسلامی ایران با دوره‌های قبل تفاوت دارد و اگر عهدشکنی داشته باشند ما نیز از مسیر خارج خواهیم شد.

وی با بیان اینکه در بخش شهداد چند اقدام برای محرومیت زدایی مردم در دستورکار است افزود: مهمترین اولویت ما در شهداد برای توسعه اقتصادی گردشگری است و در همین روزهای کرونایی حضور تعداد زیادی از گردشگران را در بخش شهداد داشتیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با اشاره به اینکه از ظرفیت گردشگری منطقه شهداد در کلوت‌ها و سایر موارد باید استفاده شود گفت: شهداد بیشترین اقامتگاه‌های گردشگری در استان را دارد که گردشگر پذیر هستند.

وی با بیان اینکه محور همکاری‌های مشترک ما در استان کرمان نماینده ولی‌فقیه در استان است ابراز داشت: اگر ما نماینده ولی‌فقیه را به عنوان نماینده رهبری و محور قبول داشته باشیم هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.

پورابراهیمی با اشاره به اینکه بعضی‌ها به اسم رهبری و نظام کارهایی می‌کنند که باعث رنجش نماینده ولی‌فقیه می‌شود گفت: در استان کرمان با مشورت نماینده ولی‌فقیه اگر به من بگویند باعث و منشاء اختلاف آقای پورابراهیمی است از تمام مردم کرمان عذرخواهی می‌کنم.

وی با بیان اینکه پایان مجلس دهم اصلاحیه قانون قاچاق کالا و ارز مصوب شد و در مجلس یازدهم ایرادات شورای نگهبان آمد و الان در حال بررسی است افزود: ظرف یک ماه آینده اصلاحیه قانون قاچاق کالا و ارز انجام و آماده ابلاغ می‌شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: این آمادگی را داریم که با انتخاب تشکل‌های دانشجویی استان مشاور دانشجویی برای خودم و با موافقت مجمع نمایندگان استان یک مشاور دانشجویی برای مجمع انتخاب شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: اراده‌ای بر اصلاح ساختار نظام بودجه در این دولت نیسترئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: بخش زیادی از مصوبات اقتصادی ستاد ملی کرونا در استان‌ها اجرایی نشده استرئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: عملکرد صنعت بیمه در برنامه ششم راضی کننده نیست

وی با بیان اینکه در شهر کرمان یکی از اولویت‌هایم ساماندهی حاشیه‌نشینی است یادآور شد: در هفته گذشته استاندار جدید کرمان را به این منطقه بردیم و از نزدیک با مشکلات حاشیه‌نشینی آشنا شد.

پورابراهیمی با عنوان اینکه یکی از اصلی‌ترین مشکلات استان در حوزه زیرساخت ارتباطات است گفت: سؤال از وزیر ارتباطات در ارتباط با مشکلات استان کرمان در دستور کار است.

وی با بیان اینکه چندین بار مشکلات استان در حوزه ارتباطات را عنوان کردیم افزود: سؤال از وزیر ارتباطات در صحن علنی مجلس در این ارتباط را پیگیری خواهم کرد.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس سؤال از وزیر ارتباطات نماینده مردم کرمان مجلس شورای اسلامی نماینده ولی فقیه استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم

عیسی زارع‌پور، امروز در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت درباره پیشرفت پروژه فیبر نوری گفت: «ما در حوزهٔ ارتباطات ثابت، پروژه فیبر نوری را دنبال می‌کنیم و درحال‌حاضر بیش از یک‌سوم کشور تحت پوشش قرار گرفته است. فردا شاهد پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهای استان قم و شش شهرستان آن خواهیم بود تا به اینترنت پرسرعت و باکیفیت دسترسی پیدا کنند».

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، او گفت که با این اقدام، آمار پوشش فیبر نوری در کشور به ۷٫۵ میلیون خانوار می‌رسد و افزود: «برنامه ما این است که امسال این رقم را به حداقل ۱۴ میلیون خانوار برسانیم، به‌طوری‌که حداقل دوسوم شهرهای کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرند».

وزیر ارتباطات برنامه دیگر وزارتخانه متبوع خود را تبدیل این میزان پوشش به اتصال دانست: «تک‌تک خانه‌های مردم را به فیبر نوری متصل کنیم. امیدواریم امسال آمار اتصال‌ها به پنج برابر برسد».

فیبر نوری به چه دردی می‌خورد؟

«شفاف بگویید، فیبر نوری چه دردی از مردم دوا می‌کند؟» زارع‌پور در جواب این سؤال از سوی یکی از خبرنگاران، وعده‌های پیشین را درباره افزایش سرعت اینترنت تکرار کرد و توضیحاتی درباره کارکرد فیبر نوری داد: «از سال‌ها پیش در ارتباطات ثابت از سیم مسی استفاده می‌شد. مرکز مخابرات به هر خانه دو زوج سیم مسی می‌رساند و برای خانه‌ای ده واحدی این رقم به ۲۰ سیم می‌رسید. استفاده از این نوع سیم باعث می‌شود در مسیرهای بین‌شهری کابل‌های هزار زوجی سیم مسی داشته باشیم که هم ظرفیت محدودی دارند و سرعتی که به مردم می‌دهد از ۱۶ مگابیت بر ثانیه بیشتر نیست و هم اینکه هرچه فاصله از مرکز مخابراتی دورتر باشد، کیفیت اینترنت پایین‌تر می‌آید. علاوه بر این‌ها سیم‌های مسی به دلیل ارزش‌شان مقصد سرقت هستند. فیبر نوری همهٔ این مشکلات را حل می‌کند».

او با اشاره به ضخامت بسیار کم تار فیبر نوری و ظرفیت بالای انتقال اطلاعات از طریق آن تا هزاران برابر اضافه کرد: «دنیا به این سمت پیش رفته است که زیرساخت‌های ارتباطی خود را به فیبر نوری منتقل کند تا محدودیت سرعت برداشته می‌شود. با این کار، سرعت اینترنت می‌رسد به سرعت نور. روی همین بستر می‌شود داده‌ها را با سرعت نور منتقل کرد. ما در شهرهایی که فیبر نوری راه‌اندازی شده تا هزار مگابیت بر ثانیه، سرعت ارائه کرده‌ایم. الان میانگین سرعت‌مان در کشور ۱۰ است و با فیبر نوری تقریباً ۱۰۰ برابر می‌شود و انقلابی در حوزهٔ ارتباطات صورت می‌گیرد».

تعداد سایت‌های 5G تا آخر سال به ۵ هزار می‌رسد

وزیر ارتباطات سپس از افزایش تعداد سایت‌های 5G به بیش از ۱۵۰۰ مورد تا هفته آینده خبر داد و گفت: «در موضوع ارتباطات موبایل، توسعه ارتباطات نسل پنجم را در دستور کار قرار داده‌ایم. هدف‌گذاری‌مان این است که تعداد سایت‌های 5G تا آخر امسال به بیش از ۵ هزار سایت برسد».

او درباره تمهیدات وزارت ارتباطات برای پوشش دور دوم انتخابات هم توضیح داد: «در دور قبل انتخابات، همهٔ امکانات وزارت ارتباطات، اپراتورها و دستگاه‌های مرتبط را بسیج کردیم تا شاهد ارتباطات پایدار باشیم. بیش از ۹۹ درصد پوشش داشتیم، حتی در نقاط دورافتاده روستایی که با هلیکوپتر صندوق رأی را بردند، دسترسی به شبکه وجود داشت. این اتفاق بسیار بزرگی است که ما با این گستره جغرافیایی، با بیش از ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۷۰ هزار روستا در کشور در کل توانسته‌ایم چنین پوششی را در سالیان گذشته ایجاد کنیم».

امیدوارم امسال چند برند جدید گوشی ایرانی معرفی شود

زارع‌پور همچنین درباره جزئیات «مأموریت مشترک» وزارت ارتباطات و فناوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) گفت: «کار مشترکی بین ما و وزارت صمت دنبال می‌شود تا بتوانیم بخشی از نیاز کشور به تلفن همراه را از طریق تولیدکنندگان داخلی تأمین کنیم. الان شرکت‌هایی آمده‌اند و دارند کارشان را انجام می‌دهند و امیدوارم که امسال چند برند جدید ایرانی هم داشته باشیم. وجود این چند برند نشان می‌دهد که ما دنبال انحصار نیستیم. تولیدکننده‌ها حتماً باید محصولی را تولید کنند که با نمونه‌های مشابه خارجی قابل‌رقابت باشد تا مردم در یک بازار رقابتی انتخاب کنند و با طیب خاطر این کار را انجام دهند».

او در ادامه درباره رقابت‌پذیر بودن گوشی‌های تولیدی در ایران با نمونه‌های خارجی گفت:‌ «باید کیفیت گوشی‌هایی که تولید می‌شود بالا باشد و قیمتش پایین باشد تا در این بازار رقابتی بتوانند فضایی برای خودشان فراهم کنند و گوی سبقت را از نمونه‌های مشابهی که در بازار وجود دارد ببرند. وگرنه درهرصورت ما به دنبال این هستیم که کالای باکیفیت به دست مردم برسد».

زارع‌پور در آخر سؤالی درباره ممنوعیت واردات گوشی را این‌طور جواب داد: «ما برای ممنوعیت واردات گوشی برنامه‌ای نداریم اما باید به نیاز ضروری مردم و وابستگی آن‌ها به تلفن همراه از طریق تولید یک محصول باکیفیت و با قیمت مناسب پاسخ داد».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904344 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • رادان: حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری