Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی و نشست ملی سالانه دانشمندان علوم اعصاب ایران از ۱۹ تا ۲۱ آذر ماه جاری به صورت وبینار و غیرحضوری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدتقی جغتایی، رییس نهمین کنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی گفت: این کنگره با هدف فراهم کردن فرصت شناخت پیشرفت در این رشته پزشکی و تلاش برای گردآوری همه دانشمندان علوم اعصاب، متخصصان علوم پایه و بالینی، دانشجویان دکتری و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای تسهیل انتقال دانش بین آنها برپا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امسال، بیماری همه گیر کووید۱۹ بر همه بخش‌ها تأثیر گذاشته است و ما نمی‌توانیم این کنگره را به صورت حضوری برگزار کنیم، با این همه، این رخداد تأثیری عمده در اهداف برگزاری کنگره نداشته است.

رییس نهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی افزود: این کنگره از ۱۹ تا ۲۱ آذرماه در بستر فضای مجازی و در دو سالن به صورت همزمان برگزار می‌شود و همه سخنرانان اصلی و دعوت شده ملی و بین المللی و ارائه مقالات در کنگره از راه دور است.

دکتر جغتایی با بیان این که در این دوره از کنگره ۲۵ سخنران کلیدی ملی و بین المللی شرکت می کنند،  تصریح کرد: این کنگره به همت انجمن علوم اعصاب ایران، دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار می‌شود.

وی افزود: این رویداد، بزرگ‌ترین گردهمایی متخصصین علوم اعصاب و رشته‌های مرتبط پایه، بالینی، فنی مهندسی، علوم انسانی، هنر و حوزه های بین رشته ای است. معرفی فناوری‌های نوین و پروژه های بین المللی حوزه علوم اعصاب از اهداف این کنگره است.

رییس نهمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی خاطرنشان کرد: علوم اعصاب به عنوان یکی از علوم استراتژیک و راهبردی مطرح است. امید است که علوم مغزی و شناختی در کنار سایر حیطه‌های نوین مانند بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و فناوری نوین در دهه آینده تحولات زیادی را در حوزه های انسانی و اجتماعی و پزشکی ایجاد کنند.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر جغتایی یادآور شد: علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاع بیشتر به وب سایت این کنگره به نشانی www.bcnc.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه علوم پزشکی کرمان همه باهم علیه کرونا علوم اعصاب پایه و بالینی نهمین کنگره بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث‌
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ