Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@02:27:14 GMT

در خانه گیاه خرفه پرورش دهید

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۲۹۴۲۶

در خانه گیاه خرفه پرورش دهید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شیعه نیوز ، میلیون ها تن باغبان در باغ خود خرفه دارند و آن ها را تنها علف های هرز شایع و ماندگار می دانند، این گیاه شاداب که مقاوم در برابر خشکسالی است و تقریبا در هر کجا و در هر شرایط خاک و آب و هوا و هر ساله رشد می کنند، باعث می شوند که خلاص کردن باغ از این علف های هرز سخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای یک باغبان آگاه، این گیاه خرفه، یک گیاه سبزی دارویی خوراکی و بسیار مغذی است، درکل ، خوردن گیاهی که همیشه فکر می کردید علف است کار آسانی نیست.

بومیان هند و ایران، تقریبا 500 تن از گیاه خرفه را در باغ های خانگی خود در سراسر جهان تولید کرده اند، خرفه یک مکمل تحمل کننده خشکسالی، با ساقه و برگ های ضخیم است، خرفه گل های زرد نیز می دهد، اگر شما این سبزی را به رژیم خود اضافه کنید، چه خام باشد چه پخته شده برایتان مناسب است، خرفه، کم کالری ، مغذی و حاوی ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است، بتا کاروتن خرفه نیز بیشتر از اسفناج است.
نامهای دیگر گیاه خرفه عبارتند از:

مراحل کاشت گیاه خرفه

مرحله 1

بذر خرفه را خریداری کنید، یا از فروشگاه و یا اگر نمی توانید آنجا پیدا کنید از طریق اینترنت خریداری کنید، شما همچنین می توانید بذر خرفه وحشی ، (اگر در منطقه شما رشد می کند) خریداری کنید، احتمالا دانه ها در پوسته های سیاه رنگ در گیاه هستند.

مرحله 2

دانه ها را با کمی خاک در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه حاوی خاک و دانه ها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید تا 15 روز در یخچال بماند .

مرحله 3

کیسه را از یخچال خارج کنید و در دمای اتاق یا در دمای بالاتر از دمای متوسط (به طور میانگین بین 70 تا 86 درجه فارنهایت) تا زمان جوانه زدن، که باید از یک تا سه هفته طول بکشد، قرار دهید.

مرحله 4

دانه های جوانه زده را در یک گلدان پر از خاک غنی قرار دهید، بخش رازهای باغبانی نمناک توضیح میدهید که جوانه ها باید از خاک خارج شوند، اما بقایای دانه و ریشه های کوچک باید پوشانده شوند.

مرحله 5

خاک را تا حدی خیس کنید تا مرطوب شود، بیش از حد آب ندهید که به نقطه ای برسد که خاک خیس می شود.

مرحله 6

گیاه را در یک مکانی قرار دهید که نور داشته باشد، خرفه نیاز زیادی به خورشید دارد، همچنین اطمینان حاصل کنید که حتما خاک آب داشته باشد بدون این که بیش از حد به آن آب داده باشید.
تکثیر گیاه خرفه به وسیله قلمه زدن

اگر برای تکثیر این گیاه گوشتی و آبدار میخواهید از قلمه خرفه استفاده کنید، بگذارید شاخه های بریده شده در روی زمینی که میخواهید خرفه سبز کنید، بمانند. سپس به قلمه ها آب دهید تا طی چند روز در خاک ریشه بزنند.

شرایط رشد گیاه خرفه

نور: نور کامل خورشید. این گل به نور زیاد مثلا 4 ساعت آفتاب مستقیم در روز احتیاج دارد. اگر گیاه خرفه ای را در گلدان کاشته اید آن را در مقابل پنجره ی جنوبی قرار دهید .

آب: در طول دوره رشد، گیاهان نیاز به آبیاری مکرر دارند، اما اجازه دهید بین آبیاری ها ، خشک شوند، خرفه پهن، شرایط خیس را دوست ندارد و در خاکی که همیشه خیس باشد ، کم کم دچار پوسیدگی می شوند.

خاک: خاکی که آب کم کم از آن خارج شود، بهترین خاک است. این گیاه حتی در خاکهای سبک و فقیر نیز رشد می کند اما رشد آن در خاکهای غنی از عناصر غذایی بیشتر است . بهتر است خاکی که خرفه در آن کاشته می شود ، فسفر نیز داشته باشد. برای رشد مطلوب خرفه غلظت های زیاد نیتروژن ضروری است. خرفه در در بسترهای هموار و یکنواخت بیش تر از بسترهای نا هموار می روید.

کود: اعمال یک برنامه برای خروج آرام و متعادل کود در هر 6 ماه ضروری و لازم است. کود مخصوص بنفشه آفریقایی برای این گل بسیار مناسب میباشد.

دما: گیاه خرفه به علت دارا بودن آنتوسیانین و رنگ قرمز در برگها نیاز به هوای خنک دارند زیرا دمای زیاد باعث نرمی ساقه و برگ ها می شود بنابراین محدوده ی دمایی 12درجه در شب و در روز 25 درجه برای این گیاه مناسب است.
کشت گیاه خرفه

مطلوب ترین کاشت در بهار یا تابستان در یک نقطه که کاملا نور خورشید به آن می تابد، است.زمان کاشت از ماه فروردین تا شهریور است، صبر کنید تا خاک برای کاشت حاضر شود ( در مناطق آب و هوایی سرد تا ماه اردیبهشت منتظر بمانید)، در (هر 8 اینچ (20 سانتی متر)) در خاک خشک بکارید.

در ابتدا برای اطمینان از اینکه زمین مرطوب می شود ، آبیاری کنید، زمانی که جوانه چند برگ داد، برای حفظ جوانه قوی تر، شروع به کم پشت کردن خرفه ها کنید ، گیاهان را زمانی که به اندازه 4 اینچ یا بیشتر (10 سانتیمتر) رسیدند ، فشار دهید.

مراقبت از گیاه خرفه

مراقبت از خرفه پس از زمانی که شروع به رشد کرد ، بسیار ساده است، لازم نیست هر کاری انجام دهید، اطمینان حاصل کنید که آن ها را به طور منظم برداشت می کنید و آگاه باشید که می توانند تاخت و تاز کنند و شاخه بدهند.

چنانچه در این قسمت از نمناک اشاره کرده ایم برداشت ، قبل از اینکه گل بدهد ، باعث رشد آنها می شود، همچنین در نظر داشته باشید که گیاه خرفه یک گیاه سالانه است، در حالی که این امکان وجود دارد که خرفه خود به خود دانه دهد ، ممکن است بخواهید در پایان فصل برخی از دانه ها را جمع آوری کنید تا سالی یکبار خرفه داشته باشید، نه اینکه برای یک گیاه خرفه جدید ، هجوم ببرید، اگر تصمیم به برداشت خرفه وحشی دارید به جای خرفه معمولی، اطمینان حاصل کنید که فقط خرفه ای را برداشت کنید که به آن آفت کش یا علف کش زده نشده باشند .
5 نکته برای رشد گیاه خرفه

1. خرفه را زمانی بکارید که هنوز نرسیده است

دانه هایی از سبزیجات که هنوز نرسیده اند می توانند یک درمان تغذیه ای باشند و همچنین یک محصول عالی برای بازار، مخصوصا برای سرآشپزها، برای رشد خرفه به عنوان این دانه ، از یک سینی نهال سوراخ دار استفاده کنید، زیرش را با مخلوط کردن ذرات آلی به عمق حداقل 1/2 اینچ پوشش دهید، بذر را به صورت یکنواخت، اما با شدت زیاد بصورت قطره ای آبیاری کنید و با یک لایه نازک از ترکیبات خاک پوشش دهید و در ناحیه آفتابی حدود 75 درجه فارنهایت قراردهید و تا زمان جوانه زدن، مرطوب نگه دارید.

هنگامی که جوانه زده می شود، درجه حرارت کمی سردتر از 60 تا 70 درجه فارنهایت مطلوب است، خاک را مرطوب نگه دارید، جوانه ها را از زیر آبیاری کنید تا از وا رفتن گیاهان جلوگیری شود، هنگامی که به 5 تا 10 سانتی متر رسیدند ، آن ها را برش دهید.

2. خاک را خشک نگه دارید

اگر چه حاصل خیزی خاک برای خرفه نباید زیاد باشد، اما به عنوان یک خرفه با طراوت ، خرفه از خاک غنی و خشک لذت می برد، این یک رشد سریع است و بنابراین اغلب می توانند بیشتر تغذیه کنند.خرفه می تواند بیماری را با سایر گیاهان منتقل کند و نیز تا حدودی به قارچ ها حساس است، اگر فصل خیلی مرطوب و کاشت بیش از حد متراکم است، چرا که در واقع، خرفه آب و هوای خشک را ترجیح می دهد.

3. رشد در نقطه گرم

خرفه نمیتواند سرما را تحمل کند و دمای جوانه زنیِ 70 درجه فارنهایت یا بیشتر را ترجیح می دهد، تا زمانی که روزها طولانی و به طور متوسط دمای بالاتر از 70 در روز و 50 در شب داشته باشند، منتظر بمانید، کاشت خرفه را می توان در ظروف بذر شروع کرد، دانه ها باید در هر 4 تا 5 سانتی در ردیف هایی با فاصله 10 سانت جدا شوند.

4. برای ترشی بیشتر، صبح برداشت کنید

هنگام برداشت خرفه مقدار اسید مالیک این گیاه را در نظر بگیرید، که در صبح بالاتر از شب است، بنابراین باعث ترش شدن خرفه می شود،. بعضی این گونه ترجیح می دهند در حالی که دیگران ممکن است متوجه شوند که آنه ا از خرفه هایی که در غروب برداشت می شوند لذت می برند، زمانی که طعمش ملایم تر است.

5. بلافاصله پس از برداشت، در جای خنک نگه دارید

خرفه یک محصول ظریف است و باید بلافاصله بعد از برداشت خنک شود، دماهای گرم پس از برداشت، بافت محصول را خراب می کنند، باغبانان می توانند به طور مداوم طی چندین هفته ساقه ها را یا کل گیاه را قطع کنند، اگر 5 سانت یا بیشتر ازآن در ریشه باقی بماند، دوباره رشد خواهد کرد، اگر عطر و طعم شروع به کاهش کند و نشانه هایی از پیچ و تاب را نشان دهد، نباید بیش از سه هفته زمان برای برداشت، ببرد، خرفه را در کشوی یخچال و فریزر خود ذخیره و ظرف یک هفته استفاده کنید.
مزایای دارویی گیاه خرفه

خرفه هزاران سال است که استفاده پزشکی دارد، به عنوان دارویی برای آرتریت و درمان مشکلات تنفسی و گردش خون مورد استفاده قرار گرفته است، اعتقاد بر این است که فشار خون و سطح کلسترول را پایین می اورد و به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زندگی گیاه خرفه درجه فارنهایت گیاه خرفه نگه دارید قرار دهید دانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۲۹۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد

مدرس دانشگاه و کارشناس "نماتدشناسی شرکت دانش‌بنیان فصل پنجم با اشاره به بررسی درختان نارنج شیراز گفت: وجود بیماری نماتد روی این درختان بارز است و این بیماری موجب زوال مرکبات به صورت خشکیدگی در سرشاخه و در نهایت آلودگی کل درخت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، دغدغه کشاورزان از حفظ سلامت باغات و محصولات به واسطه وارد شدن آسیب و خسارت به باغات و مزرعه همواره یکی از نگرانی‌ها و عوامل خطرزا بوده که سالیانه خسارت‌های زیادی را متوجه مزارع و باغات کرده است، از این رو بهره‌گیری از نظر محققان و کارشناسان برای کاهش میزان خسارت و شناسایی بیماری و درمان آن یکی از روش‌هایی بوده که در کاهش عوامل بیماری‌زا اهمیت داشته است.

راهکاری که در سال‌های اخیر بهره‌برداران را ترغیب کرده است در کنار کشت و زارعت برای کاهش میزان خسارت از یافته‌های محققین این حوزه بهره ببرند؛ بیماری‌های ناشناخته و کمتر مورد توجه قرار گرفته در محصولات و گیاهان در بلندمدت به از دست رفتن محصول و در نهایت گیاه و درخت منجر می‌شود.

تجربه‌ای که اکثر بهره برداران با درجات مختلف با آن روبه‌رو بوده‌اند و گاهی هم بدون رسیدن به دلیل قطعی عامل بیماری و آفت زندگی گیاه از دست رفته است. این تجربه در حالی برای بهره برداران باغات مرکبات داراب استان فارس رقم خورد که زمینه‌ای برای شروع تحقیق و پژوهش برای شناسایی و حل بیماری شد.

«بیماری نماتد» یکی از عوامل تهدید کننده حیات گیاه و محصول سالم است که کمتر در بین کشاورزان شناخته شده یا مورد اهمیت است. این بیماری که در بلندمدت به زوال ریشه و نابودی گیاه و درخت منجر می‌شود توسط محققان این حوزه بررسی و راهکار‌هایی برای کاهش آن دیده شده است.

در بیستمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی شیراز دوره آموزشی مدیریت نماتد‌های ریشه گرهی در گیاهان زارعی و گلخانه‌ای در غرفه شرکت دانش بنیان فصل پنجم با حضور فرهاد سعیدی نائینی؛ عضو هیئت علمی و رئیس بخش تحقیقات نماتدشناسی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور، نگین میرقاسمی، مدرس دانشگاه و کارشناس نماتدشناسی شرکت فصل پنجم فرحبخش و مهندس فرحبخش مخترع نماتدکش نماکوب برگزار شد.

در این همایش فرهاد سعیدی نائینی، عضو هیئت علمی و رئیس بخش تحقیقات نماتدشناسی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور با اشاره به اینکه موسسه تحقیقات گیاه پزشکی یکی از موسسات زیرمجموعه سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی است، عنوان کرد: در این موسسه رسیدگی و تحقیقات مربوط به عوامل بیماری زا و علف‌های هرز در بخش‌های 11 گانه و در بخش گیاه پزشکی بررسی و انجام می‌شود.

فارس پیشرو در مقابله با آفات و بیماری گیاهان است

سعیدی نائینی با اشاره به اینکه تحقیقات مربوط به این حوزه در زمینه راهکار‌های کنترل، شناساسی و بررسی در سطح کشور و ارائه راهکار به مراجع زیربط است، تصریح می‌کند: در واقع هدف این است که جمعیت عوامل خسارت زا بر گیاهان در بخش کشاورزی کاهش داده و باعث افزایش کمیت و کیفیت محصولات تولیدی شویم.

وی با بیان اینکه استان فارس از نظر میزان تولید سطح زیر کشت محصولات کشاورزی در سطح کشور مقدم و پیش رو است، عنوان کرد: پیشینه کشاورزی در استان فارس تا جایی است که بسیاری از کشاورزان سایر استان‌ها دستاورد‌های آنها را مورد توجه قرار می‌دهند و راهکار‌هایی که در این حوزه دارند در دیگر استان‌ها استفاده می‌شود.

عضو هیئت علمی و رئیس بخش تحقیقات نماتدشناسی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور با اشاره به اینکه در بیستمین نمایشگاه کشاورزی استان فارس از سایر استان‌ها شرکت می‌کنند تا از دستاورد‌های فارس در حوزه کشاورزی استفاده کنند، ابراز کرد: استان فارس کشاورزان، مروجان و محققانی دارد که در حوزه کشاورزی و مبارزه با آفات پیش رو هستند.

سعیدی نائینی با بیان اینکه وجود آفات و بیماری در گیاهان مختلف وجود دارد، گفت: به طبع گیاهان مختلفی در استان فارس مورد خسارت انواع آفات و بیماری‌هاست و در برخی از حوزه‌ها شاهد هستیم که عوامل خسارت‌زا در کنار دیگر عوامل باعث تشدید و اپیدمی و همه گیری در استان شده است.

وی ادامه داد: این وضعیت بویژه در درختان میوه مرکبات استان وجود دارد که درگیر بیماری و آفت و زوال مرکبات شده‌اند. البته تحقیقات گیاه پزشکی کشور به بررسی عوامل زوال مرکبات می‌پردازد و راهکار لازم را برای کاهش آن ارائه می‌دهد.

فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه تامین آفت کش‌ها

به گفته عضو هیئت علمی و رئیس بخش تحقیقات نماتدشناسی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور از آنجا که استان فارس کشاورزان، کارشناسان و محققان پیش رو در حوزه کشاورزی دارد، در این راستا هم شرکت‌های دانش بنیانی در استان داریم که باوجود تحریم‌های گسترده در حوزه کشاورزی فعال هستند.

سعیدی نائینی ابراز کرد: دانشمندان و متخصصان این حوزه نیاز‌ها را احصا می‌کنند و با توجه به منابع داخلی به آنچه نیاز است دست یابند و با توجه به سیاست‌های کلی نظام شاهد هستیم شرکت‌های دانش بنیان متعددی در حوزه کشاورزی و در تامین قسمتی از نهاده‌های مورد نیاز فعال هستند.

وی تصریح کرد: یک دسته از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه تامین آفت کش‌ها و به ویژه آفت کش گیاهی فعال هستند و شرکت فصل پنجم یکی از این شرکت‌هاست که ماحصل تحقیقات یک دهه این شرکت به تولید محصولات گیاه پایه منجر شده و مجوز‌های لازم را دریافت کرده است.

سعیدی نائینی بیان کرد: با استفاده از محصولات این شرکت شاهد هستیم که این محصولات با محیط سازگار هستند و در کاهش جمعیت خسارت و عوامل بیماری خاک زا نقش دارند.

عضو هیئت علمی و رئیس بخش تحقیقات نماتدشناسی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور گفت: شرکت فصل پنجم تحقیقات مشترکی با موسسه داشته‌اند و در آینده می‌تواند تاثیرات خوبی در حوزه کشاورزی داشته باشد و تامین کننده قسمتی از نیاز‌های کشاورزی در حوزه آفت‌کش باشند.

وی ابراز کرد: با توجه به رسالتی که ما داریم در موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور و بخش تحقیقات نماتد شناسی تولید و عرضه پاره‌ای از نماتد‌ها هستند که این محصولات در کنترل نماتد گیاهان، درختان، گلخانه و مرکبات موثر است و فعالیت چنین شرکت‌هایی می‌تواند جزو افتخارات نظام باشد و برا‌ی حوزه کشاورزی استان موثر باشد.

با بحران نماتد در محصولات کشاورزی روبه‌رو هستیم

نگین میرقاسمی، مدرس دانشگاه و کارشناس نماتدشناسی شرکت فصل پنجم فرحبخش نیز با بیان اینکه نماتد‌ها موجوداتی کرم مانند و جزو جانورانی هستند که شرایط خاصی دارند و در هر اقلیمی انواع مختلفی از آن وجود دارد، عنوان کرد: در واقع تعداد نماتد‌ها زیاد است و داشتن رطوبت نسبی، خاک و سایر فاکتور‌ها در ماندگاری و بقای نماتد‌ها موثر است.

به گفته وی نماتد‌ها می‌توانند به صورت مستقل و غیرمستقل زندگی بشر و محصولات کشاورزی را مورد تهدید قرار دهند.

قاسمی با اشاره به اینکه میزان خسارت نماتد‌ها میانگین 12.3 درصد است، خاطرنشان کرد: این عدد در کشور ما 12.5 درصد و کشور‌های توسعه یافته 7 درصد است و در سطح جهانی خسارت‌های میلیاردی تخمین زده می‌شود.

وی با بیان اینکه نماتد‌ها به طور مستقیم و غیرمستقیم محصولات کشاورزی را مورد تهدید قرار می‌دهند و با بحران نماتد در کشور روبه‌رو هستیم، ابراز کرد: اصولا نماتد بر روی گیاه و میوه به صورت لکه‌ای و کم دیده می‌شود که در وهله اول به چیز‌های دیگر نسبت داده می‌شود و به وجود نماتد اشاره نمی‌شود و همین باعث می‌شود شناسایی و درمان به تعویق بیفتد.

 وجود بیماری نماتد روی درختان نارنج شیراز بارز است

مدرس دانشگاه و کارشناس نماتدشناسی شرکت فصل پنجم با اشاره به بررسی درختان نارنج شیراز گفت: وجود بیماری نماتد روی این درختان بارز است و نتیجه این بیماری زوال مرکبات به صورت خشکیدگی در سرشاخه خواهد بود و در نهایت درخت آلوده می‌شود.

قاسمی با بیان اینکه نماتد مرکبات باعث مرگ تدریجی آنها می‌شود و وقتی پیشرفته می‌شود نمی‌توان جلو آن را گرفت؛ تصریح کرد: مقابله با نماتد با استفاده از نهال‌های سالم و گواهی شده، مهار علف‌های هرز، تمیز کردن ادوات کشاورزی، بخاردهی و حرارت درمانی و افتاب دهی، جداسازی و تخریب بقایای آلوده محصولات کشاورزی، اصلاح و بالا بردن کیفیت خاک استفاده از کود‌های آلی نماکوب امکان‌پذیر است.

وی افزود: برای مقابله با نماتد‌ها خواص نماکوب کاهش اسیدیتیه خاک، افزایش مواد آلی خاک، اثرتدخینی و تماسی، اثر غیر مخرب برای انسان و محیط زیست، نتایج آزمایش‌های گلخانه‌ای استفاده از نماتدکش‌ها نشان داد که موجب کاهش شاخص‌های بیماری شده است.

قاسمی بیان کرد: در آزمایش‌های باغی نیز که روی ریشه کیوی انجام شد، متوجه شدیم در استان گیلان با بیمار ریشه گرهی و آلودگی کیوی روبه‌رو هستیم و به دلیل اینکه این زمین‌ها قبلا شالی بوده و این اپیدمی با نهال‌های آلوده منتقل و پخش شده است.

محصولات دانش بنیان در راه صادرات

محمدحسین فرحبخش؛ مخترع اولین نماتدکش گیاهی و مدیرعامل شرکت دانش بنیان فصل پنجم فرحبخش نیز با بیان اینکه پروژه تولیدی فصل پنجم فرح بخش یک شرکت دانش بنیان است که در تولید نهاده‌های ارگانیک کشاورزی پیشرو است، تصریح کرد: درواقع بنیانگذاران فصل پنجم کشاورز بوده اند و حاصل تجربه کشت انواع گیاهان زارعی، چالیزی، دارویی، صیفی و سبزی و میوه‌های گرمسیری در این منطقه به عنوان دانش وسیع کشاورزی در کنار تجربه میدانی است.

وی گفت: با شروع زوال محصولات مرکبات در دهه 80 شمسی در شهرستان داراب فعالیت خود را آغاز و با تحقیقات میدانی و علمی اولین نماتدکش قارچ کش ارگانیک با نام تجاری نماکوب تولید شد.

فرحبخش افزود: علاوه بر درمان انواع نماتد‌های بیماری‌زا احیای خاک و افزایش بهره وری در کشاورزی نیز تضمین می‌شود.

وی تاکید کرد: راه ما از مزرعه تا سفره است و برای رسیدن به این هدف تولید آفت کش‌ها و کود‌های ارگانیک، آموزش و پشتیبانی 24 ساعته به کشاورزان سرلوحه کار فصل پنجم با شعار فصل کشاورزی ارگانیک، فصلی بدون سم، پیشرو در تولید محصول کشاورزی سالم و شناسنامه دار است.

به گفته وی محصولات این شرکت در بازار‌های منطقه‌ای، مزارع و باغات پسته، مرکبات جنوب و شمال، گلخانه‌های و صیفی صادراتی، مزارع گندم و... مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/424

   

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • گیاهان مفید برای رشد و تقویت مو‌های نازک
  • روستای بدون بیکار در مازندران
  • روستای بدون بیکار با پرورش گل در مازندران
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان