Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جمعی از کارکنان مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن طی بیانیه‌ای اعلام کردند که سربازان مردم در خطوط مقدم فناوری هسته‌ای، حُسن نظارت بر اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را حسب وظیفه ذاتی خود که همانا پاسداری از سرمایه های انقلاب است، بر عهده گرفته و سایر مواد آن را با دقت و قدرت اجرا خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل بیانیه جمعی از کارکنان مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

لَن یَجعَلَ اللهُ لِلکافِرینَ عَلَی المومِنینَ سَبیلا

خداوند هیچ راهی برای تسلط کفار بر مومنان قرار نداده است

سوره مبارکه نساء – آیه ۱۴۱

قریب نُه سال از طرح ریزی مجدد راهبرد «رفع تحریم با توسل به مذاکره با دشمن» موسوم به برجام از سوی دولتمردان نظام جمهوری اسلامی گذشت و اجرای آن بر خلاف شروط نُه گانه رهبر معظم انقلاب و توصیه های مداوم ایشان، باعث عدم کارایی آن شد. حقایق جامعه، بیانگر و مویّد این مطلب است که پیمودن این مسیر، مقصدی جز فشار حداکثری زورگویان و معطل نمودن پیشرفت کشور همراه با تضعیف بیش از پیش مستضعفان نداشته است.

این نُه سال سخت، تجربه بزرگی را برای ملت ایران و تمام آزادگان جهان به ارمغان آورد که مولفه های اصلی آن عبارتند از استقامت در برابر فشارهای دائمی، مقاومت در برابر طوفان های گذرای اقتصادی و فرهنگی و استحکام در برابر القاء ترس و نا امیدی از سوی دشمنان و صاحبان زر و زور و تزویر.

امروز که به مدد حرکت نمایندگان این ملت بزرگ در مجلس شورای اسلامی، راهبردی متفاوت بر مبنای حفظ عزت و اقتدار ایران اتخاذ شده و با تأیید شورای محترم نگهبان تحت عنوان "قانون اقدام راهبردی  برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران" به دولت محترم ابلاغ شده است؛ لازم است در راستای تحقق اهداف این قانون - که موجبات إحیای امید ملت برای اصلاح شرایط فعلی است – از هیچ تلاشی فروگذار نگردد. به همین منظور:

۱- بر مبنای ماده (۶) این قانون، به کشورهای باقیمانده در معاهده برجام هشدار داده می شود که ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ آخرین مهلتی است که باید شرایط ارتباطات مالی و تجاری ایران با سایر کشورها عادی شود؛ در غیر اینصورت اولین گام کاهش نظارت های فراپادمانی آژانس بین المللی انرژی اتمی موسوم به پرتوکل الحاقی برداشته خواهد شد.

۲- بر مبنای ماده (۸) این قانون، مسئولین مربوطه در هر سطحی توجه داشته باشند، کوچکترین قصور و تقصیری در مسیر اجرای مفاد این قانون، جهت إعمال مجازات های ماده (۹) به دستگاه های مربوطه اطلاع داده خواهد شد.

به استحضار ملت شریف ایران می رساند، سربازان شما در خطوط مقدم فناوری هسته ای، حُسن نظارت بر اجرای این قانون را حسب وظیفه ذاتی خود که همانا پاسداری از سرمایه های انقلاب است، بر عهده گرفته و سایر مواد آن را با دقت و قدرت اجرا خواهند نمود و إن شاء الله در همان مسیری گام بر می دارند که پیش از این شهدای عالیقدر هسته ای از آن عبور کرده اند.

جمعی از کارکنان مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن

۱۶ آذر ۱۳۹۹

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهید تحریم ها مجلس شورای اسلامی برجام سایت هسته ای نطنز هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۸۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در این استان بیش از ۳۰۰ پروژه ارتباطی در شهرستان‌های مختلف استان اجرایی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  یاسوج، سید محمود رادمنش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دو سال اخیر یک هزار و دویست میلیارد تومان جذب اعتبار انجام گرفته، بیش از 300 طرح در استان اجرا شده و 16 طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این 16 طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی می‌شویم.

وی عنوان کرد: در 30 ماه اخیر و قبل از این دولت قریب به 100 کیلومتر فیبر نوری در حوزه روستایی کار شد، در سی ماه دولت سیزدهم 300 کیلومتر فیبر نوری اجرایی شد و مصوبه اجرای 1500 کیلومتر را نیز گرفته‌ایم و اگر این پروژه اجرایی شود هم ظرفیت شبکه ارتقاء پیدا می‌کند، هم سرعت افزایش، و پایداری شبکه بهبود می‌یابد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد ابراز کرد: به دلیل شرایط توپوگرافی این استان اجرایی کردن پروژه‌ها سخت، و هزینه‌های هر پروژه چندین برابر و کمرشکن است.

رادمنش درخصوص ضعف ارتباطی جاده پاتاوه دهدشت افزود: این جاده به دلیل اینکه تازه افتتاح شده، هنوز به صورت رسمی کد نخورده و در صورتی که کد دریافت کند، تعهدات ارتباطی برای آن در نظر گرفته می‌شود، هرچند که چند سایت نیز در این جاده احداث شده، و تا جایی که ممکن بود چند روستا در نزدیکی این جاده پوشش داده شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد درخصوص نارضایتی در برخی از مناطق روستایی، تصریح کرد: وقتی بارش باران داریم و در سایت مادر قطعی برق اتفاق می‌افتد، موجب می‌شود سایت‌های متصل به این سایت نیز قطع شوند، شبکه برق در حوزه‌های ارتباطی اهمیت زیادی دارد و 95 درصد قطعی سایت فیبر نوری ناشی از قطعی برق است.

رادمنش درباره شبکه ارتباطی جاده بابامیدان یاسوج نیز گفت: تا 90 درصد جاده بابامیدان یاسوج از نظر فیبر نوری مشکلی ندارد و بخشی از آن نیز در محدوده استان کهگیلویه و بویراحمد نیست که دسترسی به آن نداریم.

وی ادامه داد: در بحث آگاه‌سازی عمومی قریب به یک میلیون و نیم پیامک هشدار ارسال کرده‌ایم، در سال 1402 هر بار که پیامک ارسال می‌شود، حدوداً 700 میلیون تومان هزینه بر است.

رادمنش درباره سرقت از سایت‌های ارتباطی گفت: سرقت در کهگیلویه و بویراحمد موجب نارضایتی زیادی می‌شود، گاهی به دلیل یک سرقت کابل و ترانس و... تا دو هفته مردم ارتباط ندارند، وقتی سارق یک سایت را از کار میاندازند، خطر قطع ارتباطی یک یا دو هفته وجود دارد. سارقان محترم باید ببینند که چه چیزی را سرقت می‌کنند و دارند چه لطمه‌ای به مردم می‌زنند، وقتی ارتباط قطع شود چه صدماتی به مردم وارد می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ارتباطات در مناطق روستایی خاطرنشان کرد: در دورترین نقاط، مردم در پلتفرم‌های کسب و کاری محصولات خود را برای فروش گذاشته‌اند، ارتباط برقرار می‌کنند و کسب و کار در اینترنت دارند. مثلاً در روستای محروم زیلایی مردم با کسب و کار‌های اینترنتی در ارتباط هستند و آگاهی‌شان خیلی بیشتر شده است، هر چند که با افزایش میزان ارتباطات، سواد رسانه‌ای نیز اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

رادمنش ادامه داد: اعتبارات بخش ارتباطات ملی است، و تاکنون یک هزار و دویست میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم، بیش از 300 طرح در استان اجرا شده و 16 طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این 16 طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی می‌شویم.

وی بیان کرد: بالغ بر یک هزار و 100 میلیارد تومان در سال 1403 و 1404 در زمینه اجرای فیبر نوری پیش‌بینی کرده‌ایم و امسال توانستیم مجوز جذب 5 نیرو را بگیریم که این افراد از طریق آزمون استخدامی جذب این دستگاه می‌شوند.

رادمنش یادآور شد: از مردم که بیشترین همکاری را برای اجرای پروژه‌ها داشتند تشکر می‌کنم، مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نگاه توسعه محور نسبت به همه جای استان داشته باشند، نباید اینطور باشند که فقط مسائل سازمانی را در نظر بگیرند، این نگاه باید تغییر کند، تا زمانی که این مرز وجود داشته باشد برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد با چالش مواجه خواهیم بود.

وی تصریح کرد: گاهی اخذ مجوز‌ها بیشتر از 6 ماه به طول می‌انجامد، یک سری بوروکراسی‌ها وجود دارد، اما نگاه باز به این مسائل به توسعه سریعتر استان کهگیلویه و بویراحمد کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • اجتماع حمایتی جمعی از مردم لنگرود برای اجرای طرح نور پلیس
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان