Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، امین قصمی در آئین کلنگ زنی طرح انتقال آب از سد سرنی به تصفیه خانه آب میناب که با حضور استاندار هرمزگان و حسین رئیسی نماینده مردم هرمزگان در مجلس انجام شد، بیان کرد: اجرای این طرح در راستای عمل به وعده ای است که باعث کاهش برداشت ۱۵ میلیون مترمکعب آب از دشت میناب برای شرب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آب و فاضلاب هرمزگان مسیر طولانی اما اساسی در این زمینه برداشته است، تصریح کرد: طرح انتقال آب از سد سرنی به میناب بزرگترین و اجتماعی ترین پروژه ای است که مردم در انتظار آن بودند.

قصمی افزود: مردم از چند سال پیش خواستار استفاده از این آب برای توسعه میناب بودند که با راهبردهای تعیین شده هدف گذاری بر روی شیرین سازی آب و جایگزین کردن آب مرکز استان از این محل شد.

وی ادامه داد،: با بهره برداری از آب شیرین کن های یکصد هزارمترمکعبی و ۴۰ هزار مترمکعبی فاز نخست آب شیرین کن یک میلیونی غرب بندرعباس، برداشت از سد استقلال و دشت میناب برای تامین آب بندرعباس به میزان ۱۵ میلیون مترمکعب درسال کاهش یافته که این مهم گامی موثر در کمک به احیاء دشت میناب است.

وی با اشاره به اجرای طرح تامین آب شهر میناب از تصفیه خانه آب سد سرنی ادامه داد: این خط انتقال چهار کیلومتر طول و ۸۰۰ میلیمتر قطر دارد که ظرفیت انتقال ۵۷۰ لیتر آب بر ثانیه را دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: با تکمیل این طرح نیاز آبی شهر میناب که پیش از این به میزان ۱۵ میلیون مترمکعب از طریق چاه ها تامین می شد، تا سال آینده از تصفیه خانه سد سرنی تامین خواهد شد.

مدیرعامل آبفا استان همچنین با اشاره به آب مورد نیاز مرکز استان گفت: نیاز آبی شهر بندرعباس ۱۰۰ میلیون مترمکعب در سال است که در حال حاضر سالانه ۷۰ میلیون متر مکعب آن از سدهای شرق هرمزگان تامین می شود.

به گفته قصمی، تا پایان امسال ظرفیت تولید آب شیرین کن های یکصدهزار و یک میلیون مترمکعبی بندرعباس به ۵۲ میلیون مترمکعب در سال می رسد که با این ظرفیت علاوه بر رفع کمبود آب بندرعباس (۳۰ میلیون مترمکعب)، ۲۲ میلیون متر مکعب آب مازاد داریم که با هدف کاهش برداشت آب از دشت میناب و بی نیاز شدن بندرعباس از سد استقلال اضافه خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد که روند تامین آب کشاورزی میناب به گذشته بر می گردد.

مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان همچنین در بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب شهر میناب با بیان اینکه این پروژه در سه فاز برای ۷۳ هزار نفر جمعیت طراحی شده است، افزود: هر فاز این تصفیه خانه حدود هفت هزار و ۶۲۰ مترمکعب ظرفیت تصفیه دارد که در مجموع سه فاز آن ۲۲ هزار و ۸۶۰ مترمکعب فاضلاب در شبانه روز تصفیه خواهد کرد.

به گفته قصمی، برای جمع آوری فاضلاب میناب، می بایست ۳۲۵ کیلومتر شبکه اصلی و فرعی، هشت کیلومتر خط انتقال و سه ایستگاه پمپاژ اجرا شود.

مدیر عامل آب و فاضلاب هرمزگان افزود: فاز اول تصفیه خانه با پیشرفت حدود ۸۰ درصدی با هشت کیلومتر خط انتقال و ۳۷ کیلومتر شبکه فرعی و اصلی اجرا شده که تا پایان امسال مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی اعتبار مورد نیاز این فاز را ۶۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و ادامه داد: از ابتدای شروع پروژه تا پایان سال ۱۳۹۸ حدود ۵۳۰ میلیارد ریال هزینه شده و ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب در امسال دارد.

به گفته قصمی، برای اتمام کامل هر سه فاز و کل شبکه فاضلاب شهر به اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال نیاز است.

وی افزود: واگذاری انشعاب فاضلاب بزودی با شرایط مناسب برای محله های شهید عمرانی، نظری، ۳۳ دستگاه، لب رودخانه، بخشی از مغیریو پاکوه صورت خواهد گرفت.

کد خبر 5089006

منبع: مهر

کلیدواژه: آب و فاضلاب شهری هرمزگان سد استقلال ویروس کرونا محدودیت های کرونایی شیراز آمار کرونا شیوع کرونا محسن فخری زاده بارش باران شهرستان کرج شهرکرد کرمانشاه گرگان بوشهر معلولان بارش برف آب و فاضلاب هرمزگان ۱۵ میلیون مترمکعب میلیارد ریال تصفیه خانه دشت میناب سد سرنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۸۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران