Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:19:30 GMT

شهید فخری‌زاده، سلیمانیِ عرصه علم بود

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۸۶۹۰

شهید فخری‌زاده، سلیمانیِ عرصه علم بود

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت دفاع، حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در مراسم بزرگداشت شهید محسن فخری زاده که با حضور سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، حجت الاسلام والمسلمین سیدضیاءالدین آقاجانپور رییس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و خانواده شهید محسن فخری زاده برگزار شد با درود و سلام به حضرت بقیه الله و نائب امام زمان (عج) اظهارکرد: از دیدگاه قرآن کریم انسان خلیفه خدا بر روی زمین است و اصولا انسان بر روی زمین آمد تا نماینده خدا بر روی زمین باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه موقت تهران افزود: اگر کرونا و ابتلای همه گیر آن نبود مجاهدت شهید فخری زاده در ساختن کیت کرونا برجسته نمی‌شد و اگر هشت سال جنگ نبود مجاهدت‌های دفاعی او نشان داده نمی‌شد. مرگ را هم خدا آفریده که پرواز و پوست انداختن آدمی است. از سوی دیگر مرگ راحتی از آلام و خلاصی از بندهای این عالم است.

صدیقی گفت: دنیا همچون مسابقه‌ای است که خداوند آن را ترتیب داده تا نتیجه اعمال انسان‌ها مشخص شود. خداوند عالم را جبهه مشخص کرده است.  

وی ادامه داد: آدم بدبخت خود را می‌فروشد و دست به اعمال ضدانسانی می‌زند. آیا ارزش دارد که فردی جان شریف‌ترین و خدمت‌گزارترین افراد را با گرفتن پول بگیرد؟  

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه دو جهاد داریم که جهاد با قلم  بسیار با ارزش‌تر از سایر انواع جهاد است، اظهار کرد: ما باید در تمام عمر رزمنده باشیم و عمر خود را در جهاد صرف کنیم. ما باید برای خدا خدمت و کار کنیم و اگر غیر از خدا برای فرد دیگری کار کنیم ارزش کار ما پایین می‌آید.

صدیقی افزود: شهید فخری زاده را خدا انتخاب کرد و این کالا برای عرش خدا با ارزش است و هر چه دارد با خدا معامله می‌کند و همه کارهای او الهی است. ما نباید به استکبار اجازه دهیم که کسی را به قتل برساند، چون همواره قدرت و اقتدار در کشته شدن نیست؛ بلکه در کشتن نیز اقتدار وجود دارد.

وی ادامه داد: آنچه در زندگی شهید ما مایه افتخار است این است که چشمه افتخار بود و تمام عمر خود را برای پیشرفت عرصه دفاعی صرف کرد و عاشقانه به میدان آمد. شهید فخری زاده جزو بهترین دانشمندان دنیا بود و نام آن جزو ۱۰۰ دانشمند برتر جهان مطرح شده است. او بدیل شهید سلیمانی در عرصه علمی بود. او در جبهه علمی خود شهید سلیمانی است و جایگزینی ندارد. البته راه شهید رهروانی هم دارد که راه او را ادامه می‌دهند، اما هیچ فردی جایگزین فرد دیگری نمی‌شود.

به گزارش ایرنا، محسن فخری‌زاده مهابادی در ۱۳۳۶خورشیدی در تهران دیده به جهان گشود. وی عضو ارشد سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و ریاست سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را برعهده داشت.

شهید فخری‌زاده عصر روز جمعه هفتم آذرماه در اثر جراحات وارده از عملیات تروریست‌های مسلح به شهادت رسید.

برچسب‌ها کاظم صدیقی شهدای ترور امیر حاتمی وزارت دفاع محسن فخری‌زاده قرآن کریم پروندهٔ خبری ترور دانشمند ممتاز هسته ای و دفاعی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاظم صدیقی شهدای ترور امیر حاتمی وزارت دفاع محسن فخری زاده قرآن کریم کاظم صدیقی شهدای ترور امیر حاتمی وزارت دفاع محسن فخری زاده قرآن کریم اخبار کنکور محسن فخری زاده شهید فخری زاده وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی

   

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حاشیه مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی به شهر‌های شازند و آستانه و ۱۰ روستا از اجرای شتابان طرح‌های حوزه آبرسانی در کشور توسط دولت خبر داد.

هاشم امینی با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا، گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستا‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

او با بیان اینکه استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است، افزود: در بخش فاضلاب ۷۵ طرح در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه تعریف شده است که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند و یکی از این طرح‌ها تصفیه‌خانه‌ی فاضلاب شازند است که با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی با قدردانی از تلاش‌های استاندار مرکزی، گفت: با توجه به رصدی که در کل کشور داریم استان مرکزی یکی از استان‌هایی است که در دو سال گذشته در جهت سیاست‌های دولت مردمی، جریان خدمت در آن شتاب گرفته است. 

در حاشیه‌ افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی، کلنگ‌زنی آغاز نصب انشعاب فاضلاب شهر‌های شازند و آستانه با حضور استاندار مرکزی و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • اهدای قهرمانی تیم ملی فوتسال به سردار سلیمانی و سپاه | تصویـر
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است