Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

هانس اودو موتسِل، سفیر آلمان در تهران با علی باقری کنی، دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌­الملل رئیس قوه‌قضاییه دیدار و درباره ارتقای تعاملات حقوق بشری میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع­‌رسانی ستاد حقوق بشر، دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به مواضع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین و یمن در مقابل اشغالگران و متجاوزان و پشتیبانی غربی­‌ها از رژیم‌­های صهیونیستی و سعودی، تصریح کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران، حقوق بشری است و مبنای حقوق بشری دارد و برعکس، حقوق بشرِ غربی­‌ها سیاسی است و مبنای سیاسی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری کنی افزود: موضع جمهوری اسلامی ایران درباره فعالیت­‌های صلح‌­آمیز هسته‌­ای و توان موشکی نیز ریشه و مبنای حقوق بشری دارد، چرا که ملت ایران حق دارد از توانمندی­‌های خود برای ارتقای توان علمی، فناوری و صنعتی کشور استفاده کند تا قادر باشد از تمامیت ارضی و امنیت ملی خود دفاع کرده و پیشرفت کشور و رفاه ملی را تأمین نماید.

معاون امور بین‌­الملل رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخی فضاسازی‌های سیاسی و رسانه‌­ای درباره دستگیری و یا مجازات افراد با تابعیت دوگانه اظهار کرد: در میان میلیون­‌ها ایرانی که در خارج کشور زندگی می­‌کنند و تابعیت دوگانه دارند، حدود ۴۰ نفر طی چهار دهه گذشته با قوه قضاییه سر و کار داشته و مجرم شناخته شده و مجازات شده‌­اند.

باقری خاطرنشان کرد: از نظر جمهوری اسلامی ایران، تابعیت دوگانه نه موجب می‌­شود که امتیازی برای فرد ایجاد بشود و نه موجب می‌شود که حقوق او تضییع شود.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به تقابل حقوق بشری غربی‌­ها با جمهوری اسلامی ایران گفت: لازمه پیشرفت در تعامل و تفاهم حقوق بشری این است که غربی‌ها با عینک سیاسی به موضوع حقوق بشر نگاه نکنند.

باقری کنی گفت‌وگو را راه حل عاقلانه و نتیجه‌­بخش دانست و ضمن تأکید بر این که عدم گفت‌وگو می­‌تواند ابهام‌­های ساده را به اختلاف‌های جدی تبدیل کند، تصریح کرد: گفت‌وگو برای این است که دو طرف که دیدگاه‌­های مختلف دارند، به یک جمع‌­بندی مشترک برسند، اما این که یک طرف قبل از گفت‌وگو حکم صادر کند، مغایر فرهنگ گفت‌وگو است؛ مانند این که قاضی از قبل رسیدگی، حکم را صادر کند.

دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: صدور قطعنامه حقوق بشری مانند صدور حکم است و این مانع جدی برای گفت‌وگوی سازنده و ثمربخش است. این مانع را طرف ایرانی ایجاد نکرده، بلکه این مانع توسط طرف مقابل ایجاد شده و این نشان می‌­دهد که طرف مقابل در گفت‌وگو جدی نیست.

وی با اشاره به انتشار اخباری درباره استفاده از ظرفیت یکی از پایگاه‌های آمریکا در آلمان (رامشتاین) با ترور سردار سلیمانی، از طرف آلمانی درخواست کرد تا برای تکمیل پرونده و رفع ابهام‌­ها درباره عاملان و معاونان جنایت ترور سردار سلیمانی با دستگاه قضایی ایران همکاری کنند.

در ادامه این دیدار هانس اودو موتسل سفیر آلمان در تهران، ضمن ارائه دیدگاه‌­های کشورش درباره موضوعات مختلف حقوق بشری تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا با تبادل نظر، مسایل حقوق بشری را بهتر متوجه شویم.

در پایان نشست، یک جلد کتاب با عنوان «دایره المعارف شهدای ترور جمهوری اسلامی ایران»، دربرگیرنده اسامی و مشخصات ۱۷۱۵۹ ایرانی قربانی ترور همراه با زمان، محل و نحوه ترور ایشان به سفیر اهدا شد.

منبع: خبرگزاری میزان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: علی باقری کنی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران دبیر ستاد حقوق بشر حقوق بشری گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان بشری مردم صعده یمن در حمایت از غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، صبح امروز جمعه در شهر و مناطق مختلف استان صعده در شمال یمن، راهپیمایی‌های گسترده در حمایت از مردم مظلوم فلسطین تحت عنوان «همراه با غزه باعزت... آماده باش و بسیج عمومی» برگزار شد.

مردم استان صعده با برافراشتن پرچم‌های یمن و فلسطین و پرچم‌های آزادی و برائت از دشمنان خدا، تحریم کالاهای آمریکایی و اسرائیلی را خواستار شدند و خشم خود را از آمریکا و دشمن صهیونیستی به علت ارتکاب جنایات و تجاوزات علیه مردم فلسطین فریاد زدند.

همزمان با راهپیمایی مرکزی در شهر صعده، راهپیمایی در ۲۲ نقطه دیگر این استان شمالی یمن در حمایت از مردم غزه و محکومیت رژیم صهیونیستی برگزار شد.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی‌ها بی‌تفاوتی حکومت‌های عربی و اسلامی و همدستی آنها را در جنگ و نسل کشی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین که بیش از ۲۰۰ روز است با حمایت بی حد و حصر آمریکا و غرب انجام می‌شود، محکوم کردند.

راهپیمایان همچنین در بیانیه پایانی خود بر حمایت از عملیات ضدصهیونیستی نیروهای مسلح یمن در قالب نبرد «فتح موعود و جهاد مقدس» تأکید و افزایش و تشدید این عملیات‌ها را در کنار تحریم اقتصادی رژیم صهیونیستی خواستار شدند.

کد خبر 6089177

دیگر خبرها

  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • طوفان بشری مردم صعده یمن در حمایت از غزه
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات
  • استعفای سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه