Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالین محیط زیست می گویند اگر بریتانیا می خواهد به تعهدات محیط زیستی خود عمل کند باید اکتشاف نفت و گاز در دریای شمال را کنار گذارد و دنباله رو دانمارک باشد.

به گزارش «انرژی امروز» از گاردین، این هشدار سر راست و بی پرده را صلح سبز منتشر کرده است.

هفته گذشته اعلام شد که دانمارک قصد دارد اکتشافات جدید نفت و گاز را در دریای شمال متوقف کند تا بتواند به تعهدات خود برای مقابله با انتشارات گازهای گلخانه ای عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صلح سبزی ها معتقدند تصمیم دانمارک باید مایه خجالت بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا باشد، او هفته گذشته اعلام کرد که بریتانیا برای مقابله با تغییرات اقلیم و رسیدن به اهداف خود انتشارات خود را تا سال 2030 حدود 68 درصد کاهش می دهند، نرخی که سریع تر از هر اقتصاد بزرگ دیگری است.

بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا

اما با این حال بریتانیا هیچ برنامه ای برای پایان دادن به اکتشاف نفت و گاز در دریای شمال ارائه نکرد.

صلح سبزی ها می‌گویند دانمارک با تصمیمی که گرفته است تصورات بوریس جانسون در رهبری اقدامات مقابله ای با تغییرات اقلیم را به چالش کشیده است.

کن پنتون، فعال محیط زیست از سازمان غیر دولتی بین المللی (NGO) شاهدان جهانی (Global Witness) می گوید اگر بریتانیا می خواهد رهبر واقعی در مقابله با تغییرات اقلیم در دنیا باشد باید از دانمارک تبعیت کند و اکتشاف نفت و گاز را در دریای شمال متوقف کند.

دانمارک هفته گذشته از توقف اکتشافات جدید نفت و گاز در دریای شمال خبر داد. این کشور در 20 میدان نفت و گاز در دریای شمال، 55 سکو دارد.

برعکس دانمارک، تمرکز جانسون بر اعلام اهداف جدید برای انتشارات است که هزینه های کاهش این انتشارات در سال های گذشته به شدت کاهش یافته است. بنابراین اهداف بریتانیا برای کاهش انتشارات تا 57 درصد در مقایسه با سطح سال 1990 بسیار آسان تر خواهد بود.

میدان نفتی دان دانمارک در دریای شمال برچسب هاانرژی امروز بریتانیا بوریس جانسون تغییرات اقلیم دانمارک دریای شمال

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز بریتانیا بوریس جانسون تغییرات اقلیم دانمارک دریای شمال آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو نفت و گاز در دریای شمال تغییرات اقلیم بوریس جانسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۸۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!

ایسنا/خوزستان رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • تصاویر نجومی دهم اردیبهشت (۲۹ آوریل)
  • کیلین مورفی با دنباله‌های «۲۸ روز بعد» همراه می‌شود
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرد
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • کاریکاتور/ کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک